- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #1548 üzenetére
Ja te a webes felületen való feltöltésre gondolsz? 😱 A kezdetek óta használom az icloudot, sőt az elődjét, a mobileme-t is használtam, de eszembe se jutott, hogy webes felületen keresztül töltsem fel a képeket. Ja hát ott lehet, hogy nem lehet más kiterjesztésűt, bár ennek nyilván magához a telefonhoz nem sok köze van. Asztali alkalmazáson keresztül a raw fileokat és a videókat is hibátlanul feltölti.
"Kodekek? Milyen kodek kellene ahhoz, hogy feltöltöm dropboxba lejátszom azon a telefonon amivel felvettem és nincs mikrofonhang?"
Hát ez alapján ez nem teljesen egyértelmű:
"hiába küldtem át mailen keresztül, dropboxba feltöltöttem, icloud.com-ról leszedtem"Ebből semmi olyan nem derült ki, hogy ugyanarra a telefonra szedted le a dropboxból, amiről feltöltötted.
Kodekpakk ügyben nem tudok okosat mondani, azt hiszem nagyjából 15 éve tettem fel a gépemre utoljára ilyesmit.Egyébként ezt találtam a témában: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest