- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
Persze, hogy megvan, olvass vissza! Mitől ne lenne? Ez Apple
Van még más gond is, amiről senki nem beszélt, de ez más... Van egy alkalmazás, amit használok és a push értesítés hol működik rajta, hol nem! Számomra igen csak fontos ez, tegnap derült ki nálam, de szerencsére még vissza tudtam húzni a 8.1.1-et, így ez megszűnt, de persze nem jelenti azt, hogy jó a szoftver és lenne minőség, mert ugyanúgy gagyi!
-
-
sicli
tag
Mint amikor egy rigolyás nyugdíjas okítani próbálja a fiatalt
A nyugger szava semmit sem ér, a fiatalt nem érdekli.
Egyébként pedig téged minősít, ha ez alapján ítélsz, pláne úgy, hogy már régebben regeltem, mint te, de nem szállok be ebbe a szájkaratéba, az ezek szerint a te szinted!
További szép estét és nyugalom van, ne mérgelődj
-
sicli
tag
Szanalmas ez a reg. Szerinti elkepzelt hierarchia! Egyebkent a regi motorosok jottek ide nem temahoz hozzaszolni. 2004 -ben mar voltam itt, meg regi felulete volt a honlapnak. A design valtaskori hisztin is itt voltam. Hagyjuk ezt, mert a kockulastol visszamentek ovi szintre. Ha ez jo, tolem csinald, de en nem reg alapjan dontom el ki milyen! Ez van
-
sicli
tag
Reg. időpontja alapján kialakul egy hierarchikus rendszer?
Azon a jogon írok bármit, amit olvasok az illetőtől. Legyél férfi, ne hisztizz!
Egyébként a behódoló jelző nem sértés, de mindenki azt ragadja ki, amit magáénak érez. A komplexus kezelhető és ezt jóindulatból írom, ha kötekedni akarnék nem itt tenném.
-
sicli
tag
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Igen, már többször olvastuk, hogy nagyon menő családba születtél és mindig tudatni kell, hogy mindenki Apple-t használ, csak a 3. opciót felejtetted el:
- Ez a hiba sokaknál nem jelent problémát.Amikor az Andrássy úti szerviznek nevezett sufniba bementem, mondta a szervizes pólóba öltözött kontár, hogy nála nincs ilyen ilyen. Megkértem, hadd hívjam fel. Ugyanúgy ott van a hiba, csak Őt nem zavarta.
Akiknél volt ilyen hiba és ilyen olyan tevékenységek után megszűnt, az mázli. Már végig zongoráztuk.
A hiba van, a hiba 80%-ban jelentkezik a készülékeknél! Ahogy a 6 Plus-ból állítólag "csak" 9 hajlott, az is kamu volt, csak többel inkább nem próbálták ki.
Bírom, amikor egy létező hiba, ami egyébként pár embert nem zavar, mert behódoló típusok, már nem is létezik, csak mi lehetünk hülyék.
Korrupció sem létezik, mert nem bizonyítható? Vida Ildikó biztos betonozott sokat és ott kapott milliárdos fizetést, mert ahhoz nem kellett nyelvvizsga sem. Na, ne menjünk messzire, és köszönöm, hogy megint olvashattam mennyi Apple terméketek van
Hidd el, másoknál is, csak nem érdekel senkit
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #127 üzenetére
Aha, akinek hibás, mondjuk az iPhone tulajok 80%-a, az csak picsog. Akkor mire való a fórum? Hidd el, ha lenne lehetőségem megjavítani, megírni a szoftvert, akkor nem picsognék. Mivel nem értek hozzá, ezért megvettem a telefont és nem legyártottam.
Hogy írjam ezeket, hogy azok is értsék, akik...nem értik?
Nem is fontos nekik, hogy értsék
-
sicli
tag
válasz
Silenzio #129 üzenetére
Nem volt 5C-m, de, ha az iPhone szoftverének javulására van valami esély, akkor azt mondom használd, viszont Jobs volt az apple, így nem hiszem, hogy jó lesz! Lumiát nem ismerem, nincs viszonyítási alapom.
Egyébként a vélemények nem azt fogják tükrözni, hogy melyikkel jársz jobban, hanem, hogy a vélemény írója melyiket szereti jobban.
-
sicli
tag
válasz
alkatraz3000 #121 üzenetére
Igen, szerencsések vagytok, vagy pedig nem látjátok problémának. Olvasni fórumokon, hogy sokaknak segített ezen a hívás dolgon, hogy a hálózati beállításokat törölte.
Hibás a szoftver, mert valamiért kiváltja ezt a telefonokból. Addig én is csak a verzió váltás miatt valamire gondoltam, amíg ki nem próbáltam, hogy egy iTunes-t még nem látott számítógépen frissítettem, hátha akaratlanul a már 7-es korában használt iTunes visszatesz valamit. Sajnos nem segített.
Ráadásul, egy, még a SIM kártyámtól is független, vadi új i5s, a frissen megvásárolt iOS 8.0.2 -vel már produkálta. Igyekeztem mindent kizárni, de sajnos nem segített. Elvileg, alapvetően a szoftvernek nem kéne ezt produkálnia, csak a régi miatti kavarodás, de ez sem, mert az i6-ok eleve ezzel jöttek ki és azokon is ott van a hiba.
-
sicli
tag
válasz
Palika71 #111 üzenetére
A 6-nál is ugyanezek a problémák megvannak. Én is azt akartam venni, de a mérete miatt maradtam az 5s-nél. Mivel már alapból 8.0.2-vel kaptam, nem igazán volt választásom.
Nem akarok szart kavarni, de mielőtt megveszed a 6-ot, nézd meg kézben és, hogy a keretben
lötyög-e fel-le(rosszul fogalmaztam) mozog-e a kijelző, amikor két ujjad közé nyomod, mert engem ez is zavart, amikor a bemutatóteremben néztem. -
sicli
tag
válasz
Silenzio #105 üzenetére
Helyre tudná hozni, ha felhasználó igényeit fontosabbnak tartanák a trendeknél és a folyamatos hibák miatt engedné visszatölteni a 7.1.2-t. Ciki a beismerés, de még mindig jobb, hogy folyamatosan csalódjanak az emberek és ezáltal váltsanak. Ők tudják... Ha Samsungnak lenne esze, most kidobna egy 4"-os Alpha színvonalú készüléket, én úgy váltanák, hogy egy hajléktalannak ajándékoznám az 5s-t
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #80 üzenetére
Enyhe komplexussal küzdhetsz, ha ebből a lehülyézést szűrted le, eszembe sem jutott, de te tudod
Nem egyedi akkor rendben. Nyilván az nem az a készülék volt, aminek a túlárazását a kiváló szoftverre fogták.
-
sicli
tag
Az tény, hogy mi marhák nagyon fel tudjuk fújni, ha problémák vannak, de csak azért, mert van viszonyítási alap, pl. 7.1.2, 6.1.3...
Megértem, hogy sokakat nem zavar ez a hívás probléma, de én erre használom a telefont, hogy telefonáljak vele leginkább. Ha a facebook nem menne, nyilván röhögnék, mert még csak regisztrálva sem vagyok, de azt hiszem egy facebook hiba kitörne a forradalom, mert sok beteg azon él! Túl van ragozva és a legcsúnyább, hogy nincs megoldás, Apple részéről nincs megértés, itt már csak azon drukkolhatunk, hogy ennél jobb sose legyen és pár év múlva már nem fogják megvenni!
-
-
sicli
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #71 üzenetére
Elhiszem, de én nem hazudok, maximum tévedek, bár azt sem, mert az egyedi lehetett a telódnál. Itt viszont nem a user a hülye, hanem általánosságban kuka az iOS. Ááá, kár is a szó, hogy ennyire pancserek legyenek. Én olyannal készíttetném, aki ért is hozzá
-
sicli
tag
Kár is ragozni, itt a vége!
Dell Precisionom van, ha meghibásodik, másnap házhoz jönnek és megjavítják. Itt megéri kifizetni a supportot.
Bemegyek és kicseréltetem olyanra, amin az iOS7 van. Tudom, hogy nem azért néznek páran hülyének, mert ekkora feneket kerítek neki, hanem, mert leírom, de talán segít valakinek a tapasztalás és nem a feltételezéseken alapszik majd a pletyka.
-
sicli
tag
VÉGRE!
Ez a lényeg! A hibát tudom tolerálni, ha nem néznek hülyének és megoldásként engednének egy 7.1.2-re való visszatöltést. iCenter-rel beszéltem telefonon, korrekt volt. Tud a hibáról, megoldás nincsen, ellenben menjek be és talán (beérkezési dátum alapján) talál olyat, amin 7-es szoft van és kicserélik!
akik pedig hülyének néznek, vagy unalmas szerintük, azért vannak ott, ahol vannak, mert elfogadják, amit kapnak, holott nem az járna a pénzükért!
-
sicli
tag
Ha unalmas ne olvasd el, de ne is válaszolj rá. Egyébként nem csak oda írtam le, telehánytam vele a külföldi fórumokat is, mert valós a hiba. Nem vagyok hajlandó kompromisszumra egy olyan készüléknél, amiről azt állítják azért van túlárazva, mert a legjobb szoftverrel rendelkezik! Hazugság!
Azt irigylem, hogy meg tudtad szokni, de engem nem vakít el az alma logo!
-
sicli
tag
válasz
#09819904 #43 üzenetére
Nyilván nem egy peres dolog, bár, ha amerikai lennék, azért is perelném, mert biztos azért szart le egy galamb, mert Apple volt a kezemben.
Folytatás: Most hívtak az Apple ügyfélszolgálatról. Ajánl az Andrássy-n kívül másik két szervizt, ahol nincs annyi probléma, mint az Andrássy-n. Nem akarom kiforgatni a szavait, de ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, akinek ez gond és a szerviznek nevezett Andrássy úti cucc.
Bár említette a hölgy, hogy valószínű ki kell cserélni gariban a telómat, vagyis ez lesz belőle, amivel végre elismerte, hogy hiba, de nem tudom mennyire megoldás, ha a fórumozóknál is ez a hiba, vagyis más készüléken is gond, mivel lesz jobb az új.
Ígérte, hogy bejegyzi, mint hibajelenséget, bárnem tudom fog-e érdekelni valakit!
Nem azért írom ezeket le, hogy téma legyek az okosok körében, hanem, hogy amikor más elolvassa, hátha segít, mint ahogyan már írtam két lehetséges megoldást, ami nekem nem segített, de pár embernek más fórumokon igen.
-
sicli
tag
Nem vagyok fan, ez nem erről szól, hanem baromi idegesítő. Igen, rászántam az időt, mivel a Mammutnál volt dolgom, hülyének néztek, zavart, így amikor a Westendbe is mennem kellett, besétáltam, kíváncsiságból az arénába is és végezetül Andrássy. Nyilván, nem hülye vagyok, konkrétan zavar. Igen, sokan elfogadják, mert alma és megér nekik ennyit a látszat, de engem zavar, mint ahogyan zavart másokat, ha az akku merült jobban, vagy kopott az i5.
Apropó, kopás: Andrássy-n kérdeztem az embert, hogy az apple szerint az i5 kopása sem volt hiba, akkor mi? Válasza: A működését nem befolyásolta. Ja, így már minden oké.
-
sicli
tag
válasz
alkatraz3000 #35 üzenetére
Pont most nézegetem a neten a honlapjukat, mert katasztrófa. Jó leírom:
Tgnap 3 apple üzletben jártam, miszerint milyen megoldást javasolnak arra, hogy bejövő hívás fogadásakor ne csörögjön tovább, ha már felvettem. Mindhárom helyen, még végig se mondtam, közölték, ilyen hiba nem létezik. Bementem az Andrássy útiba, fél óra után sorra kerültem, közöltem, hogy tudomásom van róla, hogy vezetői utasításra ezt a hibát (is) le kell tagadni. Srác: Ez a hiba nem létezik, de sokszor találkozott már vele. No, ebből mindent értettem.
Ezek után mit gondoljak??? Hazudnak, mert nem tudnak megoldani egy olyan hibát, ami az általuk fikázott androidon pl. még soha nem keletkezett! Nem az andorid a lényeg, mielőtt pár okos a világmegváltó okosságával kielemzi...
Szeret(t)em az iPhone-t, de nem tudom magaménak érezni! Nem tudom úgy testre szabni, hogy használható legyen! Ilyenkor, amikor ennyit bénáznak, az lenne a minimum, hogy engedik visszatölteni a 7.1.2-t, nem pedig kijön egy szoftver, fél után talán jó lesz a foltozgatásokkal, és fél évig használod, mire megint jön egy hibás... Igen, nem kell letölteni, de idegesíti az embert az az 1-es a beállításoknál. Oké, erre megvan a megoldás, kikapcsoltam a beállítások internet hozzáférését, de ez majd csak jövőre lesz hasznos.
Szóval gagyi az egész és még én fikázom a kínai szarokat, amikor ez sem jobb!
-
sicli
tag
-
sicli
tag
Az iOS volt a legjobb, de nem él, aki értett hozzá! Bár ez is nézőpont kérdése, nekem az Androiddal sem volt gondom. Win Phone-t nem próbáltam még.
Persze, hogy tiltanak, ha mondjuk egy apple őrült moderátor azt látja, hogy bántod a kicsikét
Ez magánterület és mi a vendégeik vagyunk az uraknak
-
sicli
tag
Nem javították, nálam ugyanúgy rossz. A hackerek megoldották, callbar-t kell letölteni, azt hiszem csak jailbreak alatt megy! Többen írják fórumokon, hogy ez segít. Van, akinek segített a hálózati beállítások visszaállítása.
Csúnya, hogy a hackerek oldják meg és az apple "szakemberei" nem értenek a szoftverekhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest