Új hozzászólás Aktív témák
-
aaadicsek
csendes tag
válasz
Themes #16042 üzenetére
Nekem is teljesen jó. De nem értem a sok sírást, mindenki ismeri az applenek ezt a fajta hozzáállását az újabb rendszerekhez, miszerint a régebbi készülékeken nem lesz tökéletesen gyors már. Ennek ellenére frissítettél. Ha minden nap úgy kelsz föl, hogy öklendezned kell, mert 1-2 másodpercet várnod kell, hogy megnyíljon valami és ezt minden nap szóvá teszed itt, nem értem, hogy miért nem veszel frissebbet. Használtan már teljesen jó 5C-ket lehet venni, olcsóbban, mint a bontatlan 4s-t. Tény, hogy müanyag, meg szines (pl fehérben teljesen elfogadható), de ez nem von le a használhatóságából.
Nem akarok senkit se bántani ezért, elhiszem, hogy nincs jobb téma, de ettől még nem lesz jobb sem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest