Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci93
tag
válasz
Lord Sidious #455 üzenetére
kedd este rendeltem, természetesen 128-as mattot, hogy tutira megőszüljek, mire megérkezik
-
karmatt
csendes tag
válasz
Lord Sidious #453 üzenetére
"VLC-be behúzod és kész."
-valahogy gondoltam, iTunes.on nem megy ez, max külön progival lehet mókolni, behúzni - amit persze csak az adott program lát, más nem.
"Tartsd lenyomva a kép kis nézetű ikonját és tudod a sorrendet változtatni.
- Mármint egyesével? - mondjuk 200-300 képnél?"Bluetooth: tudsz fogadni bármilyen filet?"
nyilván nem, de ennek tudjuk is az okát.
- Igen, tudom.Le tudsz tölteni bármilyen filet?
Igen, nekem is tele van a telefonom és az iPad-en is .XCF, ..PSD, .ISO, .dll stb fájlokkal, és kb. hordozható háttértárkény is használom az eszközöket.
- Tehát ha küldök neked egy *.mxf filet le tudod menteni úgy hogy nincs jailbreakelve?iTunes felhasználóbarát?
Ezt nem tudom. Kinek mi, a felhasználóbarát... de egy biztos: eléggé hülyebiztos.
- Nem hülyebiztos, hanem konkrétan sz@r. De van akit ez sz@r maximálisan kielégít.Szofver rugalmasság.
Na persze...
-
somogyib
őstag
válasz
"arra viszont készülj, hogy amit az iStyle-tól rendelsz iPhone-t, azt kivétel nélkül mind nyálasra csókolgatja Handrás a herpeszes szájával"
-
Drp81
aktív tag
válasz
Sziasztok!
Nekem elvileg holnap jön meg az i7plus, majd írok róla tapasztalatokat.
Fotós vagyok, úgyhogy meg lesz izzasztva a kamera -
nyisziati
veterán
válasz
Lord Sidious #415 üzenetére
Azért ahhoz képest, hogy nem számít, milyen telefonod van, az Iphone 6 ott van...
(space grey, le ne maradjon!) -
Ricardo
titán
válasz
Lord Sidious #387 üzenetére
Ettől függetlenül Makó (település) is elég messze van Jeruzsálemtől
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Jajj anno mennyit vitatkoztam suliban a történelem tanárral, hogy oké, hogy le van írva a könyvben, de van rá bármi bizonyíték, hogy az úgy is történt és nem csak valami részeges állat leírta régen a kitalációit. Pont mint a biblia.
-
doooo
veterán
válasz
Ismételten elnézésedet kérem a rossz megfogalmazásért (mely továbbra is helyes, ettől függetlenül). Sajnos nem vagyok jártas a magyar, alkoholista katonákról szóló, késő-középkori mondákban. A történelem más szegletei érdekelnek inkább.
-
Clander
tag
válasz
Ja, hát úgy már más a helyzet
. Amúgy csak vicceltem
Azért "takarodni" nem kell, de ha menni akarsz akkor menj -
Clander
tag
válasz
Lord Sidious #383 üzenetére
Ez egy iPhone topic, fáradj át egy történelmi topic-ba
-
doooo
veterán
válasz
Lord Sidious #383 üzenetére
Egy ember és egy város között is van távolság, melyet mindkét féltől számítva le lehet írni. Olyan mint a szorzás.. hiába cseréled fel a számokat, a végeredmény ugyanaz lesz.
De elnézést, hogy nem megfelelően írtam a "mondást". A lényegen nem változtat.
iMagic7: "Amúgy az exynos nal is erősebb
"
Ezt magamtól idézem:
"Tehát nem sokáig fog tartani ez a fölény (amit nem lehet kétségbe vonni, csak épp a végletekig magasztalni sem)." -
ToniSoprano
addikt
válasz
Lord Sidious #219 üzenetére
Kérjek linkelj már 6-8 óra kijelzőidőről screenshotot, általában a usage time annyi, de annak semmi köze a kijelzőidőhöz. Ezt iphone tulajok gyakran keverik. De ha 6-8 óra kijelző idő van akkor le a kalapom, többször kértem, hogy mutassák be, de ilyet egyszer sem láttam, csak usage timokat ami nem kijelző idő. .
Asszem IOS 9-ben jött be az hogy kijelző időket is mutat az akkumérő, de ott is össze kell adogatni manuálisan és nem tudja a legutóbbi töltés óta eltelt kijelzőidőt mutatni.Eleve butaság hogy a kijelzőidőt Iphone -on manuálisan kell számolni és nem legutolsó a töltéstől számítva méri a kijelzőidőt. Hanem 1 napos, meg 1 hetes akku mérési ciklus van, teljesen logikátlan az egész, de lehet a 10-esen javították ezt a hiányosságot.
Minden a lényeg linkelj screenshotokat azt meglátjuk.
-
scope2007
addikt
válasz
Lord Sidious #217 üzenetére
Egyik sem talált,
Se nem garfield, se nem pálesz
(utalom az alkoholt, az a gyengék legális drogja xD) -
Blizzardking
őstag
válasz
Lord Sidious #88 üzenetére
"Napi 2-3 x munka miatt gepre kotve, napi 1-2 toltes, es egy evig Lightning csatis fules"
Lám, egyből gyün az infó az akkuidőkről, csak annyi kell hozzá hogy a csatlakozókról kérdezzen valaki.Búvártacskó #92 - Nyilván az extrém nyomott ár miatt spórolhatták ki a dobozból a 370 Ft előállítási költségű töltőt. Valahol meg kell húzni a határt, különben egyszerűen nem tudnák ilyen olcsón adni. És akkor KI VENNÉ MEG??
Depression #187 - pedig egyértelmű. A nagyanyám golyós abakuszát idéző, 4x5 ormótlan ikonból álló ultraprimitív felület (melyet ujjaddal akár odébb is görgethetsz!) minél kisebb a telefonhoz képest, annál szebb a telefon összességében. Ezt a telefont a káva menti meg, hogy ne úgy nézzen ki mint egy viaszosvászon abrosz. Legszebb lenne kijelző nélkül. Lehetne a neve pl BlindBeauty-Black.
Mackóapót szegényt meg hagyjátok már, szemmel láthatóan fingedénye sincs mi az a O+3. Csak be lett idomítva hogy minden más szar.
Mackóapó! Neked a telekommunikáció Ferrarija van a kezedben! Te vagy a távbeszélés Niki Laudája! (Direkt nem Scumachert írtam, tiszteletből, pedig a kommentjeid alapján előbb jutott eszembe a fejsérülés mint a Snapdragon) -
tixem
addikt
válasz
Lord Sidious #150 üzenetére
Hazai garancia sem jobb egy lattal sem, el ne hidd. Pláne azt ne, hogy gyorsabb.
(#160) mackoapo11
Te most szándékosan vagy ilyen hülye? A oneplus.net-en feltüntetett ár a hivatalos, akármennyire is nehezen hiszed el. Nincs egy országban sem hivatalos disztribútoruk, közvetlenül a gyártótól veszi mindenki a telefont Amerikától kezdve, Európán át Kínáig.
Az árat pedig az adott országra érvényes vámok és adók alapján adja meg a oneplus, pontosan azért, hogy a már kirakott árra pont ne jöjjön rá mindenféle extra költség. Szállítás, vám, minden benne foglaltatik a 125 ezerben.Az itthoni sufnigsm árak pont nem mérvadóak, a fent leírtak miatt. Legalább ne reklámoznád a tájékozatlanságod
256 gigához meg ennyit: 300 ezer a 32 gigás
Oneplus 3 64-gyel még mindig csak 125. Ha már ennyire tárhelyfétised van. Alma árban több, mint a duplája, fele akkora tárhellyel. Ennyit a 256 gigádról.
-
válasz
Ezzel inkabb faradj at az op3 topikba, ne itt offoljatok.
Szerk: ok, akkor kesobb torlom a threadet -
Pipiripi
senior tag
válasz
Ez EU-s forgalmazás, akészülék is EU-s. Minden online működik, nincs kirendeltség. Ha hibás a telefon, futár viszi-hozza.
-
Wesder
titán
válasz
Angliàba viszi vissza a DHL futàr ingyé. (Én így tudom több tulajtól is)
-
.LnB
titán
válasz
Lord Sidious #77 üzenetére
Ohhh.
-
válasz
Lord Sidious #72 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
Lord Sidious #67 üzenetére
Ezzel arra akarsz utalni, hogy neki nem lehet macbook-ja? Nem engedheti meg magának? Csak ilyen formában ami a képen van? Mert a macbook a gazdagok és szépek kiváltsága mint amilyen te is vagy? Mert a kép vicces. De vissza olvasva nem látok más indokot, hogy ezt a humoros képet máshogy értelmezzem a jelen kontextusban.
És ha, valóban jól értem. Akkor kérdem tisztelettel, hogy erre mi szükség volt most?
-
törölt tag
válasz
-
válasz
Jailbreak level100...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest