- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #1930 üzenetére
Koszonom a magyarazatot, ertheto a dolog.
-
katsi
tag
Meg egy tipp az ujraindulas temaban:
Nekem azota jelentosen kevesebbszer csinalja, hogy kikapcsoltam a kepernyo automatikus elforgatasat es ha magara hagyom a gepet, mindig benyomom a kijelzo kikapcsolasat.
A kamerara valtaskor ICS ota nektek is "pattan" egyet a kamera korul az eszkoz? -
katsi
tag
Szia!
Kb. Heti 1 alkalommal skypeolok 2-3 orat egyhuzamban a Transformerrol. A tapasztalat az, hogy stabil, nem dob le, a tab hangszoroival is jo a hangminoseg, de ez nyilvan a masik fel mikrofonjatol is fugg. Eleg erzekeny a tab mikrofonja, 3,5 meterrol a partner hallotta, ahogy pakolok valamit a szekrenyen. A kamerak mukodnek, lehet menet kozben valtani a hatso es elso kozott, nyilvan megfelelo fenyviszonyokra szukseguk van. Kikapcsolt kepernyovel is lehet hangalapu kommunikaciot folytatni. Beszed kozben lehet irni is es fajlokat is kuldeni egymasnak. Be lehet allitani automatikus bejelentkezest.A Skype resze a tabnak az egyik huzoero, ami miatt nem adnam el.
Hirtelen ennyi, ha kerdesed van meg ezzel kapcsolatban, kerdezz nyugodtan itt a forumban.
-
katsi
tag
válasz
shiftythefox #1653 üzenetére
Szia!
Nalam pont forditva van a dolog: tavaly osz ota, amiota megvettem a tabletet a pc igen ritkan megy, pedig nemreg atesett jatekok miatt egy fejlesztesen is. Az ujdonsag varazsa 3 hetig tartott, visszatertem a tabletre, minden nap tobb orat forgatom ezt a kilapitott telefont.
Neha eszembe jut, hogy ha eladnam de sok penz visszajonne belole. Aztan a kovetkezo pillanatban meg is gondolom magam, mert nagyon nehezen valnek meg ilyen kenyelemtol es mobilitastol, mint amit ez ad, mondjuk a teljes kephez hozzatartozik, hogy nincs laptopom. -
katsi
tag
válasz
mgTerminator #1382 üzenetére
Én sem wipeoltam (de szép magyar szó
) le még a Transformert soha.
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #1349 üzenetére
Jó reggelt a topic lakóinak!
Szívesen, kiegészítem annyival, hogy a bétás Dolphin nem dob ki az asztalra, hanem megáll, lefagy helyenként. Ilyenkor a rendszer megkérdezi, hogy várakozzunk-e vagy zárjuk-e be.
Van ebből a böngészőből rendesen működő verzió? Pont a PH-t nem szereti.Dokkolót találtam 35-ért újonnan, valóban zsebbe nyúlós móka, viszont figyelembe véve, hogy mikkel bővíti a tabletet, nagyon elgondolkodtató. Pár hónap múlva lehet hogy veszek.
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #1347 üzenetére
Tényleg jobb, stabil, böngésző (Dolphin) már nem omlik össze PH fórum olvasgatás közben, a gépelés gyorsabb (nincs az a picike gépelős késleltetés, mint eddig), a betűk is szebbek.
A kezelőfelület (főmenü) elég scifis animációk között csukódik-nyílik-lapozódik, nagyon tetszik.
Az órára rábökve felugró menü is klassz, ki van bővítve, immár ki-bekapcsolható itt pl a beépített Bluetooth adapter is.Eddig csak pozitívumról tudok beszámolni. Fagyás egyszer sem volt (3.x-szel sem mondjuk, a bétás böngészőm volt hajlamos a saját dugájába dőlni).
Ja, a böngészés pedig gyorsult: gyorsabban töltenek az oldalak, jobb a görgetés is, pedig ezekkel eddig sem volt bajom, de most.. most még jobb lett.
Skype hívások ugyanúgy mennek, teszteltük.
Lett egy klassz feladatkezelős widget, ha kirakjuk, akkor darabonként vagy egyszerre az összes futó alkalmazás kilőhető. Érdekes dolgok indulnak el néha.. (pl Winamp pedig csak böngészőt indítok) Továbbá %-ban jelzi az egyes programok erőforrás használatát is.
Dokkolón gondolkodom. A 4.0 szinte tökéletessé tette a Transformert. A kicsi, de eddig tapasztalható gépelős lag megszűnésével immár a billentyűzetnek is lenne értelme.
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #1322 üzenetére
Nalam minden oke, egyformak.
-
katsi
tag
Koszi a valaszokat mindenkinek!
Hasznaltan erdemes dokkolot venni szerintetek? Arban mennyit erhet ugy? -
katsi
tag
Nekem olyan kerdesem van, hogy ha pl dokkoloval hasznalom a tabletet, akkor az kezel-e usb-s egeret. Illetve ennek van-e ertelme egyaltalan.
Dokkoloval kapcsolatban eszlelt valaki furcsasagokat, neadjisten kellett mar valakinek kizarolag a dokkolot gariztatnia?
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #917 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, azt hittem, hogy visszafele is mûködik.
-
katsi
tag
válasz
mgTerminator #915 üzenetére
Elfelejtettem leirni, hogy zenelejatszas miatt.
-
katsi
tag
Egy mini hdmi - hdmi kabellel ossze lehet ugy hozni a transformert meg az asztali mediaplayert, hogy a tablet jelenitse meg a player kepet?
-
katsi
tag
Igen, lehetseges, tablagep titkositasa a menupont neve.
Kb 1 oras folyamat a leiras szerint, tolton kell lennie maxra toltott akksival, amikor elkezded. Ekkor - gondolom - az osszes fajl titkositasra kerul, a jelszo nelkul elvileg nem tudnak adatot lopni a tolvajok sem, ha ellopnak a tabletedet. -
katsi
tag
Netbank nekem sem mukodik sajnos. Opera, gyari bongeszo, egyik sem tamogatott.
-
katsi
tag
válasz
Rudiaszarvas #304 üzenetére
Hello, udv a klubban!
Koszonet, hogy megosztottad a megoldast! -
katsi
tag
-
katsi
tag
-
katsi
tag
válasz
szitya1980 #266 üzenetére
Silverlight kell az oldal megtekintesehez, amihez nem talaltam appot.
Kollegak, mas valaki esetleg?@kopez: udv a klubban, a futarvaras a legrosszabb resze a dolognak.
Dokkolost vettel vagy te is a tablet reszet? -
katsi
tag
A "simogatos" billentyuzet nekem nagyon uj volt, mostanra viszont megszoktam, allitott modban 2 huvelykujjal egesz temposan lehet vele gepelni.
Azert is javaslom meg a Transformert annak, aki Honeycombos tableten gondolkodik, mert a legjobb aron van jelen pillanatban, akksiideje kiemelkedo, teljesitmenye pedig vegre azon a szinten van, hogy erzi az ember, hogy igen, ez egy gyors gep!
A design egyeni izles kerdese, nekem tetszik a szinosszeallitas es az anyaghasznalat, ez a barna fem keret meg a texturazott hatlap szerintem igenyes kulsot kolcsonoz neki, bizalomgerjeszto latvanyt nyujt a gep. -
katsi
tag
válasz
baluka26 #210 üzenetére
Billentyu alatt billentyuzetet ertesz? Arrol sajnos nem tudok nyilatkozni, nekem csak a tablet van meg.
Lassan 2 heti hasznalat utan meg mindig csak egy negativumot tudok mondani, ami nem is a gep hibaja, hanem a Gameloft kiadoe: nincsenek a marketben gameloftos jatekok a Transformer szamara elerhetoen, ami furcsa.. de mivel mas hasonlo jatekokat probaltam mar, nekem szemely szerint nem is hianyoznak, ugyanis a fizikai gombok hianya elegge megtori a jatekelmenyt.
Alapvetoen nem is jatekra vettem, arra ott a psp es a ds.
Webezest, youtube es egyeb videoportalok nezegetesere, olvasasra, android appokra tokeletes es teljesen kezes keszulek. Nincsenek zavaro akadozasok, minden gyors es kenyelmes. A hangszoroi lehetnenek jobbak, allitolag a tavalyi SGT sokkal szebben szol.
A 8,5-9 oras akkuidot tenyleg tudja.
Amiota megvettem, 4x volt bekapcsolva a pc 1-1 orakra.
Nem adnam vissza. -
katsi
tag
Usb hosszabbitot lehet hasznalni a toltohoz megnovelve ezzel a hatotavjat?
Nem koptatnam az akksit, ha konnektor mellol bongeszek.
Van 1 ilyen kabelem itthon, egeremmel mukodik, a transformer toltojerol viszont nem hajlando tolteni. -
katsi
tag
Az nagyon impresszív teljesítmény, le a kalappal!
Fényerőt mennyire állítva szoktad használni?
Otthon használod egyébként vagy viszed magaddal a nap során? Mennyire vált ki pl egy laptopot?A root-olás garanciavesztéssel jár?
Játékokra visszatérve:
Érdekelne pár cím, pl az Order and Chaos, a Backstab, a NOVA2 vagy a Dungeon Hunter 2, hogy vajon ezek root-olás után mennek-e a Transformeren.
+1: mi van akkor, ha egész este rajtahagyom a töltőn? Tönkremehet ettől az akkumulátora? A telefonomnál, PSP-nél kikapcsol ilyenkor a töltés, itt mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest