Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soha nem vettem olyat amiből minden sarkon jön egy velem szemben. Erre Iphone-t 5S-ig (SE?) bezárólag szoktam látni lányoknál, de mást amúgy nem. Ellenben az S7 Edge + S8 elég gyakori. Egy droid jöhet szóba majd, a Note 8, mert az S8-nak a lekerekített szélei nem tetszenek.
Nem azért szeretnék Iphone-t, mert annyira kiemelkedő valamiben is, de azt tudom, hogy koncertfelvételt kegyetlen jót tud csinálni már a mostani széria is, a rendszer folyamatossága lefolyik a képernyőről és nincsenek akksi drop gondok (tudtommal)
Az Iphone 8 is csak azért játszik, mert elvileg végre modern dizájnt és Amoled kijelzőt kap, ha utóbbi nem lenne, akkor nem is jöhetne szóba, mert akármilyen természetesek is az IPS színei, a Samsung sAmoled-je évekre van ettől a minőségtől és a barátnőm Samsung-ja után mindig lehangoló visszanézni a háttérvilágításos, fakóbb IPS-emre.Még rengeteg véleményt és cikket elfogok olvasni mire a vásárlásig eljutok, egyelőre az S8 csak a kijelzőjével tudott megfogni, mert az kétségtelenül Top 1.
Úgyhogy írjatok kérlek ide felhasználói tapasztalatokat, főleg ha ide-oda lépkedtetek már.
-
Igen.
Attól,hogy valakinél rosszul indul,attól még lehet jó. Több millió készülékről beszélünk,csúszhat és csúszik is be hiba.És én sem vagyok márka fan...idén kb.20 telefonom volt,ebből i7 és i7+ 5db.
Ennek az az oka,hogy a csúcs droidokat kipróbáltam,valamit 2-szer is,meg olyat,ami még nem volt,de mindig visszatértem az iPhone-hoz. Ennek egyszerű oka van...mégpedig hogy stabil és gyors a rendszer. A kamera 100-ból 99-szer tökéletes képet csinál,ha előkapom a zsebemből és azonnal le kell fotózzak valamit. Gyönyörűen szól fülessel és anélkül,amikor hallgatok zenét,vagy nézek rajta valami filmet. Bluetooth-on keresztül azonnal megtalálja bármelyik hangszórót,amit éppen akarok csatlakoztatni hozzá...Az akku idő kiváló...ecetera ecetera
Ebből leszűrheted,hogy mi volt a gond sok droidos telefonnal. Félreértés ne essék,ez sem tökéletes,de lényegesen kevesebb a bosszantó hiba,mint a másik platformot futtató telefonoknál. Hiányosság van,ami személy szerint nekem az,de csak kényelmi funkció és nem több,nem hiba. -
-
-
-
-
madgie
titán
Lehetne azért játékok nélkül is mérni néha (legalább valami lábjegyzetben), mert rendszerint a játékok betöltésénél húz el az Apple (én meg mondjuk sz*rt se játszom a telefonon). Multitask-nél dettó, a játékok sok ramot bekajálhatnak, érdemes lenne azok nélkül megnézni, mikor tölt újra egy facebook-insta-böngésző-hasonló szintű szósölnetvörk felhasználás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged