Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
Ragnar95 #5788 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én ilyenben gondolkodtam, mert ez legalább teljes felületen védené az óra kijelzőjét (LINK)A felrakása nekem kicsit "érdekes" hiszen többlépcsős és 1-2 nap mire úgy kiszárad, hogy foltmentes lesz. Közben én biztosan paráznék, hogy az a kémiai vegyület, amit ráspriccelek az reakcióba lép majd az órával és elcsúfítja......
Műanyag "házzal" én sem szeretném elcsúfítani, mert nem találtam olyat, ami megőrizné az eredeti kecsességét az órának. Emlékszem annak idején a Swatch órákhoz valami eszméletlenül ronda karcolás elleni védelem volt (pl. link) Szerencsére ettől már csak jobb megoldások vannak, azonban valami kelleni fog, mert ismerem magam, előbb vagy utóbb össze fogom karcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest