Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz Csapoati #126 üzenetére

Nem reprezentativ, de a csaladban van 4 iPad (3, Air, es Mini2 ), 2 iPhone5, 2 iPhone 5S es egy iPhone 6. Ezek az eszkozok napi szinten hasznalatban vannak, tehat iOS 8 fut rajtuk. Egyiknel sincsennek problemak. Sot, mehetnek kicsit messzebb. Nalunk 3-4 ember nem iPhone-t hasznal. Egyikuket sem hallottam meg reklamalni, vagy engem kerdezni, hogy mit hogyan csinaljanak, mert X dolog nem mukodik.

Biztos vannak olyan hibak amik nalunk nem jelentkeznek es biztos mi vagyunk a szerencsesek. En szemely szerint 7 eve hasznalok iPhone-t es eddig az itt leirt hibak nem jottek elo.
    Tehat ha korulottem senki sem tapasztalt ilyet akkor 2 opcio letezik:

-Vagy mindenki nagyon szerencses korulottem, hogy nem tapasztaltak meg ilyeneket (itt nem 10-20 emberrol van szo, hanem joval tobbrol)
    -Vagy a hibak amikrol olvasni lehet, fel vannak fujva es korantsem akkora a gond. Valahogy sosem talalkozom ilyen hibaval amiket itt az oldalon, akar a forumban a sok `10 percig probaltam Apple-t a MM-ban`user leir.

`Totál reprezentatív a kb.`

-Ezt most forditsuk meg: Van mondjuk 10 fehasznalo a 100+ milliobol, akiknel van valami gond allitolag. Total reprezentativ ugye?

Új hozzászólás Aktív témák