- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
válasz
kisza25 #1083 üzenetére
Én a Microsoft Remote Desktop-ot használom. Egyszerűbb stratégiai játékoknál belső hálózaton is működőképes.
Azt kell csinálnod, hogy a Windows-os gépeden engedélyezed a távoli hozzáférést (disztribúciónként változó, keress rá hogy kell), majd megnézed mi az IP címe, majd azt adod meg a tableten.
Így mondjuk a PC is zúg, de kényelmesen pl az ágyból, vagy tök máshonnan tudsz szöszmötölni/dolgozni a gépeden, van többablakos mód, stb.De filmet, youtube-t így ne akarj nézni, az már (hálózattól függ) akadozni fog rendesen.
-
saelin
veterán
válasz
kisza25 #1046 üzenetére
Ennél a gépnél engem jobban zavar, hogy nem lehet rá cyanogenmodot rakni... Sok jót ki lehetne hozni belőle, csak ez a fránya gyári rendszer fogja vissza. Máskor ha veszek valami androidos kütyüt, akkor jobban meg kell néznem, hogy a gyártói támogatás után mire számíthat az emberfia.
-
saelin
veterán
válasz
kisza25 #1038 üzenetére
Azért jó lenne tudni, hogy melyik böngészőben tapasztatok ilyet. Pl firefox-al vagy boat-al nem tapasztaltam lapbezárogatást, csak chrome-nál és az új operánál - ami gyak. egy chrome. Szerintem ez böngésző specifikus. A mutitaskingot meg én is szidom, mert valami botrány... Az 512MB RAM-os galaxy mini 2-őm jobban bánik a háttérben futó appokkal, mint ezt a csoda, de ugyan ez a helyzet a xiaomi redmi 1s-el is. Valahol jelly bean felett kezdődött ez a mutitask mizéria, több gyártónál is észrevettem.
-
ncsicso
tag
válasz
kisza25 #1019 üzenetére
Nyilván azt amit te is: teljes lemerítést. Igen, tisztában vagyok azzal, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, stb, szóval számomra semmi újat nem mondtál, egyszerűen kisütést írtam lemerítés helyett.
#1018: Másképpen ezt az akksit nem nagyon lehet kisütni, pont a védelem miatt.
Hanyagolhatnánk a "kisütés" miatti pirongatást? lassan kezd kínossá válni - no, nem nekem...
#1021: A 9,5 órás böngészés csak a gyártó álmaiban szerepel, ne pánikolj rajta. Igaz, a miénket az asszony használja, nekem közvetlen tapasztalatom nincs vele, de az sem biztos, hogy többet bír, holott egy hónapja lett gariban cserélve.
#1022: mi csak a saját töltőjével használjuk. A G2-esem töltőjétől konkrétan meghülyült, (2A gyorstöltés támogatás vagy mifene,) és inkább nem kísérletezünk.
-
winben
aktív tag
A frissítés egyesével érkezik, tehát ha újonnan telepítettél egy frissítést az még nem jelenti azt, hogy az összes fent van. Menj megint be a beállításokba és nézd meg újra, hogy van-e frissítés.
Ha van telepítsd, majd ha újra felállt a rendszer ismét nézd meg, hogy van-e és így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest