- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaadicsek
csendes tag
válasz realmadrid #17587 üzenetére
Zsákbamacska, igazából az sem biztos, hogy utángyártottból újat raknának bele. Olyan helyet keress, ahol vállalnak garit rá. Aztán ha nem stimmel valami, akkor élni vele.
-
aaadicsek
csendes tag
válasz bandi0000 #17396 üzenetére
25ért, szerintem megéri. Lassabbnak, lassabb egy újabb szériánál, de idegrendszer kérdése, hogy mennyire zavar ez téged. Az én keszülékem kb 3 éves, 1 éve van nálam, az akksit leszámítva, (ami már kiszolgálta magát elég rendesen) - egyetlen bajom van vele: kicsit kevés a ram. Gyakran zárogatja be az alkalmazásokat, ha átlépek egy másikba. 2 között simán vált, de 3-4nél már teljesen előröl inditja az appot. Böngészésnél a lapok között ugyan ez, de patentul megjegyez mindent, ahol tartottam.
-
aaadicsek
csendes tag
válasz MK VII #17076 üzenetére
Nem bonyolult az csak másképp kell gondolkozni hozzá, 800ezer% hogy van rá opció. Egyébként többen is leírták, hogy hanyagold akkor az iTunest ha nemmegy, használj iToolst, Synciost. Úgy lenne a legegyszerűbb ha valaki megmutatná, ha nincs ilyen akkor youtubon keress róla valamit. Vizuális segédlettel talán többre mész.
Delete songs from iphone ha nem iOS 9ed van akkor mögé írod,hogy milyen iOS vagy iTunes és legalább 5 perc alatt meg is van a megoldás, és még ideges sem leszel.[ Szerkesztve ]
-
aaadicsek
csendes tag
válasz TheBikerider #17054 üzenetére
Neem. Csak az új rendszerek azokon a szerkenytűkön a 4s-hez képest baromi gyorsak Btw én is alátámasztom, amiket tapasztalsz eddig.
-
-
aaadicsek
csendes tag
válasz aaadicsek #16807 üzenetére
Bocsánat a kettőért, de elcsesztem a szerkesztést és ki is csúsztam belőle.
Szóval, lehet, hogy tényleg lassabb lenne neked, és fennt áll a veszélye, hogy nem tudsz downgradelni 9.2ről egyhamar, ezért tényleg nem ajánlhatom a felfrissítést.
Viszont ha majd ki tudod próbálni, akkor lehet érdemes, mert a saját tapasztalatnak kell hinni, és nem az összehasonlító videóknak. Valamelyik mindig sántít.
Az én tapasztalatom, hogy nem lassabb, de nem is gyorsabb, csak jobb. -
aaadicsek
csendes tag
válasz milszab #16794 üzenetére
Majd megszokod. Az okostelefon már csak ilyen biznisz. Sokan annak is örülnek, ha a nap végére elég. Én ha visszafogom magam, akár 2 napot is kihúzok töltő nélkül, pedig most néztem az akksim és ~70%os, csereérett, legalább is azt mondják . Nemtudom mennyire tervezték eredetileg az üzemidőt, de nem reménykednék, hogy a 3napot jobban ki lehetne tolni töltés nélkül bármivel is.
-
aaadicsek
csendes tag
Pár napja 9.2 fennt, sebesség rosszabb nem lett, eddig se kellett másodperceket várnom semmire se és most sem kell, kivétel az app store kb 5 másodperc, de az nem zavar, telefon app meg rosszabb pillanataiban 1,5másodperc, túlélhető. Ezek ilyenek voltak eddig is. Animációk javultak, eddig se recegett be nekem sokszor, de most folyamatosabb.
Az applemusicosított zenelejátszó és podcastok 8.4 óta nem tetszenek, feleslegesen túl vannak bonyolítva.
Részemről teljesen jó rendszer. -
aaadicsek
csendes tag
Na így már tisztábban látok. A droidokat hagyjuk, olyanok amilyenek. Tehát aztmondod, hogy a mezei user, aki mindenféle netről összeharácsolt útmutatók alapján (nem Dovloran leírására gondolok) akar downgradelni egy olyan verzióra, ami már nem támogatott, nem tudja hazavágni a telefont? A 6.1.3. az egy dolog, arra megvan a kiskapu (ehhez is elég sok idő kellett) és ugye többeknek sikerült, de vajon a többi verzióval is ilyen biztos a módszer? 7.1.2re gondolok, amivel most próbálkoznának itt.
Amúgy igazad van, én tényleg nem értek ilyen szinten a telefonokhoz, én is csak a témában olvasgatott infókkal gondolkozom. De mindenképpen óvatosan szórakoznék az ilyenekkel, meg ha nem sajnálnám a telefont.[ Szerkesztve ]
-
aaadicsek
csendes tag
Nem akarok teljesen vészmadár lenni, de kíváncsi leszek, hogy ki fogja először brickelni a telefonját a nagy kísérletezések közben.
-
aaadicsek
csendes tag
válasz Themes #16236 üzenetére
"A képességeket inkább hagyjuk... Akinek egy ilyen fórum az élete az elég szegényes lehet az életben, de neked ez maradt!!"
Ez mire jó? Tényleg nem értesz hozzá, de lököd, hogy szar lesz, ezzel megakadályozva valakit abban, hogy egy egyértelműen rosszabb rendszerről jobbra frissítsen.Nem akadásmentes meg szuper, de egy átlag 4s felhasználónak megfelelő (legalábbis az én ingerküszöbömet nem zavarja). Volt gyorsabb telefonom, de ez jobb. Nem várom el hogy ios6 szintü legyen, mert az nem lehetséges a hardver és az apple hozzáállásából kifolyólag (de értékelendő a próbálkozás.) Javulni még tud, várjuk a 9.1et, de nem csodát. Ha van gyorsabb telefonod használd azt és ne sértődj meg mindenen. (Ütni való a stílusod (az enyém se kedvence mindenkinek), ne csodálkozz, hogy szúrkálód-ok,-nak. Ja és a logód sem tetszik )
-
aaadicsek
csendes tag
válasz Themes #16166 üzenetére
Többeknél jelentkezik ez. Asszem az új iTunes-szal jött. Elméletileg az a pontos, amit a telefonon látsz.
Lehet az "others" kategória foglal. Bizonyos alkalmazások előszeretettel szemetelik be a tárhelyet ideiglenes fájlokkal, amiket van, hogy töröl a telefon, van hogy nem, csak mikor szükség van a helyre, akkor törli. Nekem is van majdnem 2giga, ami csak eltűnt az éterben, de nekem 16gigás kivitelben nem zavaró. -
aaadicsek
csendes tag
válasz Themes #16042 üzenetére
Nekem is teljesen jó. De nem értem a sok sírást, mindenki ismeri az applenek ezt a fajta hozzáállását az újabb rendszerekhez, miszerint a régebbi készülékeken nem lesz tökéletesen gyors már. Ennek ellenére frissítettél. Ha minden nap úgy kelsz föl, hogy öklendezned kell, mert 1-2 másodpercet várnod kell, hogy megnyíljon valami és ezt minden nap szóvá teszed itt, nem értem, hogy miért nem veszel frissebbet. Használtan már teljesen jó 5C-ket lehet venni, olcsóbban, mint a bontatlan 4s-t. Tény, hogy müanyag, meg szines (pl fehérben teljesen elfogadható), de ez nem von le a használhatóságából.
Nem akarok senkit se bántani ezért, elhiszem, hogy nincs jobb téma, de ettől még nem lesz jobb sem -
aaadicsek
csendes tag
Amortizációra gondolunk itt. Az évek során sokféle behatás éri a telefont, hideg-meleg váltakozás, mágneses mezők, korrodáció és ezek hatással vannak a vezetőképességre és a többi.. Megérzik az ilyesmit az olyan finom készülékek, mint pl a telefonok. Simán van különbség egy origi most bontott és már egy 4 éve minden nap szolgálatot teljesítő eszköz között.
-
aaadicsek
csendes tag
válasz Themes #15804 üzenetére
Nem lehetetlen, én úgy gondolom, hogy 4s- és 4s között is lehetnek minimális eltérések, így akár különböző dolgokat is tapasztalhatnak az emberek. Amíg a felhasználók csak egy szűk rétege frissít fel az új verzióra, nem nagyon lehet teljesen objektív véleményt mondani róla, több ember véleményére van szükség, hogy meggyőzzön. Szeretném hinni, hogy a használhatóság a 8.4 szintjén marad, ez még nekem elfogadható, de várok a frissítéssel. Az összehasonlító videó alapján meg nem jelentenék ki semmit.. nem tudjuk, hogy van-e a különbség a két telefon állapotában pl. amelyiket rongyosra használták, azon nem csodálkoznék ha kicsit lassabb lenne. Továbbá azt se tudjuk, hogy mennyire friss az új rendszer rajta, mert ugye ha frissítünk, akkor bizony beletelik pár nap használatba míg jól összekopnak a dolgok.
Azonban meglehet, hogy csak én kombinálom túl a dolgot és valóban lehet temetni az ios 9-et 4sre -
-
aaadicsek
csendes tag
Meg ha előtte iTunesszal letöltöd az appot, vagy ha már volt telepítve az app a telefonon. A lényeg, hogy csatolva legyen az ID-dhoz
-
aaadicsek
csendes tag
válasz donpedrito #15394 üzenetére
Itt a forumon fagyalllo. Vagy az árkádba a Space
-
aaadicsek
csendes tag
válasz aimettirlz #15369 üzenetére
Az aktiváláshoz sim kártyára van szükség szerintem mindenképp.
-
aaadicsek
csendes tag
Telekomék nagy szarkeverők engem addig szivattak a hülyeségeikkel míg nem tőlük vettem meg újan a 8GB-set, hanem havertól a 16GB-set olcsóbban. Utólag sokkal jobb üzletet kötöttem
-
aaadicsek
csendes tag
Szia
A leírt használatra megfelelő szerintem, akksiidő az nagyon használat függő... én volt hogy 2 napot kihúztam vele, de az nagyon moderált nyaralós használat volt. Átlagban nekem hozza a 4-5óra használati időt (zene, messenger, safari) , reggel lehúzom a töltőröl, melóból hazaérek és estig marad egy 20-30%om.
8.4el számomra megfelelően működik, teljesen elfogadható sebességgel, de ez is egyéni, valaki nembírja elviselni, nekem megmég bőven jó. Frissebb egyedekhez képest tényleg lassabb, de ez nálam apró röccenésekben és 2-5 másodpercig tartó app indításokban nyílvánul meg, ezt leszámítva smooth és gördülékeny ha egyszer betöltött mindent. Stabilnak, meg teljesen stabil. Messenger szokott nekem besokallni és kilépni de az eleve egy halom fos
Itt a témában nemrég volt róla szó, hogy visszalehet állítani trükközéssel a 6os rendszert, nem hivatalos, de nem jár garanciavesztéssel csakhát macerás, elavultabb appok vannak rá, cserébe repeszt.. kinek mi a fontos.
Én egy 2 hónapja vettem a sajátomat 2éves használtan, teljesen megvagyok vele elégedve. -
aaadicsek
csendes tag
válasz pantomimes #15004 üzenetére
iBackupBot segítségével.
-
aaadicsek
csendes tag
válasz Hegasus #14844 üzenetére
Én egy hete szerváltam havertól a legalább 3 éves 4s-ét 16gigásat. 8.1.3 van rajta és én nem érzek lassúságot. Még csak nem is akadozik, néha ugyan megröccen de nem vészes, az appok is gyorsan nyílnak, valahogy gyorsabb mint a videókban.
Hívásközbeni hangerőállítást még nem próbáltam.
Nekem ha nem kapcsolódik wifire vagy nemtud azonnal átvált adatforgalomra.
Képernyő forgatást kilehet kapcsolni, alulról felpöccintesz és a legfelső sorban a jobboldalon a kis lakat a körbenyillal.
Gyorsan duplát koppintasz a shiftre és ott a capslock.
A böngészővel meg megvagyok elégedve, arról nincs mit mondanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest