- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
Na ezert ma bementem egy uzletbe, elolre feldobattam egy uveg foliat, hatulra kivagattam egy univerzalis par filleres sima foliat es ment vissza a tokba. 3 percbe telt az egesz, de szerintem megeri, mert amilyen ,,jo minosegu" a fekete iphone, amit allitolag a szel is megkarcol, nem mondhatjak a szervizben, ha valami garis baja van, hogy nem megfelelo hasznalat, mint ahogy olvtars is jart. Igy legalabb merem rendesen hasznalni, mert ugye arra valo, nem arra , hogy panikszeruen vigyazzunk ra. Mert az megoldhatatlan hosszu tavon, hogy ha mondjuk egy fontos hivasom van, akkor azert ne vegyem fel, mert eppen koszos a kezem, vagy eppen egy poros folduton bringazok es ...jaj szegeny telefon...Szegyen egyebkent az apple- re nezve, hogy ilyen silany kulso vedelemmel gyartanak 800 euros szupertelefont. A jo kis muanyag hatlapu sony xperiam zuhant akkorakat, egy rongyal letoroltem es 2 evesen is ugy nezett ki, mint amikor megvettem. :-))
-
pescara
aktív tag
Nekem 3 hete black van, elso pillanattol tokban es meg alig hasznaltam, ,,terepen " meg nem is volt. Tegnap leszedtem a tokot , hogy megtisztitsam egy original mikroszalas ronggyal. Gyonyoru lett elol hatul szoba fenyben , csillogott mint a tukor. De mar annyit hallottam, hogy a black meg magatol is kopik es karcolodik, hogy kivittem a napfenyre .Ne tudjatok meg, mennyi kis potty es hajszalkarcolas van a hatuljan. Visszamentem a naprol, eltunt mindegyik. Szerintem, mivel nalam nem kerulhetett ra, ezek mar a gyarbol igy jonnek ki. Ezt csak azert irtam le, mert annyit olvastam itt is, hogy ki mennyire vigyaz ra, megis karcolodik a felyezett black hatulja. Szerintem ne magukban keressek a hibat, mert ezek mar a gyarbol igy kerulhetnek ki. Normalis fenynel nem latszanak termeszetesen, nagyon el kellett talalnom a szoget, hogy a deli napsutes ugy essen ra, na de akkor elougrottak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest