- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz
bigdady #14510 üzenetére
Hiába törlöm ki, akkor is visszaugrik a magyarra, de ez akkor is érdekes, mert 30-án mikor megjött és megnéztem, akkor még épp azt írta, hogy alá tartozik!
Sikerült, ott meg ezt írja:
Repairs and Service Coverage: Expired
Our records indicate that your product is not covered under Apple's Limited warranty or an AppleCare product for hardware repairs and service based on the estimated expiration date.
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
Vasy09
őstag
válasz
bigdady #14508 üzenetére
Ezt írja:
Javítási és csereszolgáltatás: nem tartozik a fogyasztóvédelmi törvények hatálya alá (nemzetközi értékesítés)
A termék esetén nem érvényesíthetők a fogyasztóvédelmi jogok, mert nem abban az országban vásárolta a terméket, amelyben ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni. Az Apple korlátozott jótállása, valamint az AppleCare Protection Plan és az AppleCare+ a fogyasztóvédelmi jogszabályoktól eltérő előnyöket nyújt (részletekÚj ablakban nyílik meg).
De a magyaron meg nem ezt írta még tegnapelőtt!
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Üdv mindenkinek. Rég jártam erre (2500 hozzászólással ezelőtt), viszont most lenne megint egy-két kérdésem.
December 14-én leadtam a kicsikémet az almáriumban, mivel 29-én lejárt volna úgyis a gari, s gondoltam akkor még gariban javíttatom. Olyanokat csinált, hogy 20% alatt random módon kikapcsolt ios verziótól függetlenül, továbbá néha gondolt egyet, s bontotta a telefonbeszélgetést.
30án vissza is hozta a telefont a futár, rajta a gyári fólia elől hátul. Gépre rádug, visszaállítás indít, azonban nézem, hogy a sorozatszám más, mint amivel leadtam. Mondom mi a szösz, a munkalapon akucsere szerepel!
Próbáltam hívni az almáriumot, de nem sikerült elérni őket, mígnem ma felvették, s kérdeztem, h most akkor mi van! Erre, nem értik a problémám, új készüléket kaptam! Áhh mondom szuper, csak a munkalapon nem ez szerepelt, de a telefon sorozatszáma meg más. Mondják, hogy igen, mivel gariban cserélték egy újra. Mondom szuper, akkor a gari ugye újraindult, s megint egy év. Mire az ember, hogy nem csak 3 hónap! Én meg csak hallgattam, h mivan, hiszen új készüléket kaptam! Próbáltam megnézni az apple honlapján is, de ott meg már nem írja ki a jótállás végét, mint korábban, hanem valami olyasmi van, hogy a szavataossági feltételek alá tartozhat, vagy mi!
A kérdésem az, hogy akkor most mennyi garim van rá, illetve hogy ezt valahol tudom ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz
FIREBLADE78 #10182 üzenetére
Ez elég jól néz ki! Csak ugye ugrik a gari, ha gari időn belül csinálod meg!
-
Vasy09
őstag
Az apple ügyfélszolgálatán a hölgy azt mondta, hogy igen, magyarországi a készülék, csak annyi, hogy nem a store-ból van közvetlenül, hanem a nagykerből!
(Egyébként akitől vettem, ő is ezt mondta
)
Meglátjuk, mert annyira nem vészes a helyzet, meg már nem is zavar, hozzászoktam!
Meg a másik, hogy sajnos nem sűrűn járok Pesten, így csak ezért most nagyon nem érné meg felmennem!
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz
tylerddd #8229 üzenetére
Ahogy írtam is, én annó a 3GS-hez vettem, mikor akksit kellett cserélnem benne. Ahhoz ugye viszont csillag fejű kellett, azonban a csomagban volt egy torx is. Szóval ahogy néztem a 4-estől elvileg mindegyikben ez a kis torx fejű csavar van alul, szóval elvileg igen, jó lehet az is bele!
-
Vasy09
őstag
Nem emlékszem már pontosan, hogy annó az I5-nél hogy volt, de a home gombnak nálatok is van egy kis pattanó hangja, mikor megnyomjátok? Hibátlanul működik, csak néha olyan érzésem van, mintha beragadna!
Vagy csak beképzelem? Olyan, mint amikor nem teljesen középen nyomja meg az ember a gombot, és pattan egyet!
-
Vasy09
őstag
válasz
FIREBLADE78 #8209 üzenetére
Igen, csak lemaradtál róla, mert a kolléga írta, hogy sajnos már nem garis!
-
Vasy09
őstag
válasz
B-L-A-C-K #8191 üzenetére
Köszi, jól van, akkor talán 1-2 év múlva, mikor váltani szeretnék, talán nem lesz akkora bukó!
Igaz, nem I6s, de megkérdezném, hogy lehet tudni már vmit az SE-ről? Asszonykát is át szeretném csábítani, de neki sajna a 4,7 kijelző méret már nagy!
Gondolkodtam 5S-ben neki, de lehet érdemesebb megvárni az SE-t, nem?[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz
FIREBLADE78 #8041 üzenetére
Én sem szeretnék! Mondjuk ez érdekes. Akkor droidon miért van?
-
Vasy09
őstag
-
Vasy09
őstag
válasz
TheBikerider #8026 üzenetére
Na igen, a droidnál nem egyszer húzott ki az a kis progi a kakiból!
Mikor állították, hogy ilyet nem mondtak, meg, hogy én mit képzelek, aztán én meg csak elővettem a felvételt, meghallgatta a jóember, aztán csak hümmögött, meg sűrűn elnézést kért!
Szóval jó lenne, ha itt is találnék valami hasonlót! Nincsenek nagy elvárásaim, csak tényleg azok, miket leírtam!
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Kis kihagyás után visszatértem megint az Iphone-ra egy 6S keretében!
A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem tudnátok egy jó hívásrögzítő programot ajánlani? Igazából olyan érdekelne, mint amilyen az androidnál is van, az ACR progi, ami automatikusan felveszi a bejövő és kimenő hívásokat, majd a kapcsolat bontásakor megkérdezi, hogy meg akarom-e tartani a felvételt! Esetleg ilyen létezhet AppStore-ban is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest