- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
beaglepuppy #620 üzenetére
Magyarul nem jól illeszkedik tok, és nem férsz hozzá a gombhoz? Hol vetted?
-
B-L-A-C-K
titán
Olvastam tokokról volt szó, ebbe köztudott otthon vagyok
, igaz nem plusz szériára hanem simában, de lényegében ugyan az...
Elsőnek is szeretném leszögezni nem veszekedni akarok kinek mi a jó, de azzal abszolút nem értek egyet ha van egy 200-300 ezres telefonod, akkor ne vehetnél rá olcsó tokot, csak is 10-20 ezrekért mert így illik, ez hülyeség... Tapasztalatból tudom rengeteg olcsó jó tok van hozzá.
Gyári bőrtök tényleg jó, egyedül az zavar hogy az alját nem védi semmi...Ebay-en az ilyen koppintások fele jó, azaz majdnem tökéletesen passzol, fele nem. Volt hogy 2db-ot rendeltem ugyan attól az eladótól, egyik jó volt másik nem. Anyaghasználatra meg nem valódi bőr, csak műbor, de ha kifogsz egy olyat ami szépen pontosan passzol, akkor megéri.
Én pl most ezeket rendeltem be i7-hez, de még ~1 hónap mire megjön:
Direkt úgy linkelem nektek hogy i7 pluszhoz is lehessen választani:
- Ez egy vékony műanyag tok, leejtés ellen abszolút nem véd, karcok ellen viszont jó, ilyet sokat használtam már i6/6S-hez, alig észrevehető hogy rajta van.
- Ilyenem még nem volt, de hasonló igen, ha ez is ugyan lesz akkor kellemes tapintású szilikon körbe, a belseje meg keményebb műanyag, vagyis erre számítok, a képek alapján meg a kamerát is szépen védi.
- Ez egy műbőr tok elvileg, ami jó benne hogy teljesen körbe védi a telefont, nem úgy mint a gyári hogy az alján nem, passzolásra nem tudom milyen lesz, de remélem nem lesz vele gond.Illetve sokan szoktak panaszkodni hogy volt a telefonon tok, de ennek ellenére a hátulját összekarcolta a tok...Ez sajnos ha nem veszed le sokáig bemegy alá a kosz, és valóban összekarcolhatja. Ennek elkerülése végett érdemes rárakni a telefonra egy sima hátlapi fóliát, és úgy rá a tokot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #411 üzenetére
Akkor ez csak cégen belüli "menőzés", aki meg ebbe bele megy gratulálok neki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #408 üzenetére
Akkor nem jó volt a megfogalmazás, mert ha meg kell mutatni szándékosan nekünk mi van, az nem külső nyomás, nem a környezeted követeli meg, hanem ti követelitek meg magatoknak hogy a delikvens "ájuljon" el. Az már más kérdés hogy szerintem ez pont nem egy i6 vs 7-től lesz...Erre Vertu-t kell venni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #405 üzenetére
De milyen külső nyomásról beszélsz? Ha iPhone-t adsz el cégeknek akkor megértem még, de más külső nyomás max a fejedben van emiatt. A másik meg ha ennyire nagy a nyomás miért nem vettél tavaly 6S+-t
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #400 üzenetére
Tényleg oltári ciki egy használtan is 150 ezret érő i6 plussszal ülni egy tárgyaláson, csoda eddig túlélted.
-
B-L-A-C-K
titán
Persze hogy nem rossz, már feljöttek arra a szintre hogy tényleg jónak mondható, de a két rendszer tényleg más világ. Én sose megyek oda fikázni egy rendszert/telefont azért mert én nem szeretem, sőt mindig elmondom akinek személyre szabható rendszer kell, annak nem az iPhone a telefonja...Viszont azok akik agyon trollkodják ezt a topikot, csak 2 hétig használnának iOS-t, tudnák miről beszélek/beszélünk (természetesen így is van akinek nem jön be, de tényleg jóval kevesebb azokkal szemben akiknek tetszik).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blizzardking #348 üzenetére
Elmondom, mert mindig elszoktam: Mielőtt megvettem az első iPhone-om, azt gondoltam az egészről egy kalap sz@r, és egy nagy parasztvakítás az egész, illetve csak azért veszik meg az emberek hogy vagánykodjanak vele...Na ez volt kb 4 éve, azóta vagyok iPhone-os. És miért? Mert kurv@rá megtetszett hogy nem az van mint az androidnál hogy nyomogathatom a beállításokat reggeltől estig, meg ilyen rom-ot pakolgassak rá meg olyat, és még sorolhatnám...Egyszerűn kényszert éreztem rá hogy ezeket csináljam vele, iOS-be meg pont annyi volt amennyire szükségem van, se több se kevesebb, és ez nagyon megtetszett, cserébe stabil, nincs az a kényszer hogy finomhangoljam állandóan, mert ugye sokkal kevesebb a személyre szabhatóság így nem is lehet, de pont ez tetszik benne. Persze ennek is vannak hibái, meg az androidnak is, de nekem nem is maga a telefon jön be, hanem az iOS, ezért is maradok ezen a vonalon még.
Az meg hogy itt a gyorsasággal érvel valaki az elsősorban azért van mert jönnek itt az okosok háátde ebbe mag abba 80 giga ram van, meg 80 mag, ájfónba meg 2 (ami tudom jelenleg már 4 de 2-2 dolgozik csak) mi gázzz mánnn....
Szóval az Android és az iOS két különböző világ, van aki ezt szereti van aki azt...És megint magamat tudom felhozni példának, amíg nem próbálja ki valaki hosszabb távon az iOS-t, nem érti miről beszélünk...Aki ismer tudja hogy aktívan ott vagyok az összes iPhone topikba, és rengetegen jönnek át androidról csodálkozva hogy eddig miért nem lépték még meg, persze mennek is el, de sokkal kevesebb %-ban, csak nem véletlen.
Áráról meg annyit valóban drága, de lehet tudatosan is vásárolni...Pl megjelenik egy új széria, várni kell vele fél évet, utána megvenni használtan, használni egy évig, ez idő alatt minimális 20-30 ezret buksz rajta, és venni a következőt ugyan így...Így nem bukik rajta az ember 1 év alatt 100 ezreket, és mindig csúcs telefonja lesz (persze ha igény van rá, mert egy 2 éves iPhone-al is el lehet lenni tökéletesen, nekem is jelenleg i6 van).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#90467584 #317 üzenetére
Ezt eddig is felfogtam, csak neked nem sikerült még most sem ha valamibe raknak 30 magot meg 70 GB ramot és a rendszer alatta nem tudja kihasználni attól nem lesz jobb, sőt...De hát, ami nem megy nem kell erőltetni...
Azt meg hogy leírom okoskodsz az személyeskedés? Jár a taps.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#90467584 #313 üzenetére
Már hogyne szolgáltál volna rá, azt se tudod mit beszélsz csak próbálsz okoskodni, ami ugye nem nagyon akar összejönni...
"ezért az én megítélésem szerint hardveresen oda-vissza veri"
Látod itt a probléma, papíron lehet, de valóságban már pont az elékező dolog igazolódik be, szóval értesz hozzá? Nem. Okoskodsz itt feleslegesen? Természetesen. Akarsz venni iPhone-t? Gondolom nem mert nem írnál róla hülyeségeket! Akkor miért vagy itt? Full feleslegesen, trollkodni!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dr. 444Hertz #298 üzenetére
Gyorsaságól volt szó, arról hogy mibe mit raktam azt nem rám tartozik, ez van, és így az aktuális leggyorsabb telefon említettem ami tény.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#90467584 #290 üzenetére
Legalább ha válaszolsz, olvasd is át kicsit előtted mit írtak, abban meg is válaszoltam.
De a hülye érveiddel is látszik hogy fingod sincs az egészről, sose volt még iPhone-d, nem is akarsz venni, de ide jössz járni öngólokat rúgni, mert gondolom nincs jobb dolgod. Jár a tpas!
wesder: Legalább te értelmesen látod a helyzetet, meg ha belekötnek a telefonba kössenek, hiszen ez se tökéletes, de mint írtad állandóan ugyan abba, vagy jönnek a hülye alaptalan érvekkel már tényleg kurv@ unalmas.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
aprokaroka87 #275 üzenetére
Persze, mert vannak programok ahol kb ugyan olyan, de ha összességén megnézed, gyorsabb akkor is. Szóval tök mind1 ha valamiben akár 5x gyorsabb a hardver ha alatta a rendszer nem tudja kihasználni, azaz ezzel érvelni hogy emiatt sz@rabb az ájfon, butaság.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem veszem észre, sőt én le is sz@rom miben mennyi pontot ér el, vagy éppen hány másodperc alatt nyit meg valami valamit, de azt nem hogy itt jönnek az "okosok" és megmondják hogy az ájfón sz@r mert nincs benne millió GB ram, meg a proci nem 50 magos, erre érvelhetek hogy öngólt rúdugrásnak nem?
-
B-L-A-C-K
titán
De lényegtelen, csak itt azzal jött valaki más telefonba hány millió giga ram van, meg mennyivel jobb a proci stb, csak azt ugye elfelejtette megnézni hogy elviekben meg nem hogy gyorsabb hanem lassabb ehhez képest, így ez nem hogy érv, hanem egy hatalmas öngól.
KBéla: Nem muszáj teszt programokra hivatkozni, már mutattam valóságban is mi a helyzet, csak erre elfelejtettél reagálni...Cica rúgja meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
aprokaroka87 #260 üzenetére
Általános működésben is a leggyorsabb...De ha szerinted nem így van szintén mutathatsz jobbat...
Pl itt egy videó Note 7-tel szemben, ami ugye nem egy gyenge telefon, és egy icipicit ráver...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
aprokaroka87 #257 üzenetére
Mehet a leg, mert tesztprogramok szerint mi veri jelenleg
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hyperspace #238 üzenetére
Kevésnek nem kevés, de legalább elmondhatja hogy már nem menő...
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk abból jó ez a topik most hogy a dühöngők átjönnek i7-esből ide...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest