- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kamera szerintem sokkal jobb mint egy 6s nel. Szamomra ez a legfontosabb ujitas. Nyilvan csodakra nem kell szamitani de vallalhato kepeket lehet kesziteni vele. Csak hat legyen eleg feny is hozza😄
Progit ami szerintem jo ha fent van az adguard. Persze az MAt engedelyezni kell. kulonben nem sokaig tudunk itt forumozni😎
Meg ami jo lehet. Calcbot. Szifon. Translator. Save image. Zip it. Mozi24. De van meg kis millio jo alkalmazas. Te tudod mikre van szukseged... -
-
-
törölt tag
Na itt figyel a dobozba eltéve a 6s. Azon kívül, hogy a 8 vastagabb, nehezebb meg olyan mint amit összenyalt egy kutya, számottevő változás nincs a mindennapi használat során.
Viccet félretéve a home gomb más amit érzek, illetve jobban bírja egy töltéssel. Se sebességben, se kamerailag nem látom jobbnak egyenlőre. Ja igen, a vaku erősebb este amikor keresek valamit a fényével
Kb. ennyi.... Én direkt váltottam, untam a 6s-t, de felesleges, ugyanazt kaptam. Mondjuk nem is vártam mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest