- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImpersonatoR #5690 üzenetére
Gyari win 8.1 soc driver t kellett visszaraknom azzal jó lett.
KiválóAzt nem tudom eleve minek törölte le.
-
Legújabb windows crator update óta nem működik a kamera skype alatt.
Azt írja nem talál kamerát.
Windows alatt természetesen engedélyezve van.
Másnál is előfordult hasonló? -
Ha leállítással a windows bol kikapcsolom a gépet akkor ha kikapcsolt akkor az oldalán fent a bekapcsoló, gomb mellett még égnie kell a fehér kis lednek vagy akkor az azt jelenti hogy mégsem kapcsolt ki teljesen?
-
• Összegző frissítés Windows 10 rendszerhez (KB3097617) - Hiba: 0x80004005
Pár napja ez fogad ha frissíteni akarom nem tudja valaki mi lehet a baja? Csak nálam csinálja?
Aktivált a windows hibakód alapján azzal van baja.... -
Várható win 10 es intel driver a géphez vagy marad a 8.1 -e nem lesz mar újabb?
-
-
Azt hol latom, hogy az office aktiválva van e?
Tiszta telepítés volt nem rakott föl hozza office t leszedtem külön, működik is de elvileg csak egy próbaverzió.
Esetleg mivel magától aktiválta magát a windows is office is megtette volna automatice?
Ugye a kulcs úgy szol hogy win 8.1 + office 2013 home and student egybe csak azért gondolom -
válasz
EABandii #4720 üzenetére
Tényleg kevesebbet foglal mint a 8.1.
A tapipad driver nekem sima windows update el frissítette egyből és jó is volt.
Aktiválta is egyből.
Csak intel HD drivert nem hajlandó felrakni.
Felraktam honlapról a 8.1 hez tartozót (Intel_SOC_Driver_Package2_VER10E) de az 2014. 02. 07-i (10.18.10.3417)
Nem hiszem el hogy nincs frissebb x32 -es win 10-re -
Honann lehet beszerezni a legfrissebb intel drivert a t100TA hoz asus honlapjan nincs az tuti.
Clean win 10 install volt de nem telepíti fel alapból.
Intel honlapján illetve intel driver update utility vel meg nem találom. -
-
Két gyors kérdés hirtelen.
Windows 10 preview -ot lehet felrakni t100 ra is vagy csak x64 es rendszeren működik a preview?
XboxOne rol szeretnek ra streamelni / játszani (nem otthon ofc)Illetve meg mindig a 3.13 a legújabb bios?
-
Ez a bios a legújabb ahogy nézem
BIOS 213 (T100TAS)
Update EC
2.23 MBytes 2015/03/05De nekem a BIOS 313 van fent hogy lehet, hogy alacsonyabb a verziószáma de mégis újabb a kiadás dátuma?
Érdemes felrakni (fel tudom egyáltalán nekem T100TA -m van nem is T100TAS)
Pedig a jó típusra keresve mentem rá.Illetve Intel driverbol miért nem hozza ezt a honlap ?
http://prohardver.hu/hir/hibajavitas_kinal_uj_intel_driver.html?stext=intel%20driver -
T100 nak vajon lehet majd upgradelni az oprendszeret win 10 re vagy az mar csak x64 re jön ?
-
válasz
petlee23 #3081 üzenetére
Energia management nel állítsd át hogy csak kapcsoljon ki a monitor 5 perc után és kész.
Ha alvóba megy akkor nem fog futni semmi.
Nem hiszem hogy olyan sokat fogyasztana.
Ha alvó állapotban van akkor nem is tudok rajta túrni hálózaton keresztül szóval nem hiszem, hogy megoldható.Dragon Age origins hogy fut rajta próbálta mar valaki ?
Hülye SMART tokom meg nem akar megjönni kinabol pedig lassan egy hónapja megrendeltem.
-
Az létezhet hogy 13,5 GB legyen egy windows minden nélkül újratelepítve ?
-
válasz
ImpersonatoR #3057 üzenetére
Közben sikerült. Bar latom a 313 as bios ma jött ki szóval meg friss ropogós
-
Van új bios ahogy nézem. Azt hogy lehet telepiteni? A winflash proginal kiírja, hogy sry only for ASUS laptop. Pedig a t100 terméktámogatás oldaláról szedtem le.
Live Update meg nem frissit biost.
Illetve csináltam egy ilyen helyreállítási usb meghajtót. Arról hogy tudnám újrarakni a wint ha szükség lenne rá? Csak hogy tudjam lehet most megcsinálom/ kipróbálom ne akkor keljen keresgélni amikor baj van. -
Nem vagyok elájulva az Intel képminőségétől ha rákötöm a TV -re.
Kifejezetten homályos FullHD alatt, van erre valami orvosság? Nvidia al val használva tűéles.
A legfrissebb intel drivert is felteszi a a windows magától?
Vagy a képfrekvenciát váltsam át? Bar próbáltam 50p 60i stb de ugyanolyan maradt. -
-
Na hat nem bántam meg franko a cucc.
Aksi idő tényleg meglepően jó. Ebay rol, jön hozza egy smart tok. Bar elején az a fém felek, h megkarcolja majd. [link]
A FW verziót, hogy lehet megnézni rajta tudja valaki?
Illetve ha aksiról használom akkor a proci/igp teljesítménye csökken vagy csak a fényerő?
Ha igen akkor azt lehet állítani, hogy aksiról is maximális teljesítményt nyújtson (a fényerőt azt tudom, hogy lehet állítani azt megtaláltam)?
SD kartyara sehogy nem lehet 4GB nagyobb fájlokat rakni ?
Sry az ömlesztett kérdésekért de ezek így kikívánkoztak belőlem.
Egyébként steam machine nak sem utolsó a kis kütyü xbox kontroller rákapcsol Tv re rádug aztán mehet a móka. Meg jobb lenne ha BT kontrollerrel is menne pl DS4. -
Kiderült végül is, mire jutottatok. Akkor ha legyalulom az oprendszert és felrakok egy újat akkor ugrik a gari vagy sem?
DS4 kontrollerrel próbálkozott mar valaki BT -n keresztül?
-
-
Tudom de ennyire erősen meg nem láttam a bevilágiasít majd lövök képet.
Viszont a kepe nagyon szép éles és szerintem színhelyes is kalibrálatlanul is nagyjából (legalábbis a kalibrált u2311h hoz képest nem sok eltérést latok) ami pozitívum.
A betekintési szögek is rendben vannak.
Frankon egyben van a gép tényleg sokkal jobb mint amire számítottam anyagminőség és összerakottság terén.
TouchPad is meglepően használható.
Vettem egy 32 Gb os class 10 es SD kártyát 10-15 el írja, olvasni olyan 30-35.
Bar elég hülyén mutat ahogy kiáll belőle. Szerintem simán lerepülhet ahogy veszem majd ki tokból.Letöröltem az Asus hülyeségeket. Live update el elvileg felraktam legfrissebb fw -t is.
Eddig nem tapasztaltam anomáliákat.
Aksihasználat kezelhetőség majd kiderül idővel remélem nem csalódom.Igazából csak azért akartam újratenni mert most foglalja a helyet a telepítő és a backup is ha jól latom.
Illetve az Office bol csak a Word Exel-t használom.Meg kíváncsi leszek játékokat mennyire tolerálja a szerkezet.
-
Vettem egy 64 Gb ost MM -be latom mar ennek az arat is "levittek" 99.999 Ft -ra
Nem tudom van e belőle új revízió de ez iszonyat módon egyben van. A tablet része is, tavaly év végen amiket nyomkodtam még nyökögtek meg behorpadtak de ennél semmi ilyen nincs szerencsére.
Mondjuk ez a 64 Gb kicsit csalóka mert a biztonsági telepítő is rajta van.
Lehet /érdemes újrarakni usb kulcsról a windowst nyer vele valamennyit az ember?
Eleve csomó marhaság rajta van előtelepítve ami nekem nem kell.Egyedül ami kicsit zavar az az, hogy a sarkoknál (főleg a jobb alsó) elég erős bevilágítás látható fekete háttérkor. Másnál is jelen van ez érdemes foglalkozni vele vagy ez ilyen és kész?
-
Na majdnem vettem egyet az euronics ba. De nem értem miért de a 64 Gb os verzióhoz nem írjak az officet csak a 32Gb es a +500 GB os verzióhoz van feltüntetve. Megnéztem a MM honlapján is és ott is ugyanez van hogy a 64 Gb os verzióhoz "nem jár" Ez valami elírás lehet vagy tényleg nem jár a 64 Gb os hoz? Sajnos az elado sem tudta megmondani.
Lezárt Asus dobozban jön magyar billel mindenki ezt kapja szóval nem hiszem hogy lenne eltérés az üzletek között.
Masik, hogy a windows reinstall, hogy zajlik én szeretem legyalulni a gyári felesleges dolgokat amik alapból járnak de úgysem használom. Van rá legális mód hogy usb re letoltok egy telepítőt es csak azt rakom fel amit én akarok? -
Ma vegre ki tudtam probalni MM be az 500+64 gb os verziot de szerintem konkretan egyben van nem nyikorog meg nyoszog mint ahogy irtak, majdnem el is csabultam bar ipad mellett nem sok ertelme lenne.
-
MM ben vagy valahol esetleg meg lehet nézni mar a készüléket vagy meg mindig nem jött sehova új szállítmány.
-
HD ready felbontason (ami a T100 nak van) egy FullHD film mennyire elvezhető? Ipad 4 (azt cserélnem le erre) nek ugye valami 2,048 × 1,536 es felbontasa van ott megvan a sav alul felül de itt kitöltene teljesen a kijelzőt elvileg nem?
-
Azt írjak róla hogy "top heavy" laptop módba de azért remélem nem borul fel úgy szóval lehet használni igaz?
Ipad 4 + Samsung R540 -et váltana ki nálam ez a kis gépezet. Csak tudjam őket eladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest