- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Miért esik neki mindenki azonnal a telónak, ha valami hiba felmerül? Miért nem az okot keresitek és a megoldást? Vagy ez ugyanaz a hülyeség, mint korábbi kékhalálos windowsoknál, hogy 2 naponta újrarakták emberek...
-
Statikus
senior tag
Kb 1 hónapja az exchange levelezőrendszeremre az ios azt írta ki, hogy Jelszó helytelen. Évek óta jól működött.
Email fiók töröl, újrarak, azóta hibátlan.
Néhány napja előjött ipaden is ugyanez ugyanazzal az exchange fiókkal. Nem szeretem az ok nélküli telepítgetéseket, találkozott-e valaki hasonlóval, mi lehet a hiba és a megoldás?Érdekesség, hogy egy teljesen már rendszerű imap fiókkal is történt már hasonló, újra kellett rakni.
-
Statikus
senior tag
Néhány éve használok ios-es készülékeket, mondhatni szinte soha nem volt baj az értesítésekkel.
Néhány hete nem jelez a Messenger, csak miután elindítom.
Ugyanezt csinálja kicsit régebb óta, 1-1.5 hónapja a Gránitbank alkalmazása.
A Synology DSPhoto alkalmazása amióta használom (sok éve) nem tud magától szinkronizálni, csak miután elindítom...
Fejlődünk, visszafelé. -
Statikus
senior tag
Sziasztok, egy ideje meg van zakkanva a a telefonom, bankos app, Fb Messenger nem jelzi jelvénnyel, ha történik valami, csak akkor, miután elindítottam. Ez így kifejezetten szar. Tapasztalt esetleg más is hasonlót?
-
Statikus
senior tag
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
ébresztővel vannak problémáim.
Ha 2-3 óra alvás után muszáj felkelnem, be szoktam állítani fél órás eltolással két ébresztési időpontot.
Ma nem először ébredtem fel 2 órával később arra, hogy a telefon (a lámpa) és mindkét ébresztési időpont szundizik. Pedig garantáltan nem nyomtam meg 9 percenként 2 órán keresztül...Tapasztaltatok már ilyet? Vagy senki nem szokott felkelni 2-3 óra alvás után?
Bármilyen őrült ébresztőhangot állítok be, nem ébredek fel. Korábbi IPhone 7-tel és korábbi ios-szel nem voltak ilyen gondjaim...
Van valami ötletetek?
Esetleg tudtok valami olyan durva ébresztést segítő termék, amivel tuti felébredek? (és most nem kellenek a régi szovjet ébresztőrádiós, vagy vekkeres ötletekKöszi
-
Statikus
senior tag
Lampa es kamera elerheto azonositas nelkul.
-
Statikus
senior tag
Na jól van, akkor nem egyedi hiba...
Hogyan lehet jelezni Apple-nek?
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
2-3 alkalommal elofordult, hogy a FaceID-vel vedett Xs felhivott valakit.
Biztosan nem segélyhivas, mert teljesen mas embereket hivott fel, talan annyi, hogy nem fogadott, vagy utolso tarcsazottat hivta fel.Kerdes, huogyan fordulhat elo, hogy zsebben felold, majd tarcsaz valakit, pedig nincs az arcom a zsbemben es a 6jegyu kodot sem tudja veletlenul beutogetni...
Van valakinek otlete?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Milyen notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...