- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
markknight #400 üzenetére
Mivel bàrki megveteti részletre, így stàtuszértéke egyenlő a nullàval + ez egy hasznàlati tàrgy könyörgöm. Ha az ügyfélnek, vagy tàrgyalàson lévő embereknek a telefonod mutatja meg ki is vagy, akk nem kicsit gurult el a gyógyszerük. Nem kötekedni szeretnék, sajàt vélemény.
-
Wesder
titán
válasz
Chiftain #363 üzenetére
Nem mondtam hogy nem szabad, de kicsit furàn veszi ki magàt hogy elmondod hogy xy csak trollkodni jàr ide, utàna meg te is megcsinàlod. Gondolom nem olvastad, ahol ugyan ezt én is szóvàtettem màr jópàr hsz-sal ezelött, pedig én 1.6 óta hasznàlom a droidot, és engem is idegesítenek a mantràzàsok.
Rugalmasság, bõvíthetõség: Latba esik a testreszabhatóság és a további alkalmazások telepítésének lehetõsége, a memória kiterjesztése.
Ha az MA értékelési rendszerét nézem akk sok, mert a 3-ból jó indulattal 1.5-öt tud. (Testreszabbhatósàgból nem tudom hol tart az iOS10)
-
Wesder
titán
válasz
B-L-A-C-K #354 üzenetére
Egyébként JB-vel Android szintű szabadsàg nyerhető, vagy csak annak a làtszatàt kelti 1-2 extra cucc amit nyer vele az ember?
Teszem azt, megoldható hogy Android szerűen nézzen ki a rendszer? Ha igen beruhàzok egy 5-5s-re. Annyira hozzàszoktam màr, mint a jómunkàsember a reggeli csavaros kiflihez -
Wesder
titán
válasz
B-L-A-C-K #274 üzenetére
Tudod te is, meg kb mindenki az MA-n hogy életemben nem volt még iPhone-om, és csak màs kezében làttam huzamosabb ideig, és hogy a kezdetektől Android vonalon mozogtam. Az említett emberekkel az a probléma, hogy màr nem csak az iUser-eket idegelik a trollkodàssal, hanem az olyan Droid hasznàlòkat mint én. Rendesen én szégyenlem magam miattuk, hogy tájékozatlanul fröcsögnek mindenfélét, ràadàsul ciklusosan mindig ugyan azt. (szar BT, nincs torrent, mért csak 2 mag, szar felbontàs, rohadt dràga, stb)
-
Wesder
titán
válasz
buvartacsko #188 üzenetére
Azt ne mondd, hogy egyik iPhone-ban sincs gravity senzor vagy gyorsulàsmérő, mert megeszem a nem létező kalapom.
-
Wesder
titán
válasz
LurkerSheik #183 üzenetére
Màsik topic-ban meg lett mondva, hogy ha az Apple A9-től tette "kompatibilissé" ezt a ficsőrt, akk kuss és fogadd el. Egyébként meg 3rd appal csak megoldható lesz màshol is. (pl.: 5s)
-
Wesder
titán
válasz
Lord Sidious #150 üzenetére
Angliàba viszi vissza a DHL futàr ingyé. (Én így tudom több tulajtól is)
-
Wesder
titán
Tetszett plecsni...
Egyébként szép meg jó, meg gyors + stabil, csak hàt az iOS.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest