- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Hardverapron 2-3x volt fent, marketplacen most is fent vannak simán, illetve almás csoportokban. Zéró érdeklődés 2 év alatt. Mindegy valakinek odaadom ingyen vagy bagóért.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Üdv! Létezik, hogy törölve lett a hozzászólásom?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Van egy Baseus vezetéknélküli töltőm. Éjjel ráraktam a telefont és reggelre szerintem semmit nem töltött az aksiba és eléggé meleg volt a telefon rajta. Rosszul tettem volna rá vagy ilyenkor mi történik?
Alapból eddig ilyet nem csinált, persze azért eddig valamennyire meleg lett rajta a telefon reggelre, de tudtommal ez mindegyik vezetéknélküli töltőnél ilyen.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Skint lehet venni itthon is (akár hardverapron) vagy csak külföldről?
Ha felrakok egy skint, akkor a Pitaka tokomat fel tudom rakni a telefonra?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz telefonmágus #6792 üzenetére
Nem lesz neked eladó mostanában?
-
Land
veterán
válasz CharlieDrop #6788 üzenetére
Gondolom a szenzor maga elromlik.
-
Land
veterán
válasz telefonmágus #6781 üzenetére
Más márkáknál nem indul újra a gyári garancia ilyen esetben?
A lényeg: 3 hónap garanciával rizikósabb egy új, mint egy 7 hónapos 5 hónap garanciával?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Jól látom, hogy gariban cserélt, új iPhonekra csak 3 hónap garancia van? Mennyire rizikós ilyet venni? Általában 1 évig hibátlanul működnek?
-
Land
veterán
válasz ricshard444 #6775 üzenetére
A Max már túl nagy lenne, igaz? 75 mm széles 7T Pro is nehezen használható egy kézzel. A Max pedig 77 mm..
PWM mennyire jellemző a kijelzőre?Amúgy valóban az Edge kijelzők nem jók... De lassan csak az marad.
-
Land
veterán
válasz ricshard444 #6773 üzenetére
Mondjuk pont S10 plust is nézegetek a kb minden téren korrekt jellemzői miatt.
-
Land
veterán
Üdv! Aki hárklis a kijelző élességére, annak az XS tökéletes lesz? Utóbbi hetekben volt 2 féle ugyancsak amoled kijelzős Android telefonom 400 ppi körüli élességgel.
Nem voltam velük elégedett a pentile matrix miatti főleg apró betűknél tapasztalt "szőrös" betűk miatt.
Többek szerint i11-et érdemesebb venni, az viszont 326 ppi, amely soványnak tűnik.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz domerator #6765 üzenetére
A programban be lehet állítani, hogy kapcsolat esetén hogyan viselkedjen. Igazából úgy is kérdezhetném, hogy van-e ajánlott utólag feltelepíthető zenelejátszó, melyet sokan használnak megelégedéssel.
-
Land
veterán
Még egy fontos tulajdonság jutott eszébe, melyet nem tudom hogyan old meg az XS.
A kocsihoz hozzá van adva BT-n a jelenlegi androidos telefonom. Ha beülök a kocsiba, akkor automatikusan rákapcsolódik a Xiaomi és folytatja a zenét, mely le van pausálva a Powerampban. Ezt tudja?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz Blue meth #6756 üzenetére
Chrome van hozzá szinkronizálva a gépen és telefonon is a gmail fiókomhoz. Ezért nem váltottam másra sosem. De úgy látom van Chrome rá, tehát nem kell lemondanom róla.
Többit köszi.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Sziasztok!
Erősen agyalok sok év android használat után Iphonera váltáson.
Iphone 4 óta nem használtam IOS-t. Sok tesztet megnézve az XS tűnik befutónak. A Max túl nagynak tűnik már, a 11-es széria pedig drága nekem. Fontos kitétel a nagy felbontású Oled kijelző, melyet a sima 11 nem tud.
Marad az XS. Elég nehezen tudom megerőszakolni az agyamat és elhitetni vele, hogy egy 2018as telefon 2020-ban még jó lehet. Sőt akár évekig is jó lehet. Android fronton egy ennyire régi model már nem lenne teljes mértékben gyors. Viszont úgy tudom egy Iphone simán gyors és kiváló telefon több év után is.
Ami nekem fontos: szép Oled kijelző, pattogós, laggmentes rendszer, jó kamera, jó hangszórók, minimum 1 napos üzemidő.
A telefont használtan venném. Már bőven 200k Ft alatt kapható, amely Apple szintjén olcsónak mondható.
A következő dolgokat meg fogom tudni oldani az XS alatt?
- Folyamatosan jelen lévő AOD lehetősége
- Powerampot használok androidon. Van IOS-re is vagy eleve kb mindenki a gyári zeneprogramot használja?
- videók nézésére VLC-t használok. Erre mi a tuti verzió?
- Chrome jól működik IOS alatt?
- ha jól tudom már egy ideje nem kell Itunes program azon a gépen, amire adatmásolás miatt csatlakoznék kábellelA mindig gyors működés reményében vennék Iphonet. A legtöbb androidos telefon idővel belassul. Egy Pixel vagy egy Oneplus elvileg nem, de a Pixel 4 széria csúnya és tudásban is megosztó. A Oneplus 7T Pro szép telefon, de túlzásnak érzem a lekerekített kijelzőjét. Zavaróan becsillan fény esetén a 2 széle.
Így maradna az új lassan megjelenő Oneplus 8 széria vagy egy Iphone.
Ha van köztetek olyan, aki a jelenlegi csúcs androidos telefonokon végigment leírhatná a tapasztalatait a váltás illetően. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest