-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
OCTAMD
őstag
érti ő ám,csak már nem akarja
Vett drága hivatalos magyart,innentől a gazdaságos occsó neki már nem szimpi
De nem baj ha nem vagyunk egyformák.A drága boltoknak is kell a forgalom.
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
kchris78
veterán
Ebben van valami... boltban 5perces ranezesre lehet sokkal jobb a tultekert amoled de hosszutavon azert mar nincsenek akkora elonyok egy profi ips lcdhez kepest. Mikor bejottek az elso amoledek az lcdk feluton se voltak ahhoz kepest mint most, hihetetlen nagy volt a difi..
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Milyen galibát okoz az hogy memóriában van tartva x progi? Komolyan kérdezem... A lefoglalt memória címre nem fog hivatkozni másik program.. max felszabadítás után ami nem probléma hisz így kell működjön.. Nem értem miről beszélsz galiba alatt főleg meg hogy belerondítás más program futtatásába ha ilyen szar lenne a droid ahogy lefested ember nem használná legalábbis én tuti nem. Ilyen akkor fordulhatna elő ha x program összeomlik addig amíg memóriában van tartva de azért ilyen fú nem is tudom 4.0 nem fordult nálam elő addig tényleg nagyon béta volt a droid. Az akiudő meg addig jó amíg hagyod szépen hogy kezelje a rendszer magától ha te elkezded zárogatni a dolgokat ne csodálkozz hogy jobban merül a telefon
Btw.: akiknek már van írjanak már róla kicsit hogy milyen mondjuk egy i7hez képest. Ami engem érdekelne hogy irodai használatnál bent ülve milyen a faceid? Nem zavaró? Nem hiányzik a touchid?
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Gesztusvezérlés alapból is benne van, az Androidban csak sokszor fel sem tűnik.
Pl statusbar le/fel nyitása esetén
de appok esetében is.
az meg plusz hogy ezek a gesture dolgok addig jók amig testreszabhatóak.
Namost ha a rendszer alaprésze lenne akkor abból galiba lenne.
Ismerve a Google-t berakná oszt eszed vagy nem eszed ez van.Sokszor a 3rd appok köröket vernek a gyártoi megoldásokra.
-
madgie
titán
Jaj, értem. Én arra értettem, hogy a Displaymate szerint is kopp ugyanolyan jó minkét panel (pont annyira pontos, kontrasztos, stb), csak az X magasabb fényerőt tud, de kisebb felbontást. Win-win, szerintem nincs legjobb panel, most ezt tudják az AMOLED-ek, korrekt színkezelést meg már a Samsung is tesz a cucc mögé (az Apple-nél meg automatikusan vált, ami jó).
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Az összképet nézve ez pontosan ugyanolyan technológiájú AMOLED, mint ami az S8-ban van, annyi, hogy jóval kevesebb pixelből áll, ezért magasabb peak brigthnesst "bír el".
Ez egyrészt előnyös, mert a HDR szabványoknál pont ez a magasabb fényerő a tuti, másrészt viszont a diamondtile kialakítás miatt alig élesebb, mint a "régi" i6/6s/7 LCD panel.
-
RCTiv
tag
nem nem, az nem érdekel, bár a 6s sokszor nem bírja egy egész nap, azért lövöldözgetek, mert használok olyan appokat, amiket nem szeretném, ha bárki látna amikor az összes app megjelenik és lapozgatok közötte. (banki fizetős cucc ilyenek) ez az én heppem, de mindig van pár app amit kilövök a többi közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest