- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Nyugodj meg !
Ezer éve volt iPhoneom még amikor megjelent az 5S azóta nem használtam nem tudtam ,hogy ez így működik elnézésedet kérem !Remélem nem sértettelek meg azzal ,hogy egy én általam vásárolt készülékről véleményt nyilvánítottam és egy átlag felhasználó szemszögéből aki most vett "először " iPhonet nem tudtam erről a dologról !
Amúgy meg semmi bajom a telefonnal szépen vissza tettem a 10.3.2-öt és ennyi !
Sőt ki merem jelenteni hogy az eddigi felső kategóriás készülékeim közül ez a legjobb és legstabilabb ! -
kchris78
veterán
nekem kolléga párja szívta be. Valami rosszat mondott be vízbeejtéssel mert arra nem vonatkozik vagy mi, visszavonni nem lehetett a szöveget (ellopták vagy bármi helyette), nem is kapott helyette semmit. Nagyon meg kell nézni a kibúvóit a biztosítóknak... vagy körülnézni hogy melyiknek nincsen... Amúgy NYILVÁN nem úgy vannak ezek kitalálva hogy TE járj jobban...
Amíg nem sokan fizettek lakásbiztosítást és relative drágák voltak addig azt se fizettem mert azért olyan gyakran nem jött elő akármi.. Most hogy évi sztinten megvan valami tizenpárezerből, van. Most gondoltam bele hogy OLCSÓBB egy sokmillás lakás biztosítása mint egy szaros 200ezres telefoné... -
D4ni
őstag
Nekem pl így néz ki a telekomnál:
Havi 3 rongy, majd az önrész 33000. Amennyiben 24 hónapig fizetem a biztosítást úgy 72-re jön ki a bukó ha nem történik semmi, amennyiben meg igen úgy 105000Ft ból van egy másik hetesem. Nyilván Uag tokban és üveggel tartom egyben de bármi történhet . -
Ed Parker
nagyúr
Ez nézőpont kérdése, beleesik egy nyaralás során a tengerbe, elhagyod, vagy bármi olyan történik ami egy kijelző cserénél súlyosabb a 34ezer plusz önrész még mindig olcsóbb mint egy új telefon.
Persze ha nem történik semmi akkor az a része bukó, de ha egy évre is lebontod, nem akkora érvágás ha meg tudsz venni egy 250-300ks telefont, most itt mindegyikre gondolok, nem csak iPhone-ra. -
Ed Parker
nagyúr
-
-
Tibee86
nagyúr
Az más, úgy nehezen tudtad volna.
B-L-A-C-K: Nekem se volt ezzel soha gond, mindig ráírták. Csak mivel évekkel ezelőtt cseréltek utoljára így feltételeztem, hogy azt a részt már kihagyják a munkalapról, mert aki nincs tisztában ezzel az nem fog kekeckedni és úgy lesz vele, hogy maradt az eredeti dátum, vagy a +3 hónap.
-
Tibee86
nagyúr
-
mate543
tag
Nem zavarna engem se, hogy nem bírja 3 évnél tovább, mert úgyis megunja az ember. Az viszont eléggé zavarna, hogy megveszek egy 250k+ telefont, és vihetem x hónap után vihetem szervízbe, ahol szétbasszák a telót vagy meg se csinálják, illetve heteket kell rá várnom... de ez nem csak iphone-nál zavarna hanem bármelyik telónál.
-
pescara
aktív tag
Na ezert ma bementem egy uzletbe, elolre feldobattam egy uveg foliat, hatulra kivagattam egy univerzalis par filleres sima foliat es ment vissza a tokba. 3 percbe telt az egesz, de szerintem megeri, mert amilyen ,,jo minosegu" a fekete iphone, amit allitolag a szel is megkarcol, nem mondhatjak a szervizben, ha valami garis baja van, hogy nem megfelelo hasznalat, mint ahogy olvtars is jart. Igy legalabb merem rendesen hasznalni, mert ugye arra valo, nem arra , hogy panikszeruen vigyazzunk ra. Mert az megoldhatatlan hosszu tavon, hogy ha mondjuk egy fontos hivasom van, akkor azert ne vegyem fel, mert eppen koszos a kezem, vagy eppen egy poros folduton bringazok es ...jaj szegeny telefon...Szegyen egyebkent az apple- re nezve, hogy ilyen silany kulso vedelemmel gyartanak 800 euros szupertelefont. A jo kis muanyag hatlapu sony xperiam zuhant akkorakat, egy rongyal letoroltem es 2 evesen is ugy nezett ki, mint amikor megvettem. :-))
-
-
marilllyo
veterán
Hát nekem is van egy pixelhibám. Egyetlen egy apró fekete pont de akárkinek a kezébe adtam meg kellett mutatnom hol van mert annyira nehéz észrevenni. Abszolút nem zavaró de úgy voltam vele, hogy jó ez majd gari lejárta előtt visszaviszem. Most így olvasva, hogy jártál.... inkább, megbarátkozom a gondolattal, hogy ottmarad.
-
Ed Parker
nagyúr
Egy valamit vegyél figyelembe, ezeket is emberek szerelik, apró pénzért, nem robotok, megfeszített tempóban, nyilván lehetnek hibák.
Amire én céloztam, hogy 3 készülék egymás után egyformán rossz, arra elég kevés az esély.
Az a baj hogy ez is úgy van megközelítve hogy 2-3 ember hogy megszívta, de azt a 10000 embert például aki ki bontotta a készüléket, a milyet minőség szempontjából most irreleváns, senki nem kérdezte meg, fasza minden?
Mert az default, hogy valamit veszek, csak jó lehet, ez így evidens, csak a teljes képhez mindkét tábort kellene nézni vagy pl az hogy egy Samsung vagy LG esetén milyenek a reklamációk és ahhoz viszonyítják az Apple hanyag vagy kiváló minőségbiztosítását.Nem kapkodástól karcolódik egy telefon.
A szerelő szőnyeg vagy alátét ki minek hívja ami esd védett, ez nem bársony felület, leginkább egy műanyag egér alátétre hasonlít.
Na most ez látszólag tiszta, de nem mossa le biztosan alkohollal minden szerelés után és egy kijelző cserénél bizony forog a telefon az asztalon, na ott keletkeznek a karcok. -
-
Komolyan kérdezem: ezek vakok?
Hát azért illene bekapcsolni azt a nyomorult készüléket és megnézni, hogy az új kijelző rendben van -e.
Nekem egy befoltosodott kijelzős iMac esetén volt egyszer 3db cserém. Elsőre kaptam egyet amit csikózott és vibrált, erre jött hogy jajj, biztos lecsúszott a kábel hazaszállítás közben. Kiderült hogy nem, új kijelző rendelés. Utána kaptam egyet amin egy gyufafej méretű deadpixel csoport volt. A harmadik nekifutás után a szervizes megjegyezte, hogy ez már sok ám így, ez volt az utolsó csere. Közöltem, hogy akkor bizony találkozunk a bíróságon ha ez is szar, mert nem gondolom hogy bármi közöm lett volna az előző három hibához, viszont a saját pénzemen hordom hozzájuk a gépet mintha haza járnék, eközben persze dolgozni se tudok rajta
Szerencsére az utolsó nekifutásra már jó lett.
-
Ed Parker
nagyúr
Az a baj hogy ez nagyon ingatag lábakon áll, mivel nem egy null perces házról van szó, használt, így nem nagyon lehet bizonyítani hogy mennyi karc volt rajta előtte és utána, pláne hogy nem is te adtad le és vetted fel.
Így azt is mondhatják hogy aki leadta és felvette, karcolhatta össze.
Ha van leadás előtti fényképed, azzal lehetne reklamálni, de ha nincs kiinduló pont, akkor hogy?
Szomorú ez sajnos. -
Cseri0058
őstag
Nem az appokra értettem. Mindkettőnél kb háromnegyede semmire való app egyébként. Hanem a kinézetre és a használhatóságról. Toplistánál a 3 felső opció valami elképesztőn nehéz megnyomni. A gomb felső részét nyomod meg nem érzékeli. +ha görgeted ott a listát és ezalatt átmész a másik lehetőségre tovább pörgeti ott majd felugrik a tetejére. Nem lehet az oldalak huzogatni jobbra balra hanem fent a gombal kell váltani. Szerintem a play áruházhoz képest ez nagyon elvan maradva.
-
Ed Parker
nagyúr
Én ugyanígy vagyok vele, most veszek, megyek, ott vagyok a boltban, kezembe veszem a péklapátot és rögtön elmegy a kedvem
Ami viszont érdekes, az s7e egy hajszálnyit kisebb mint egy plusz, de optikailag még így is szemnek kellemesebb.
A héten ismét megnéztem. Az s8 viszont nem tetszik formára. Az ugyan nem széles de hosszú.
De vissza gondolva nem volt kényelmetlen használni az s7e-t csak más, de a nagyobb kijelző olvashatósága kárpótolt.
Talán itt is egyszer kellene dönteni. -
galaxys80
veterán
Azt miből szűrted le, hogy egyébként sem az?
Mellesleg egyetlen gyártó sem vállal garanciát a beázásra.(#8075) 7etape
Mellesleg egyetlen gyártó sem vállal garanciát a beázásra.
Amúgy ismersz személyesen,olyan embert akinek ráborult a telefonjára egy pohár víz és meghalt az alaplapja?
-
D4ni
őstag
Cserélik majd most is, csak ki tudja hogy mennyi idő lesz. Érdemes egyébként garancia lejárta előtt kicseréltetni, mert akkor ha magyarországi modell akkor újra egy év garancia lesz, amennyiben nem úgy három hónapot kapsz ismét. Előző 6S plussomnál a Következő tulaj küldte el garanciaztatni. Durván másfél hónapot volt távol a mobil, ráadásul nem is akarták elismerni hogy újra egy év garancia van rá. Ezek után ment az e-mail az Apple nek és nolám ismét egy év garancia van rá. + 1 év a szavatosság , De ezt már csak kevesen tudják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged