- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
Statikus #7248 üzenetére
Parancsolj:
- ott volt mellettem a telefon az asztalon, mutatta, hogy van hálózat, majd rendszeresen jött az SMS a nem fogadott hívásról
- Budapest közepén (V. kerület) rendszeresen jártam úgy, hogy akartam telefonálni és nem kapcsolt hanem fél perc után adott három pittyenő hangot és megszakította a hívás kezdeményezést. Ezt ha 10 x próbáltam más számokkal, akkor 10 x eljátszotta mindaddig amíg fel nem hívtam a 1420-at. Azt kapcsolta, letettem és azt követően egy darabig nem volt gond a hívással, de hetente előjött ez a jelenség.
- rendszeresen előfordult, hogy felvettem és nem hallottak vagy én nem hallottam semmit, pár másodperc után szétkapcsolt. Visszahívtam, utána minden ok.
stb, stb, stb.
Sorolhatnám tovább de nem akarom maga idegesíteni vele. Számtalan kártyacsere volt, sok panasz e-mailt tudnék mutatni, amit írtam a szolgáltatónak, de nem foglalkoztak vele csak magyarázkodás ment.
És nem csak ezzel a telefonnal, készülékfüggetlen volt a problémám, Androidosokkal is szívtam.
Nagyon jó flottás csomagom volt, ezért nem akartam csak úgy ott hagyni őket, de nem bírtam tovább. Úgy láttam, hogy az évek alatt mindig rosszabb lett a szolgáltatás minősége.
A mostani szolgáltatónál 2x annyit fizetek, de ezt legalább tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged