- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
nem tudom nekem többször elfogy a RAM 2-3 lappal böngészve is, meg sokszor belassul kilépeget, újraindítás megoldja, én nem vagyok elégedett a vassal
Ezt azért nem értem ,mert a telefonom ugyanazt tudja, mint ez a tab és azon sokkal gördülékenyebb minden és nincs ilyen gondom, ezért is mertem megvenni ezt a masinát -
kisza25
félisten
válasz
ncsicso #1025 üzenetére
Én is akkor folytam bele, faternak már volt céges ericson gh337 vagy mi 1994-ben
mondjuk akkor csak 14 voltam, de 17 évesen és is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen panasonic féltéglának -
kisza25
félisten
ez nem feltétlenül igaz, mert a tablet/telefon elektronikája szabályozza, hogy mennyi töltést vehet fel, ha az gyárilag 1A-ban van maximálva, akkor a 2A töltőről is csak 1A-al fog tölteni, de mondjuk 2A a maximum, de gyárilag csak 1A töltőt adnak hozzá, akkor valóban 2A töltővel gyorsabban fel fog töltődni.
A noname gagyi 300Ft töltők meg kerülendőek, mert nem adnak stabil töltést, ki is nyírhatják.
gtgr: nekem is hasonló, de sok függ a fényerőtől is, max fényerő és fele fényerő között lehe akár 1-2 óra -
kisza25
félisten
válasz
ncsicso #1017 üzenetére
te mit értesz kisütés alatt
a teljes lemerítés a kisütés, régebben volt ilyen funkció a telefonokon, hogy annyira lemerítette, hogy már be se lehessen kapcsolni.
Ez a litiumos aksiknak nem tesz jót, azért is figyelmeztet 10-15%-nál, de az újak úgy vannak tervezve, ha szoftveresen úgy látod teljesen lemerült, az aksiban még akkor is van 5-10 % -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Skynet258 #980 üzenetére
tegnap frissítettem, első feltöltésnél nem tűnt fel, de tegnap beállítottam, hogy %-osan is mutassa és teljesen feltöltve 93%-ot ír, melyik a legfrissebb szoftver rá?
ja és regisztráltam asusnál extra garanciáért, de ez mennyit is jelent és hol lehet ellenőrizni, hogy így meddig van rá garancia? -
kisza25
félisten
az mitől lehet, hogy teljesen feltöltve, csak 93%-on van az aksi, rosszul írja, vagy elhasználódhatott álltában (tegnap kaptam új)
crue: thx -
kisza25
félisten
sziasztok ma kaptam kézhez egy ilyen vasat, 40eFt -volt a billentyűzet nélküli változat,
külön lehet kapni valahol billentyűzetet hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest