- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
Akosh87 #1311 üzenetére
Nekem egy Tab3-al volt problémám a Samsung szervízzel,de a végén megoldották.Amúgy ha beleolvastok az Oneplus 5 fórumába az Oneplus szervizelése példás.Úgy a lebonyolítás,mint az idő.a hozzállásról már ne is beszéljek.Nem sok gyártó fogadja el hogy Rootolják a telefonját büntetlenül.Az Oneplust nem zavarja,
-
kazanka
őstag
válasz
Akosh87 #1307 üzenetére
Valahogy én leragadtam annál hogy ami kínai, az vagy valahonnan lopott vagy egy sz@r.Nagy nehezen rábeszéltem magam a Oneplus 5-re,rendeltem egyet,nem volt rossz telefon/sokkal jobb volt mint a fórumban olvashattátok/ de nem az az igazi.S8 plus vagy note8-ban gondolkozok,de szerintem MARAD a i7plus 256GB.
Ez a telefon minden szempontból olyan jó hogy nem merem frissíteni a 11-re mert csak rosszabb lehet.Utoljára a i6s plusnál éreztem ilyet,csak azt az egyik unokám elkunyerálta. -
kazanka
őstag
válasz
Akosh87 #1304 üzenetére
Előbb utóbb az ember kiábrándul mindenből.Én pl.Ős HTC-s voltam a Sensationnal bezárólag csodálatos telefonokat csináltak,aztán kezdődött a baj hogy a szervíz elkerült az országból a Csehekhez,a telefon sem volt olyan mint régen,aztán az utolsó döfés az volt hogy Romániába tették a szervizelést.Kiindulva az eMag javítási szokásaiból,én már meg sem nézem milyen telefont csinál a HTC.Azóta is csak bolyongok a telefonok között de egyik sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged