Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
En most ketszer utaztam le vonattal 160km-ert. Bar sokat jarok Pestre igy nekem nem volt megterhelo de megertem hogy sem energiat sem a benzint nem jo dolog elszorakozni azert mert a telekom ilyen alja szervizekbe kuldi a telefont. Mondjuk az icareben nagyon rendesek voltak. Meg a szamlat is kinyomtatta a geperol mert nem vittem magammal. Bar arra ok sem tudtak valaszt adni a gumi hogy jott ki a telefonbol. Mondjuk azt nehez elkepzelni hogy anelkul hogy jeleztek volna belenyultak volna egy telefonba. (Csak az elejet cimeztem neked az esetleges felreertesek elkerulese vegett).

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest