- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
#35723520 #673 üzenetére
Tudod, az a féltégla (bár annak sem jó mert túl vékony) amin az új 5-ös op rendszer tele van hibával, frissíteni nem szabad mert minél régebbi a rendszered annál használhatóbb a géped, nem úgy van hogy csak "rámásolod" a képeket, videókat, programokat, hanem előtte komoly telepítések kellenek (és JB is!), vagy fizetsz mindenért. Viszont a csajok buknak rá, ha ezt látják a hónod alatt. (sokan legalábbis ezt hiszik ennek köszönhető)
-
-
Vyndree
őstag
válasz
#35723520 #480 üzenetére
Nálam betölti a képeket, nálad lehet valami gubanc.
HD Widgets for Honeycomb Tablets -
Vyndree
őstag
válasz
#35723520 #261 üzenetére
Bizonyos tábla készülékekre már megoldották a videóhívást Skype-on, ezek szerint erre még nem.
Silverlight:
Valahol olvastam, hogy Moonlight néven készül valami ami elérhető lesz androidra is. Ahogy látom, egyenlőre csak linux-ra készültek el vele, nem tudom hogy állnak a többi op rendszerrel.
Máshol a Tudash -ra mondják, hogy ezzel le lehet játszani a silverlight videókat, most nem otthon vagyok, nem tudom kipróbálni.Tomiapu: olvass utána az iPad-oknak, mert azon nem ilyen egyszerű minden mint ezen. Az egy dolog, hogy 3x annyiba kerül, mint azonos tudású androidos társaik, meg természetesen vannak előnyei is, de nekem borzaszó bonyolultnak tűnt pl a rátöltés (eleve csak iTunes-sal mindent). Mikor minden összeállt már jó volt, de ami megelőzte az néha idegtépőre sikeredett. Ehhez az elején a hozzá nem értésem is kellett, de utána sem tetszett benne jó néhány dolog, nem akarom itt részletezni
Egy szó mint száz, ha meg vagy elégedve ezzel a géppel, akkor szerintem ne cseréld le.Még barátkozok vele, de kis (itteni) segítséggel egész könnyen sikerül ráéreznem a dolgokra.
-
Sonja
nagyúr
válasz
#35723520 #157 üzenetére
ASUS-nál van!
Na nem valami reális áron!
-
-
a man
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest