-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Enyém TF103CX-1B006A.
Problémás az akksi kijelzés, néha egy sávban elveszti az érzékelést. Meg megfigyeltem még valamit, max fényerőnél a bal oldalon átsejlik a világítás a káván, az ASUS felirattók picit balra. Mondjuk ezt tök véletlen vettem észre, mert sötétben nem szoktam max fényerőn használni, kiégne a szemem. Lehet az ASUS-os mérnökök is ezt gondolták, aztán azért maradt meg ez a feature.
-
Snakeiboy
aktív tag
Nalam most az aku kijezlzes is turhetoen megy 99% es 98%ra tolt. Kepernyovel soha nem volt gondom, mindig erzekelt mindent. Akadozni meg nem szokot, nalam. Inkabb az applikaciok nem indulasa, mert nem tamogatja az x86, ami bosszanto. Nincs sok jatekra hasznalva, igy az sem idegesito.
-
saelin
veterán
Sajnos rossz típust fogtunk ki. Valami elcsúszhatott az Asus háza táján, mert ilyet nem szoktak csinálni. Ismerősi körben van egy memopad, de arra ilyen panasz nincsen, pedig az is inteles. Talán az új soc-ot nem sikerült kiismerni vagy nem tudom. Szomorú ez egy ismert márkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest