Új hozzászólás Aktív témák
-
gergotb
tag
válasz
markknight #1205 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled, szerintem is visszalépés ez a rendszer, nem igazán nyerte el a tetszésemet hasonló okok miatt...
-
gergotb
tag
iOS 11-el kapcsoaltban lenne egy-két kérdésem. Eddig a futó alkalmazások között lehetett váltani a képernyő bal szélét erősebben nyomva. Most ez nem megy, be lehet ezt kapcsolni valahol vagy kivették ezt a praktikus funkciót?
Az értesítéseket egyenként lehet törölni, nem lehet egyszerre mint eddig, ha jól látom...
Az automatikus fényerő szabályozást sem találom... -
gergotb
tag
Hol érdemes gyári bőr hátlap védőt venni, ahol nem 15-20.000 Ft mint Apple boltban? Speedshop vagy valami hasonló bolt Pesten van?
-
gergotb
tag
Egyik nap megdöbbentően jó kijelző időt kaptam. Tudom, hogy külön ezt nem jelzi, csak használatot, de mivel nem volt hívásom csak fotózás, FB, Messenger, Viber, Safari, Index stb. így vehetjük kijelző időnek, mert végig világított kijelző.
8 óra 41 percet írt ki és ekkor még 36%-on volt akku. Nem használtam az energia takarékos módot. -
gergotb
tag
válasz
FragKiller77 #529 üzenetére
Köszi! Igen, szerintem is így van.
-
gergotb
tag
válasz
markknight #525 üzenetére
Nem klón hogy lenne az. Apple boltban lett véve csak külföldön. Appple oldala is felismeri. Sajnos Kínában gyártják gyerekek 40.000 Ft ból és ilyen a munka eredménye. Nem tudom hogy fogom bizonyítani ilyen volt meg kicserélik e. Nem vinném vissza külföldre. Itt kéne segítsenek.
-
gergotb
tag
Sürgősen segítségeteket kérném: Nagyon kétségbe vagyok esve! Ma vásároltam egy ilyen telefont!
Svájci Apple Store-ból van számlával!
Kibontottam a dobozt és megdöbbentem, hogy hátul felül az antenna csík le van verődve meg a kamera kerete 2 helyen is úgy hogy a fém kilátszik! Fekete amúgy a telefon! Meg a kamera lencséjének nagyon csúnya a ragasztása kilátszik a ragasztó
Fóliát le se vettem telefonról meg be se aktiváltam. 300 ezres telefontól ez nagyon durva. Mit tudok tenni?
Nem hiszem el ilyen balszerencsés vagyok! Nekem ez így nem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest