- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lezu20
tag
De aki nem akar ennél nagyobb kijelzőt, vagy éppen nincs annyi pénze annak tökéletes ez is. Nekem lett volna de számomra tökéletes ez a telefon a sima 8. Munkatársam megvette tényleg nagyon brutálisan jo telefon. Aksiját nagyon dicséri. De akinek ez a méret nem jön be annak szerintem a sima i8 is tökéletes. Olvasni ezen is szeretek semmi bajt nem látok ezzel sem.
-
lezu20
tag
Hello! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ennyire nem érdemes iPhone 8at venni? Inkább a pluszt? Én a 6s-emet eladtam helyette lett a 8-as. Hogy is fogalmazzak. Nagyon sok különbség nincs a két telefon között kinézetre az tény. Egyik üveg másik fém. Nekem méretben ezt felelt meg nekem a plusz már nagyon nagy lett volna. Visszatérve azért a belső igen más sokkal jobb. Brutális, ennek a telefonnak a teljesítménye. Nekem a kamerája is szép fotókat készít. A home gombot is gyorsan megszoktam. Aksi picit lehetne jobb, de ez akkor is jobban teljesít üzemidőben mint a 6s. Velemenyek ?
-
lezu20
tag
Sziasztok! Sajnos tegnap jártam úgy hogy beleesett a telefonom a vízbe(6s). Ma vittem el szervizbe, de nem sok esélyt adnak neki. Ma vettem egy 8-ast. Remélem ezt is ugyan úgy fogom szeretni mint a másikat, mert ha nem történik ez a baleset akkor biztos nem cserélek telefont. Esetleg pozitív illetve negatív velemenyek? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest