Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz
Ragnar95 #5788 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én ilyenben gondolkodtam, mert ez legalább teljes felületen védené az óra kijelzőjét (LINK)A felrakása nekem kicsit "érdekes" hiszen többlépcsős és 1-2 nap mire úgy kiszárad, hogy foltmentes lesz. Közben én biztosan paráznék, hogy az a kémiai vegyület, amit ráspriccelek az reakcióba lép majd az órával és elcsúfítja......
Műanyag "házzal" én sem szeretném elcsúfítani, mert nem találtam olyat, ami megőrizné az eredeti kecsességét az órának. Emlékszem annak idején a Swatch órákhoz valami eszméletlenül ronda karcolás elleni védelem volt (pl. link) Szerencsére ettől már csak jobb megoldások vannak, azonban valami kelleni fog, mert ismerem magam, előbb vagy utóbb össze fogom karcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest