Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Most váltottam i8-ról X-re. Ég és föld a két telefon. Az ember agya pillanatok alatt átáll a gesztusvezérlésre. A feleségem és a gyerekeim telefonját már aznap simogattam pedig csak pár órája használtam az X-et.
A Face ID-val meg úgy vagyok, hogy mi a francért nem előbb találták ki, előbb használtam. Hihetetlenül pontos, intelligens. Az ujjlenyomat olvasót is nagyon szerettem, de sokszor izzadt vagy nedves kézre nem reagált. Na itt ilyen nincs. Azonnal történik minden. Kamerában, kijelzőben, gyorsaságban szintén óriási a különbség. Egyszóval szerintem megéri a felárat. Eddig nagyon nem bántam meg. Kedvenc lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A Face ID-val meg úgy vagyok, hogy mi a francért nem előbb találták ki, előbb használtam. Hihetetlenül pontos, intelligens. Az ujjlenyomat olvasót is nagyon szerettem, de sokszor izzadt vagy nedves kézre nem reagált. Na itt ilyen nincs. Azonnal történik minden. Kamerában, kijelzőben, gyorsaságban szintén óriási a különbség. Egyszóval szerintem megéri a felárat. Eddig nagyon nem bántam meg. Kedvenc lett.