- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
roliat
csendes tag
"A belső tárhelyet nem operatív RAM-ként használja az op.rendszer? Vagy ha az SD-kártyán van az app, akkor azt?"
A belső tárhelyet semmiféle módon nem tudja a rendszer operatív memóriaként használni, tudtommal az Android nem támogatja a lapozásos memória kezelést. Az SD kártyát meg pláne nem tudja ilyen célokra használni. Szóval csak annyi RAM-ból tud gazdálkodni, amennyi fizikailag az eszközbe lett építve (jelen esetben 1GB)."Nem tudom milyen launcherre gondolsz"
Arra gondolt a kolléga, hogy próbálj ki más launchereket (ez felfogható grafikus felhasználói felületnek), mint ami gyárilag ezen a tableten van (ez a gyári Asus launcher: ZenUI Launcher).
Javaslom kipróbálásra pl. a Google Launcher-t, egyszerű, és az erőforrásigénye is kicsi, vagy a Nova Launcher-t, ami nagyon aprólékosan testreszabható, ha erre van igényed. Esetleg érdemes még átfutni ezt a cikket ezzel kapcsolatban."az appok kilövögetéséről meg annyit, hogy egyszerre 1 app szokott futni egy időben."
Ha ezt úgy érted, hogy használat után tényleg egyből ki szoktad dobni a memóriából az éppen használt appokat, és valóban mindig csak 1 fut egyszerre, akkor valami háttérfolyamat (vagy éppen a már említett launcher) nagyon lefogja a tablet memóriáját, mert szerintem 1 db appnak egyedül mindenképpen el kellene futni probléma nélkül. De ez csak az én gondolatom.Remélem, tudtam segíteni valamennyit! Ha az itt leírt dolgok már ismertek voltak, akkor elnézést kérek!
-
roliat
csendes tag
Szerdán jött ki rá az 5.0 Lollipop: [link]
Azt írják, ez nem fog OTA-n jönni, csak manuálisan lehet frissíteni.
Holnap küldök szervizbe egy ilyen tabletet egy szoftveres probléma miatt, kíváncsi vagyok, fel rakják-e ezt, vagy valami régebbit fognak, és ezt nekem kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged