Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
zsoltix #2479 üzenetére
Nálam az volt az egyik megoldás, hogy mivel nagyon érzékeny a kijelző, ha koszos akkor is előfordulhat
Amikor teljesen tiszta a kijelző nem érzékeli már.Nekem a 3 éves kislányom kajálás közben/helyett nyomkodja és ugye nem teljesen tiszta a keze és egy idő után szól hogy nem jó, eleinte újraindítottam 1x-2x aztán jó lett.... utána jött hogy tettem rá új rom-ot 4.4.4-es androiddal, mondjuk az javított rajt... talán, de egy idő után visszajött a probléma, aztán rájöttem hogy nálam azért nem jött elő, mert én nem kajás kézzel nyúltam hozzá hanem teljesen tiszta kézzel, és mindig töröltem is ha már ujjlenyomatos volt
és kipróbáltam, hogy akkor most megoldódik-e csak annyitól hogy tisztára törlöm mikroszálas törlőkendővel, és lőn csoda ez megoldja újraindítás sem kell
Azt nem tudom biztosan hogy a régi 4.2.1-es gyári szoftvernél is elég lett volna-e ennyi, de most elég.
Most csak akkor indítom újra, ha romot frissítek, mert az van elég sűrűn, persze 2-3 hetente szoktam csak minden nap nem hiszem hogy érdemes lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest