- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImpersonatoR #5690 üzenetére
Gyari win 8.1 soc driver t kellett visszaraknom azzal jó lett.
KiválóAzt nem tudom eleve minek törölte le.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #5205 üzenetére
Ha rá van dugva töltőre akkor igen
-
CzDani
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #4990 üzenetére
Srácok van boltba egy új 64 gigás vinyós gép, elhagyott gari papírral de egy hónap garival 65ért. Hugom ilyenre vágyik, mennyire gázos az egy hónap gari? Megéri?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ImpersonatoR #4915 üzenetére
Ezt mi mégis honnan tudnánk?
Eddig amúgy nekem nem volt gondom a 8.1-hez kiadottal.
-
bojan
tag
válasz
ImpersonatoR #4726 üzenetére
én úgy emlékszem a dobozban valahol benne van az office kód
-
bojan
tag
válasz
ImpersonatoR #4721 üzenetére
menj be az eszközkezelőbe, ott keresd meg a jelenlegi videó kártya driver. Valami default Microsoft lesz. Nyomj rá egy frisseb driver keresését, és hogy netről is keresse. Meg fogja találni magától a megfelelő intel drivert és felteszi.
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #4644 üzenetére
Lehet, de egyeseknek rendesen meggyűlt a bajuk mikor megpróbáltak visszatérni win8-ra, szerintem várd ki ezt a hátralévő 1 hónapot és úgy frissíts a véglegesre.
-
válasz
ImpersonatoR #4644 üzenetére
Van 32 bites preview.
MaCS
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #4431 üzenetére
1) Nyilvan nem ok nelkul van odairva, hogy "T100TAS". Bar a frissitorendszer rendelkezik hulyeseg elleni vedelemmel, en azert nem tennem probara.
2) A BayTrail atomok IGP-je mar egy ideje legacy statuszban van, nem kap driverfrissitest, csak esetleges bugfixeket.
-
zsola32
őstag
válasz
ImpersonatoR #4128 üzenetére
ha jól olvastam, mi is megkapjuk a Win10-et
-
Blyan
félisten
válasz
ImpersonatoR #4128 üzenetére
Nem látom okát, hogy ne lehessen.
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #3083 üzenetére
Kikapcsolt kijelzo = connected standby uzemmod, nem fog mukodni.
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #3073 üzenetére
Sot, kevesebb is lehet, a win8.1 ugyanis tamogatja a virtualis .wim kepfajlrol valo indulast, ami eleve tomoritett es csak olvashato (hasonlo elvu mint az androidok /system particioja), es egy esetleges rendszer helyreallitas is sokkal gyorsabb.
A gond az, hogy a T100-at amikor kiadtak, 'csak' win8 letezett, es emiatt a .wim -rol valo inditast a juzenek kell megoldania.
-
válasz
ImpersonatoR #3073 üzenetére
Bizony -- sőt, én még többre is emlékeztem.
Nekem a Windows + Office valahol 15 és 20 GB közt foglalt.Üdv: MaCS
-
válasz
ImpersonatoR #3057 üzenetére
Közben sikerült. Bar latom a 313 as bios ma jött ki szóval meg friss ropogós
-
válasz
ImpersonatoR #2985 üzenetére
Csak akkor vált át fullHD-be, ha a t100-on nem megy a képernyő. Ugye így csináltad? Ha ezen is megy a képernyő, akkor a t100 felbontásában rakja ki a képet a tv-re és úgy tényleg nem túl szép egy nagyobb tévén. Biztos nálad van hiba, mert nálam tűéles a kép fullHD-ben.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2985 üzenetére
Felbontást átllítottad?
-
bounty123
őstag
válasz
ImpersonatoR #2941 üzenetére
Szedd le a fém bigyót a tok elejéről, én is azt tettem azonnal, egy mozdulattal lehúzható. Engem is zavart, hogy a fém állandóan az üveglapnak csattant.
Az sd kártya filerendszerétől függ, hogy mi a max fileméret. Persze nem minden filerendszer ajánlott flash memóriára, de pl. exfat igen és nincs 4GB korlátja.
-
válasz
ImpersonatoR #2943 üzenetére
Rendszerinformáció (a felügyeleti eszközök között találod).
-
válasz
ImpersonatoR #2941 üzenetére
Nem csökkenti a proci teljesítményét aksiról használva.
Milyen fw verzió? Ez egy windows, nem egy gányolt android.
Karc ellen fólia.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2895 üzenetére
Írj az Asus supportnak, ők biztosat tudnak mondani ezzel kapcsolatban szerintem.
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #2877 üzenetére
Ha annyira zavar a backup altal lefoglalt hely, akkor az asus termektamogatasi oldalarol szedd le azt a segedprogramot, amivel azt a particiot at tudod rakni egy pendrive-ra.
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #2874 üzenetére
Minden hattervilagitasos kijelzonel tapasztalhato beszurodo feny, ami ertelemszeruen akkor a legszembetunobb, amikor megprobalod teljesen kizarni a hattervilagitast, es raadasul meg ellenfeny (kornyezet megvilagitasa) sincs jelen.
Nem erdemes ujrarakni nullarol, csak vakard le az altalad feleslegesnek velt szolgaltatasokat, es problema megoldva. A gyari extra 'hulladekok' nem terhelik le annyira a gepet, mint amiket pl. regebbi laptopokon is tapasztalhattal, gyari allapotban.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2874 üzenetére
Igazából csak a fekete háttérnél lehet látni szerintem, így nem érdemes foglalkozni vele, mert ez ilyen és kész. Csomó monitor és telefon is ilyen sajna. Grat a géphez, 100k-ért már nagyon megéri ez a kis vacak.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
ImpersonatoR #1722 üzenetére
Természetesen. Arra azonban ügyelj, hogy az Asus csak 32 bites win 8 hoz biztosít drivert!
Az office szerintem benne van mindbe. (úgy tudom) Ha újra húzod a Win 8-at le kell töltened az MS-től a megfelelő verziót, és ennyi. Az office kódnak a dobozban kell lennie. -
bounty123
őstag
válasz
Sima 64-esem van, office járt hozzá. Magyar minden. Én a digiprime-nál vettem.
-
Blyan
félisten
válasz
Járnia kell, mert ezt az Asus biztosítja, nem az MM, előre telepítve van rajta, csak aktiválni kell.
-
Jokerx
tag
válasz
ImpersonatoR #846 üzenetére
Szerintem kitöltené. Ez 16:9 és úgy gondolom. Az iPad pedig 4:3-as.
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #621 üzenetére
Nem borul fel, de nem sokon múlik. Tényleg top heavy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Medence topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest