Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
A jobbegérgomb az a vissza gomb, ha 2 ujjal bököd a tapipadot akkor az a böngészőben, legalábbis a dolphinban 2gyors kattintásnak felel meg (nagyítás). És ugye 2 ujjal lehet görgetni is...
Ja még azt elfelejtettem mondani hogy billentyűzetet is kezel, bár nem próbáltam, na meg ps3 vagy xbox controllert. A jobb játékok támogatják, pl gta 3 és shadowgun. Pendriveot vinyót is kezeli.
-
Vyndree
őstag
A widgeteknél (1-2 mp-ig nyomd az asztalon az ujjad és ami bejön) mindent megtalálsz, ki tudod tenni az asztalra különböző formában és méretben. Mikor ez megvan az "Alkalmazások -> HD Widgets" elindításával be tudod állítani, hogy tegye ki gyors ikonra (Sidebar) a repülő módot, wi-fit, BT-t, világítást, elforgatást, a háttér és az óra színét.
-
Vyndree
őstag
Igazad van, a 10,1 biztosan nagyobb a 8,9-nél.
Egészen pontosan 3,04cm-rel és a kerete is kicsit nagyobb, tehát kb 4cm-t számolj rá.
Amit írtam privátot abban van egy tok, az pont hozzá való, nekem is ugyanilyen van, csak lett egy plusz ami feleslegessé vált, teljesen új, még ki sincs bontva. A belső mérete 27x21cm. 2000Ft-ért odaadom, ennél egy kicsit drágább ha újonnan rendelsz eBay-en. -
Vyndree
őstag
Az Origo Időjárás sem indul el nálam.
-
Vyndree
őstag
Három hete linkeltem a HD Widgets-et, ami időjárás előrejelző és sok más egyben, könnyen formázható és pl. tudja a wifi, BT ki-be kapcsolást egy nyomásra. GPS alapján megmondja hol vagy (vagy kézzel állítható).
Egy lesz vele, hogy nem magyar. (mondjuk a celsius és a felhőcske logó minden nyelven ugyanaz, valamint azt a pár szót meg lehet ám tanulni angolul is, nem fog fájni.)
-
-
dobost
senior tag
Köszi, majd kipróbálom! Sztem max 90ig fog esni az ára aztán eltűnik... a népszerűsége és az anyagok miatt nem hiszem, hogy egy archos alá menne árban:-)
Tegra3 január előtt nem lesz, akkor is 170-180 kezdő árral... :-( sztem egy jó ideig nem fogja zavarni/lenyomnia tegra2 árait... akkor is max 10-20at esik. Lejjebb nem tud menni, mert ott a jobb minőségű 1 magosak vannak -
a man
tag
Még annyit fűznék hozzá a perifériákhoz, hogy a HDD-n, pendrive-on kívül dugtam rá egy külső slim LG DVD-írót is. Ennek is elég egy USB kábel, mint a 2.5"-es HDD-nek. Azonban az android nem ismerte meg az optikai meghajtót. Gondoltam, megosztom veletek, hátha valakit érdekel...
-
-
a man
tag
Hello,
töltés közben én is éreztem, mintha lenne némi egyenáram a keretben, de csak az elején. Mostanában nem tapasztalom. De az is igaz, hogy újabban nem használom töltés közben. Éjjel töltöm. Legközelebb majd fegfigyelem, hogy hogyan viselkedik.
Azt tudni kell, hogy már többször áttöröltem a kijelzőt (s így nyilván a keretet is) egy Foamclene nevezetű tisztítóval. Tehát lehet, hogy ez leszedett valamilyen, gyárilag felvitt réteget, s ezért nem "ráz".
De rá fogok nézni újra!Foamclene: www.af-net.com
-
dobost
senior tag
Köszi a válaszokat...
Dokkoló nélküli változatot akarok venni, már így is fáj a szívem, hogy ennyit akarok kiadni egy tabletért, sztem nem érnek ennyit, de ez van... ennyi az ára...
Egy bemutatón láttam, hogy a tablet részéhez egy varázskábelen keresztül lehet USB eszközt dugni, míg a dokkoló részén normál USB csatlakozó van, ezért is kérdeztem, hogy működik-e rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest