- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Jaffa75 #2829 üzenetére
Tavaly áprilisban Sony Z1-et 1ev után lecseréltem iphone 5s-re amit szerettem de kicsi volt a kijelző(most augusztusban adtam el,3 hónap szenvedés Sony u-val),illetve karácsonykor vettem egy Samsung Galaxy Tab S8.4-et. Rendkívül rossz döntésnek bizonyult,szerencsére anyósnak szüksége volt egyre,megvette, így tudtam venni egy iPad air2. 64 gb wi-fi modellt.
Hogy jön ez ide?
Ugy hogy én hülye megint megtettem ,vettem egy Samsung Galaxy S6-ot.
T-Mobile 3400e 146000 ajándék kihangosító,megvettek kilóra.
5 nap alatt egy fagyás,play áruház brutális lagg,shazam szinten,tarcsazo,nulla multitasking,összes weblap ujratoltés,a
pontot ez tette fel, 60%-on voltam este ,6 alvas után ma vizsgára mentem és reggelre csontra lemerült,(csak feleségem mentett meg mert rosszul alszik így 2-3 héttel szülés előtt).
Nagyon nagyon súlyos problémák vannak android fronton.Szerencse hogy online rendeltem vissza is vittem kihoztam iphone 6s 16gb asztro-szürke modellt.
T-Mobile 5400 előfizetés 189000Ft. Kötöttem biztosítást.Mindkét alkalommal ugyanaz az ügyintéző csaj volt,bevallotta ő is hogy gondok vannak az S6-al be is fejezik a forgalmazást mert kb egy szar.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest