- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Óbudai Auchan(vmi fixit, vagy mi a neve) kiállítónál párbeszéd:
-Én: elmondanád kérlek, hogy mire jó?
- Srác: blablabla, erős, durva, véd; bonyolult, összetett szakszavak használata...
- Én: Jól hangzik a dolog.
- Srác: bemutatom, oké?Ekkor elkezdte izomból verni a telefonja kijelzőjét valami fém cuccal, meg kulccsal karcolgatni. Kissé meglepetten néztem én is, és a fél Auchan is.
Ekkor megszólal:
- Nos, akkor milyen telefonra tehetem rá?
- Én: még nincs meg, de köszi, hogy bemutattad.
- Srác: ó hee, há' ezé vertem szanaszéjje' a telómat öcsém?
-Én: én nem kértem.Szóval valamit tudhat a cucc egyébként, kicsit még tartok tőle, mert túl drága a készülék ahhoz, hogy teszteljem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
kchris78
veterán
hú ezért mit kapnál az s7 edge topicban
. Már végigment egy adok-kapok
. Gyorsan lenyomnának hogy de a RAM azé van hogy beteljen
. Tényleg kíváncsi vagyok amúgy hogy milyen a működése mert ha kiszedi azt ami nem kell akkor amikor kell másnak akkor oké (mondjuk ezek a műveletek szoktak lagokat okozni...). Viszont az nem értem meg hogy rendszerinduláskor tele van olyan szeméttel ami nem nekem kell (max a samu gondolja hogy kell nekem) és ezeket ki sem hajlandó szedni a RAMból, és ezért kell bele 4GB RAM na az a gáz.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Az én állításom szerint ugyan az a két fólia (a tiéd, és az 500 ft-os), mivel a képeid alapján nem volt nehéz rájönni úgy hogy ismerem. Szóval az nem "márkás" csak aként árulják jóval drágábban. Az hogy neked ez fáj, és ezért hülyeségeket beszélsz sajnálom. Én is szoptam már be ilyenekkel, még se hisztiztem miatta mikor rájöttem.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Nekem is az van,rock pure series.
Most rendeltem egy jobbat, olyan 1500Ft.
Olvasd el a 7025-ös tokra vonatkozó részét.Ed:konkrétan nem az a lényeg hogy megtellik hanem miután megtelt lassabb lesz a telefon bizonyos cikk szerint. Nem tudom most megkeresni azt hiszem az imagazinon volt.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nekem van egy ilyenem, csak a sima ultra hybrid.
Abszolút nem ajánlott.
Fő ok hogy nem tudsz rátenni teljes üveget (Nillkin,nuglas) mert túl magasan feljön a kijelzőre.
Másodsorban a keretet körbevevő rész túl vastag,így a fogás kényelmetlen.Vannak ajánlottak amik hasonlóak rámegy az üveg és az oldaluk is vékony,kellő védelmet nyújtanak.
Az áruk meg 500-1500 Ft nem 6000.[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Nem, en vártam 1 hónapot es megvettem 230ert a telekomnal a 64gb verziót aztán nem aggódók tovább az ügyön.
nem hiszem hogy nagyon szar bizniszt csinaltam. (Ahogy látom 10 ezerrel olcsóbban vettem, de ha függetlenként akarom eladni majd 2 év múlva akkor is pont annyit tettem le érte mint Te.
Szerintem neked sokkal több pénzed van es sokkal kevésbé vagy felelősségteljes ha 200 ezer forintért vállaltad azt hogy letiltják/nincs ra gari.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Most megnéztem az árakat annál a boltnál, de szerintem ennyiért ugyanilyen kiszerelést másik gsm boltban is lehet kapni.
"Lekérdeztem Apple-nél" Ez alatt mit kell érteni?! Az ügyfélszolgálat megmondja, h hol vették az adott készüléket, pl. serial alapján?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
-
hefe77
tag
Én is ezen agyaltam 2 héttel ezelőtt. De most úgy érzem, hogy megbántam volna ha nem a 6S-t veszem meg. Jobb lenne nagyobb tárhellyel, de szinte mindent felhőben tartok, onnan hallgatok zenét, úgyhogy egyelőre elégnek bizonyult. Ja és bszott jó a 6S, előtte 5S volt, arról megérte váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest