Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #126 üzenetére
Nem reprezentativ, de a csaladban van 4 iPad (3, Air, es Mini2 ), 2 iPhone5, 2 iPhone 5S es egy iPhone 6. Ezek az eszkozok napi szinten hasznalatban vannak, tehat iOS 8 fut rajtuk. Egyiknel sincsennek problemak. Sot, mehetnek kicsit messzebb. Nalunk 3-4 ember nem iPhone-t hasznal. Egyikuket sem hallottam meg reklamalni, vagy engem kerdezni, hogy mit hogyan csinaljanak, mert X dolog nem mukodik.
Biztos vannak olyan hibak amik nalunk nem jelentkeznek es biztos mi vagyunk a szerencsesek. En szemely szerint 7 eve hasznalok iPhone-t es eddig az itt leirt hibak nem jottek elo.
Tehat ha korulottem senki sem tapasztalt ilyet akkor 2 opcio letezik:-Vagy mindenki nagyon szerencses korulottem, hogy nem tapasztaltak meg ilyeneket (itt nem 10-20 emberrol van szo, hanem joval tobbrol)
-Vagy a hibak amikrol olvasni lehet, fel vannak fujva es korantsem akkora a gond. Valahogy sosem talalkozom ilyen hibaval amiket itt az oldalon, akar a forumban a sok `10 percig probaltam Apple-t a MM-ban`user leir.`Totál reprezentatív a kb.`
-Ezt most forditsuk meg: Van mondjuk 10 fehasznalo a 100+ milliobol, akiknel van valami gond allitolag. Total reprezentativ ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest