- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Én nemsokára (nem most) eladom kiváló állapotban van és 30-nál nem többért. Igaz 8GB és Telekom függő. Szerintem az aprón már most le tudsz alkudni egyet PH megbízható eladótól ha csak kipróbálni szeretnéd.
Akksi párezer hozzá, kijelzőcsere 8 ezer szóval olcsó fenntartani. Mai viszonylatban már nem mondható gyorsnak de használható sebessége van és amit tudni kell azt tudja. Nekem 2 év alatt egyszer fagyott (fagyasztottam) le és nem indult újra, mindig ébresztett igaz nem is nyüstöltem. Kékfogon nem lehet másik telóra küldeni semmit és PC-hez dugva külső program nélkül csak képeket lehet a telóról leszedni. Memóriakártyával nem bővíthető. GPS jól működik és gyors.
A kis méretét én előnyként értékelem és rengeteg tartozék kapható hozzá olcsón.[ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
iH8sn0w már feltörte az iOS 9 béta verzióit amikor még a "sima" "alfa" verzió nem jött ki. Szóval nem kell már sokáig várni a JB-re. Az exploitok már lassan meg is vannak és már csak egy JB-elő Tool-t kell kiadniuk és már mehet is a JB. Kérdés, hogy ezt mikor szándékoznak a nyilvánosság elé tárni és, hogy be akarják-e várni az iOS 9.1-et is ezekkel az exploitokkal amikről az Apple még (talán) nem tud. Mindenesetre a downgrade módszer még elérhető és továbbra is kérdéseitekkel és segítségékéréssel bátran forduljatok hozzám!
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
üszök
őstag
12 Giga adat van a kártyámon. Mondjuk a nagyja nélkülözhető,meg van sok droidos cucc is ami almához nem kell. Az MM is ugyanazt árulja gondolom mint az Euronics.
Ahol van Wifi ott nem nagyon használom a telefont mert ott van noti.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Edi77
őstag
válasz kzozo2 #15991 üzenetére
8.4-re volt utoljára JB, ha jól tudom, azt meg már nem lehet viszatenni, így ez nem játszik, hanem várni kell türelmesen a 9-es JB-re, aztán lehet, hogy lesz azzal is lehetőség feltenni a 6-ost.
(#15993) üszök:: Létezik wifi, arról letöltöd a képeket és már a telón is van.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
kzozo2
újonc
Sziasztok. Jelenleg (még) én is 6.1.3.-on vagyok. Írtátok többen is, hogy a 7.1.2. is jó még a 4S-en. Ezt fel lehet valahogy tenni?, vagy mindig csak a legújabbat? Köszi, Zoli
-
Edi77
őstag
Olyan 5,5-6 GB körüli a szabad hely, de ha nem jól tudom, majd kijavítanak a srácok.
Nem lehet bele memória kártyát tenni, erre van az iCloud (5GB), és még a sok felhő lehetőség.
Gmail szinkron oké, de ha kell a push, az a gmail saját appjával fog csak menni.
Bt-t én nem használok, azt majd leírja valaki GPS van benne és nagyon jó is."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
üszök
őstag
válasz Themes #15983 üzenetére
+1
Szerintem elég nekem a 8 Giga. Abból mennyi szabad alapból?
Többieknek is köszönöm az infókat,utána fogok nézni ennek a dolognak. Szinte semmit nem tudok az almás telókról,azt sem,hogy lehet e bele memória kártyát tenni, GMail-szinkron fog e menni,mennyi idő a garancia. BT headsettel működjön frankón az fontos mert sokat használom.GPS van benne gondolom.Vennék használt 5-öst,de csak karcmentes hibátlan gyári függetlent. Viszont ilyet nem nagyon láttam,másrészt ezek is lassan 2 évesek. 2 éves telóért meg 60k-t adjak amivel ki tudja mi történt a 2 évben mint ahogy a kolléga írja. Az MM-ben meg ki sem kell fizetnem elhozhatom 10 hó kamat mentes részletre.
Igazából elég lenne egy használt jó állapotú olcsón próbának,hogy érdekel e,de oly elrugaszkodott árak vannak a használt piacon az új árhoz képest,hogy csak na.
[ Szerkesztve ]
-
Themes
aktív tag
válasz bgabi727 #15982 üzenetére
Az hogy a 8 GB mire elég az elég relatív, mert van akinek még sok is, de van akinek a 64 sem elég. pl nekem 8as van és van rajta még 2.6 GB szabad hely szóval nem kell általánosítani mert felesleges!!
bododani: Van akinek nem kell semennyiért használt csak új. Mondjuk én is így vagyok vele, egy új azért csak új Én bontom ki, és nem használták, dobálták előttem. Egy használt telónál sosem lehet tudni az előéletét pl mit cseréltek már benne, be volt e ázva stb...
Én sajna már megjártam így egyszer azért mondom[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
bgabi727
csendes tag
A euronics ban árult 4S ekhez nem jár fülhallgató, füzet és SIM kiszedő tű sem. Ja, és a dobozban nincs töltő, hanem melle van csomagolva egy utángyártott (!) töltő és adatkábel. Azt mar hagyjuk is hogy a 8GB os iPhone semmire sem elég. Vegyél inkább megbizható helyről egy használt 5-öt, amiből a legkisebb is 16gigas, jobban jársz.
-
-
üszök
őstag
válasz d@minator #15977 üzenetére
Üdv urak Az Euronics árul 4S-t 60k környékén érdemes még megvenni? Kipróbálnám az almát több év droid után,de nem értek az almás telókhoz. Azt mondta valaki,hogy 4s-nél régebbit ne vegyek,viszont használtan is 40-45k körül adják a független jó állapotúakat amik már több évesek. Akkor gondoltam veszek újat inkább.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Én is 6.1.3-ról frissítenék mint itt egy páran, megéri? Várható a 9-re JB s ha igen akkor vissza lehet állítani 6.1.3-ra ( tud erről valaki valamit)?
Válaszokat előre is köszönöm
-
marsu.
senior tag
Hátha itt már találkozott valaki ezzel:
[link] -
Dovloran
senior tag
Sztori:
Egyik nap előző héten felhív barátom és nem hallom őt. Ő se hall engem. Felhív még kétszer és semmi. Felhívok mást és semmi. Felhívatom magam többször és semmi. Jó mondom. Fogtam és bedobtam a fiókomba az iPhone-omat és elkezdtem használni egy Huawei Ascend Y200 készüléket, had nem mondjam, hogy az iOS után egy pokol volt és örök kárhozat mire a root-os fekete mágiás szaktudásommal valamilyen szintre felhoztam a telefont, de ebbe most ne menjünk bele. Nos, a mai nap mondtam apámnak, hogy most már azért ideje volna elvinni a Space-be az iPhone-t ahol korábban is szervizelték (hozzáteszem teljesen korrekt módon), de előtte még ki akartam egyszer utoljára próbálni, hogy még mindig rossz-e és láss csodát b*szki!!! MŰKÖDIK!!! gondolt egyet a telefon és megint elkezdett működni a hívás (előlapi hangszóróra gondolok ezalatt és a mikrofonra) Szóval a tanulság számotokra: Hogyha bármi baja van az iPhone-nak ami ilyen kaliberű akkor csak fogjátok meg nyomjatok rajta gyári visszaállítást vegyetek ki belőle mindent amit csak lehet (SIM-kártya) és kikapcsolt állapotban hagyjátok bent egy jóképű íróasztal fiókban pihenni pár napot. Majd vegyétek ki véletlenszerűen amikor az eszetekbe jut és kapcsoljátok be, használjátok. Ha működik akkor nektek is büdös nagy mákotok van, mint nekem! Köszönöm, hogy végigolvastad!
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
jack982
aktív tag
válasz pantomimes #15971 üzenetére
először telón nyomtam törlést és visszaállítást, majd itunesban visszaállítást, ezzel újrarakja az oprendszert.
nekem így lett gyors a rendszer. -
Edi77
őstag
válasz pantomimes #15971 üzenetére
Az is elég, ha telón nyomsz egy gyári visszát.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
pantomimes
aktív tag
válasz jack982 #15968 üzenetére
Bocsi ha értetlenkedek. Tehát, első lépés bedugom a teelfont, majd iTunesban visszaállítás. Ez töröl indent és letölti a rendszert újból?
@Edi77 De attól nem fogja újra letölteni a rendszert? Vagy ez most nem is cél? Ha nyomok egy gyári visszaállítást és újként beállítom az elég?
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz pantomimes #15967 üzenetére
Mindenképpen kell egy restore és újként beállítani, sokkal jobb lesz.
-
zolax
tag
Nos, IOS6 után feltettem én is a 9-est DFU módban, nehogy a frissítés miatt legyen lassú, de háát mit ne mondjak... hogy őszinte legyek ez egy lassú szarkupac, csakúgy mint a 8-as rendszer volt...
értem én hogy 4 éves a telefon, meg minden, de hogy a tárcsázó progira másodperceket kelljen várni mire betölt, ez agyrém... úgy látszik lassan az apple-nél is elfelejtenek programozni...
Remélem optimalizálják a régebbi készülékekre is majd, mert ez így gáz... bár egy fokkal jobb mint a 8.0 volt amikor megjelent...
hajrá apple, you can do IT -
jack982
aktív tag
válasz pantomimes #15967 üzenetére
igen, töröld a telefont, és telepítsd újra itunes-on keresztül.
nekem így sokkal gyorsabb lett, mint a wifi-s módszerrel.
összességében kétszer olyan gyors, csak hát a 8gb-os verzión sok helyet foglal. -
tonyqa23
senior tag
válasz iTomi81 #15962 üzenetére
Üdv!
Most lógtam fent a facebookon 1 órát, a kijelzőhasználat volt 1 óra 20 perc és 100-ról 82%-ra csökkent az akksi. A maradék 20 perc shadowmatic volt. Az jó? Sztem jó.[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
iTomi81
tag
Hali mindenki. Most készülök venni 4S-t 7.1.2vel. Mit tegyek? frissítsem? Engem csak az üzemidő érdekelne hogy mi a helyzet? A többi majd szép lassan jó lesz (appok). A 9el mik az üzemidők végül is?
-
bandy13
aktív tag
válasz bandy13 #15611 üzenetére
Üdv!
Na sikerült egy másik iphone készülékhez hozzájutni és így már ki tudtam szűrni a hibás elemet.
Az akkura gyanakodtatok de amikor kicseréltem ugyan az a hiba jelenség volt! Magától nem tud bekapcsolni csak kábelről. A hibásnak vélt akkut beletettem a nemrég vásárolt iphone készülékbe és 54% akku töltöttséget jelzett ki.
Szóval ki lehet jelenteni hogy az alaplapon ment tönkre az akku vezérlője, vagy annak környékén.Javítani ezeket lehet ? Vagy kuka ? Valami egyéb jó tanács?
-
Edi77
őstag
Miért ne "istenítsem", ha egyértelműen jobb, mint a 8-as oprendszer? És nem csak nekem? Jobban összekapta magát az Apple, olvasgatva a fórumokat egyértelműen lejön, hogy bár vannak hibák, de sokkal jobb, mint anno a 8-as volt ilyenkor. Ha valami jó vagy jobb, el kell ismerni. Volt nekem is 8.4 fent, ahhoz képest aztán semmi hátránya nincs a 9-nek.
(#15957) tonyqa23:Pláne, ha a fejlesztők is megírják a 9-es rendszerre az appokat, még sokkal jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz aaadicsek #15956 üzenetére
A 9.1 béta pedig sztem még a 9-nél is jobb. Akkuidőt nem tudom, az most is jó, de az alkalmazások gyorsabban nyíltak meg 9.1-en az tuti.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
lolal
senior tag
Azért annyira ne istenítsük ezt a 9-et. kb ez a " nemfeltétlen kurva rossz de aránylag szar " kategóriába sorolható. Legalább is ahogyan írtam korábban is , nálam a hívás bug eltűnésén kívül semmi jelentős változás. A 8.4.1 -el ugyan ilyen gyors voltam. Sőt egyéni tapasztalat , hogy a GPS még hamarabb is talált jelet..
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
zoltanz
nagyúr
Én mostanra szoktam meg a 8-as hibáit, nem érek rá vele még most szórakozni újra (9-esnek is lesznek nyűgjei). Megvárom míg minden gyorsabb lesz vele, majd talán a 9.1.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz Themes #15951 üzenetére
Rendbe fog jönni, eleinte nekem is leggolt. Múlik a fejlesztőkön is, h milyen gyorsan teszik kompatibilissé 9-sel az appokat. Párom sem hitt benne, de a szemének kénytelen volt, miután lefrissítette ő is a telóját.
-
-
Themes
aktív tag
Na akkor felteszem én is, remélem nem bánom meg!!
-
Teewine
tag
Az iOS 9-el amit még tapasztaltam, hogy valóban több szabad hely marad a telefonban. Párom iPhone 4S-én, ami 8GB-os vertió, majd 1 GB-tal több szabad hely lett.
iOS 9-ben lehet választani, hogy HD-ban, vagy FULL HD-ban akarok videót rögzíteni.
Emotiva
-
Teewine
tag
Üdv mindenkinek!
Az iOS 9-et én 2 db. iPhone 4S-re tettem fel iTunes-al DFU módban.
Mind a két telefon szuperül működik, nincs laggolás, nincs hívás bug, szépen, folyamatosan teszi a dolgát.
Van egy kollégám, aki 7.1.2 óta nem merte frissíteni az iPhone 4S-ét, de amikor odaadtam neki az enyémet, hogy próbálgassa, tesztelje az új iOS-t, nem talált benne hibát, őt sikerült meggyőznöm arról, hogy márpedig van értelme az új iOS-t feltenni.
Sokan írjátok, hogy visszatettétek az iOS 6.1.3-t. Korábban én is visszatettem iOS 8.4-ről, de amikor azt tapasztaltam, hogy ezzel az iOS-el mér szinte csak fapados, alap dolgokra lehet használni a telefont, amitől szerintem még ennyi év után is többre képes ez a telefon, gyorsan vissza is léptem újabb iOS-re.
Ha csak az alkalmazás boltot nézem meg, az új alkalmazásokat már le sem lehet tölteni iOS 6.1.3-ra. Itt olyan alkalmazásokra gondolok, mint pl. az ingyenes HERE navigáció. Múlt hét végén jöttem haza nyaralásból, kb. 2500 km-t navigáltam a HERE-el, tökéletes volt.
Ezeket a sorokat csak azért írtam, mert nem értem, hogyha nekünk 2 db. iPhone 4S-en tökéletes az iOS9, akkor más mit csinál, hogy problémái vannak.
Akinek az új iOS-sel problémái vannak, próbálta már csak gyári appokkal használni a telefont egy ideig? A probléma forrása, nem valamelyik nem gyári app?
Emotiva
-
Edi77
őstag
Na szóval, eddig elégedett vagyok, sztem jobb lett a 9, mint a 8.4.1. volt. "Összahangolódott" a telóm és a rendszer, csak a még a nem optimalizált appoknál van röccenés. Az viszont azt hiszem, hiba, hogy adatot vmiért nem tudok iCloudba menteni, míg 8-on nem volt gond. Akksi nagyon szépen bírja 3 töltés után. A betűtípus nagyon bejön és a billenytűzettel is jobban írok.
A 9.1-ben mi lesz az újítás?"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
ruskop
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy mondjuk egy 8Gb-ás készüléknél mennyi a szabadon felhasználható terület mondjuk 8.4.x alatt?
-
Edi77
őstag
válasz Themes #15936 üzenetére
Azért csak véges a dolog, nem lehet egy telefont akármeddig frissíteni, hisz mindig újabb és frissebb dolgok vannak, amiket már az adott teló vasa nem bírhat el pont a kora miatt.
-
lolal
senior tag
válasz Themes #15936 üzenetére
A Beállítások - > Általános - > Használat. Eme menüpont alatt megjelenik a frissítés ikonja , és ott kitudod törölni , bármikor ha szeretnéd ! . Sajnos viszont JB-nélkül nem tudod megakadályozni , hogy ha a készülék WI-FI vel találkozik és érzékeli az újabb verziót ,ne töltse le.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Themes
aktív tag
Szerintem én megvárom a 9.1 mert ezt semmi értelme felrakni Megnézem a 9.1 is kíváncsiságból, de ha az sem lesz jó akkor sajnos kuka!! 8.4.1 ről nem lehet visszarakni a 6 ot így váltani kellesz, de hát sajnos az applenek ez volt a célja amúgy is......vedd az újjat!!!!
Másik: letöltötte sajnos amúgy a 9 et a telóra és vár hogy telepítsem, gondolom úgy volt beállítva hogy szedje le de ne telepítse. Azt hol tudom beállítani hogy legközelebb ne töltse le csak ha én akarom?
Mondjuk nem rakom fel de egy csomó helyet foglal. Ha csinálok egy visszaállítást attól még ottmaradt a letöltés?[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Ok, fiúk, jó pap holtig tanul
-
lolal
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Ne már, hogy egy sima 4 gyorsabb volt 7-sel! i4-re ki sem jött a 7.1.2, valamit keversz. Semmi gond nincs igazából a 9-sel sztem nem is lassabb, mint a 8.4.1., bár még kell csiszólódni picit a telóval. Aksiidő meg sokkal jobb lett (nekem)
-
lolal
senior tag
Hát hogy őszinte legyek valahogy picit gyorsabb rendszerre számítottam. Ituneson keresztül frissítettem.
Kíváncsiságképpen mellé raktam a Sima i4 -emet és az gyorsabb volt 7.1.2-vel. Csak az ilyen alapdolgokban volt egy szinten vele a 4S ezzel a 9-es rendszerrel. Jobbra számítottam ... . De egy pozitívum van ! Hívásbugot nem tapasztaltam.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
jack982
aktív tag
sziasztok!
frissitettem ios9-re, utána csináltam komplett törlést és visszaállitást is.
ezek után azt látom, hogy a 8gb-os 4s-en 4,2gb van csak szabadon, ez hogy???
nem értem, állitólag 9-es ios sokkal kevesebb helyet foglal mint 8-as.
kész agyrém! -
tonyqa23
senior tag
Nem vok guru, de a 6-ra visszaallitashoz jb kell. Viszont mar csak 8.4.1-re tudsz visszaallni, amire nincs jb.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Megkérnék valakit aki már a 9-t használja, írjon egy összefoglalót. Én is visszaállítottam 6-ra mert elegem volt pl: hívásbug (látom megoldódott). Érdemes frissíteni, illetve Guruktól kérdezem, ha ez sem jön be vissza tudom állítani 6-ra?Válaszokat köszönöm!
-
Dovloran
senior tag
válasz fradi81 #15908 üzenetére
Nagyon jó kérdés! Nos a Wi-fi az azért komoly kapcsolat viszont (nekem iOS6-on) néha kikapcsol a kijelzővel együtt és akkor kevésbé merít. Persze ez csak akkor igaz, ha épp nem használja semmi akkor wi-fi-t. Viszont a 3G/2G az merít szerintem jobban, mert zárolt kijelzőnél is ugyan úgy be van kapcsolva és szerintem ezáltal akármikor akármit beszinkronizálhat...főleg, ha sokszor kapcsolnia kell pl 2G-ről 3G-re vagy fordítva, ahol nincs jó lefedettség, az tudja szívni rendesen az akkut...
-
fradi81
veterán
többfélét olvastam már erről, 3g vagy wifi meríti jobban az akksit?
moto g72, Ninebot d28e
-
zolax
tag
Hát ahogy elnézegetem a videókat ez a 9-es de még a 9.1 beta is lassabb a 8.4.1-nél. Én a 8.4-nél visszamentem az IOS6-ra amit azóta sem bántam meg. Gyors, pörgős telefonom lett. Az akksim 1,5 - 2 napot elmegy vele, pedig azért van használva a telefon.
Ja, és ios6-on nincs hívásbug sem
Én arra bíztatok mindenkit hogy aki a 6-on vagy a 7-en van, ne frissítsen. -
xenom0rph
őstag
-
Vgabor92
tag
válasz szildavid90 #15902 üzenetére
teljesen mind1.
-
xenom0rph
őstag
nekem egy olyan gondom lenne a telefonnal, hogy alig hallanni az előlapi hangszóróból a beszédet amikor telefonálok. Van bármiféle (Jb nélküli - sajnos 8.4.1-en vagyok )szoftveres megoldás?
halahala
-
szildavid90
aktív tag
Melyik jobb? 7.1.2-ről váltanék.
-
zzola
titán
válasz szildavid90 #15900 üzenetére
OTA=csak frissít.
iTunes= full gyalul, újra teszi a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest