- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Van valami értelmes és egyszerű módja zene albumok felmásolására? Ha hozzáadom itunesban a fájlokat, a telón gyakorlatilag különálló zenéknek látszanak kavarva, jó lenne ha megmaradna az album szerint ahogy gépen van.
moto g72, Ninebot d28e
-
troszti
aktív tag
válasz bandi0000 #17396 üzenetére
Nálam kicsit változó, néha legszívesebben bevágnám egy tóba, néha meg egész gyors, és rájövök, hogy nem kell ennél több..
Amúgy 25-ért nem kapsz jó droidos mobilt! Akciósan vettünk 23-ért kb egy félé éve egyet, és már az első héten megbántuk. A specifikációi alapján úgy tűnt, hogy tökéletes lesz, de nem az, semmi nem megy rajta úgy ahogy kéne
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
aaadicsek
csendes tag
válasz bandi0000 #17396 üzenetére
25ért, szerintem megéri. Lassabbnak, lassabb egy újabb szériánál, de idegrendszer kérdése, hogy mennyire zavar ez téged. Az én keszülékem kb 3 éves, 1 éve van nálam, az akksit leszámítva, (ami már kiszolgálta magát elég rendesen) - egyetlen bajom van vele: kicsit kevés a ram. Gyakran zárogatja be az alkalmazásokat, ha átlépek egy másikba. 2 között simán vált, de 3-4nél már teljesen előröl inditja az appot. Böngészésnél a lapok között ugyan ez, de patentul megjegyez mindent, ahol tartottam.
-
bandi0000
nagyúr
válasz troszti #17395 üzenetére
25-ért adnák elöl hátul üveg fóliával, meg valami philips dokkolóval ami zenél vagy nem tom
gyakorlatilag csak arra kell hogy azt vigyem horgászni, és facebook meg netezés menne, most nyílván nem halok bele ha kicsit lassabban nyitja meg a cuccost, de pl ez elött egy lg joyt vittem, ami annyira lassú volt meg a nagyításnál is beleszaggatott a böngészőbe hogy meguntam
mennyire megbízhatóak ezek? mert 25k ide vagy oda nem 1 hétre vagy hónapra venném, mert ennyiért lehet egész jó droidos telókat is kapni garival
Xbox One: bandymnc
-
troszti
aktív tag
válasz bandi0000 #17394 üzenetére
A 8 nagyon rossz volt, a 9 már egész jó. Persze nem olyan mint a 7, de közelíti. Meg persze attól is függ, hogy mennyire fog zavarni a 'lassúsága', hogy mire akarod használni.
Ha jól emlékszem, használtan ilyen 30-40 között mozognak. Ha ennyiért vennél most új telefont, azt biztos hamarabb vágnád a földhöz
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Másodlagos telefont akarok venni, és ismerősömnek lenne egy eladó, de mivel iphone szűz vagyok nem tudom mennyire használható
Amit tudok róla hogy hibátlan viszonz az ios 9van rajta, másik haverom azt mondta hogy felejtsem el, mivel az ios túl friss a telefon régi ezért csak szenvednék vele, ez mennyire helytálló? Lassú vagy rossz lesz ?Xbox One: bandymnc
-
wallace
tag
válasz DeNi91 #17386 üzenetére
Az sok, az én 5S-emen 14°%-ot mutat (1339mAh/1550 mAh), de már úton van az akksi Kínából, mert nagyon gyenge, reggel töltőről le, de délután 1-2 óra fele már rakom is vissza, annyira lemerül... Szóval a tied is bőven cserés. Cserélni nem nehéz, de egy kis tapasztalat/kézügyesség nem árt hozzá, meg persze megfelelő szerszámok.
-
Teewine
tag
válasz bwin.party #17381 üzenetére
Én már több alkalommal rendeltem innen, megbízható áruház:
http://www.mobilehome.hu/Termek_kategoriak-Keres.html?Honnan=0&Mitkeres=iphone+4s+akku&x=0&y=0
Emotiva
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Új (lehetőleg eredeti) akkumulátort és fülhallgatót keresek az iPhone-omhoz. Van olyan oldal, ahol biztonsággal lehet rendelni?
-
keszo
őstag
válasz ozeviktor92 #17376 üzenetére
A mikrofon és a hangszórók annyira zártak hogy a víz sokkal kisebb eséllyel tud kárt tenni bennük mint az IC-ben
Ha nem beázástól vagy mechanikai ráhatástól megy tönkre, akkor egyszerűen a ragasztott gömbérintkezők engedtek el.
Attila
-
nagy@gmx.com
tag
Rendeltem egy teljesen új, zsugorfóliás, 16GB-os, 4S-t.
Kíváncsi leszek melyik, iOS van rajt.[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Szia!
Ez a telefon legjobban a 6-os rendszerrel futott, de a 7 is jó volt rajta, utána kezdett el belassulni.
A fényszűrő alkalmazást nem kapta meg a 9.3-as verzióval. (ha tévedek és még van valami, más korrigál )[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
BDave
őstag
Sziasztok! Ez a telefon melyik verzioju iOS utan kezdett el belassulni? Es vettek ki olyan funkciokat amiket a tobbi iPhone megkapott?
-
nincskedvem
aktív tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék,hogy nincs valami app arra, hogy a hangszoro és a füles között tudjam állitani,hogy melyiken szólaljon meg a hang? Valami elromlott a jack csatlakozonál,és folyamat úgy érzékeli,hogy bevan dugva, ezért nem szól a hangszoró.
Előre is köszönöm!
-
keszo
őstag
válasz ozeviktor92 #17373 üzenetére
Szia!
Szerintem 4s-nél ez a hiba jellemzően beázáskor fordul elő.Attila
-
ozeviktor92
tag
Hello! Audio IC hiba jellemző 4s-re is vagy csak sima 4-re? Eljátszotta ma velem a telefon, hogy beszélgetés közben egyszercsak nem hallottam a másik felet viszont ő hallott engem. Leraktam, újrahívtam, akkor már jó volt. Nem tudni, hogy térerő hiba okozta e, a másik fél arrébb ment közben.
-
Dovloran
senior tag
-
dokee78
félisten
Tudja a 4s az OTG-t?
Egy ismerősöm azt mondja látott egy képet ahol pendrive volt a 4s-re dugva. -
aelod
veterán
Sziasztok!
Az miért van, hogy a viber nem jelzi ha írnak csak ha belépnek magába a programba? Nincs push értesítés játék alatt sem mondjuk. Írok csajomnak és nem veszi észre csak ha megnyitja a vájbert.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
d@minator
addikt
válasz nagy@gmx.com #17362 üzenetére
Felteszed pl. a PlayerXtreme-t a telefonra, ingyenes.
iTunes-ban rákattintasz a saját készülékedre. Utána bal oldalt az Alkalmazásokra. Lehúzod a csúszkát a lap aljára, ott lesznek az alkalmazásaid.
Kijejölöd a PlayerXtreme-t aztán a "Fájl hozzáadása" gombra nyomsz. Majd értelemszerűen betallózod a filmet.
Feliratot is hozzáadhatsz. Ha nem jelenik meg a felirat akkor a lejátszóban a beállítások menüben a kódoláson kell változtatni európaira vagy közép európaira stb... -
nagy@gmx.com
tag
Régen volt már iPhone-om, és nem tudom, hogyan kell az iTunes-on keresztül filmet felmásolni a telefonra.
MKV, és MP4.[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
Megint csak én vagyok; hosszas kínlódás után végül sikerült visszaállítanom a telót a "gyári" 9.3.1-re, most felismeri az iTunes , nem is omlik össze, de nem tudok új mentést készíteni. Remélem ebben tud valaki segíteni, A hibaüzenet a következő:
Az iTunes nem tudott biztonsági másolatot készíteni az "xxxxxxx" iPhone készülékről, mert az iPhone le van választva. -
senki66
senior tag
Ma reggel az alábbi hibaüzenetet kaptam, amikor csatlakoztattam a telót a számítógépre:
iTunes működése leállt
A program helyes működése hiba miatt megszakadt. Zárja be a programot.Próbáltam újratelepíteni, régebbi verziót felrakni, másik gépen is próbáltam, amin nem is használtam csak egyszer régebben, mindenhogy ugyan az a hiba. Van ötlete valakinek, mert így se frissíteni, se restore-olni, se fájlokat feltenni nem tudok. Vagy itt már csak a Beállítások - Visszaállítás segíthet - ha egyáltalán segít? Vagy lehet, hogy ez a 9.3.2. Beta 2 miatt lenne - bár 2 napig nem jelentkezett ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyfejü
őstag
hali!
A gyerek 4s telóján használhatja az én apple id met??
-
troszti
aktív tag
válasz fradi81 #17346 üzenetére
Ez talán egy fokkal jobb és gyorsabb mint a gyári megoldás...
(#17347) senki66
Köszi, utána nézek Mennyire stabilak amúgy ezek a béta verziók? Bár max ha nem jó, nyomok egy iTunes restore-t és az visszateszi a legfrissebbet. Azt hiszem este ki is próbálomfiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
senki66
senior tag
válasz troszti #17345 üzenetére
Mivel az ipsw fájlt több helyütt is megosztják, ezért bárki. Pl:Elérhető az iOS 9.3.2 beta 2 Most céges gépen vagyok, nincs iTunes -om, de ha jól emlékszem shift+IPhone visszaállítás gomb -ezután be tallózhatod a kívánt ipsw fájlt. De mielőtt nekiesel nézz utána a neten.
-
fradi81
veterán
mobil adatforgalom ki-bekapcsolására egy klikkes megoldásról tud valaki?
moto g72, Ninebot d28e
-
-
pauliboy23
senior tag
Sajnos megválok szeretett 4s-emtől. Apple gari van rá még nyárig. Ha valakit érdekel fent van hirdetésben.
-
senki66
senior tag
válasz troszti #17339 üzenetére
Nekem a 9.3.2 van fent, meg vagyok elégedve vele. Előtte sokáig a 8.4 volt, annál biztos, hogy jobb. A 9.3.1-re panaszkodtak, hogy gyorsan merül, 9.3.2-nél én nem tapasztalom ezt a problémát. Csak az fránya JB lenne már, a 8.4-em JB-s volt és csak azért frissítettem, mert volt egy április 1-i kamu JB 9.3.1-re.
-
fradi81
veterán
hali
Arra nincs megoldás hogy a wifi ne kapcsoljon ki magától pár perc után?
troszti
Tedd fel nyugodtan az újat.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Így egy kis idő elteltével mik a tapasztalataitok a 9.3.1-el? Jelenleg a 9.2.1-es rendszert használom, és egesz jól is működik, de nagyon idegesít, hogy naponta 3x feldobja, hogy frissítsek. Talán az iOS9-el jött be ez az újítás, de nagyon nem tetszik, hogy ennyire erőszakosak... Ja és folyanatosan letolti a frissitést, hiába törlöm ki
Szóval ha nem lett rosszabb, akkor feltenném, hogy nyugodtabbak legyenek a napjaimfiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
bgyg1
aktív tag
Köszi a válaszokat!
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok Fórumtársak!
Nekem a telón még a 9.3 IOS van, érdemes a 9.3.1-re frissíteni?
-
zoltanz
nagyúr
válasz jjozsef #17319 üzenetére
Másik iOS verziót neki, nálam semmi gond a Wifi-vel.
Cirka 1 éve használom:
- Chrome nagy ritkán elszáll,
- 1x lefagyott videó lejátszásnál,
- ritkán zenelejátszás hangereje felmegy/lemegy maxra (csak újraindítás segít),
- néha eltűnik a Vezérlőközpont, ilyenkor a beállításokban újra ki/bekapcsolom.[ Szerkesztve ]
-
ozeviktor92
tag
Enyémre ötlet?
-
Frontiner
aktív tag
válasz szildavid90 #17325 üzenetére
Most néztem rá ismét, megjavult
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Frontiner
aktív tag
válasz szildavid90 #17325 üzenetére
Hello!
Nálunk az asszonnyal is ugyanez a probléma... Gugliztam,kérdeztem én is pár helyen, de sehol nem kaptam rá választ IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
szildavid90
aktív tag
Az alapértelmezett időjárás app nem mutatja nálam az óránkénti előrejelzéseket már vagy 4 napja. Mi lehet a gond? Már beírtam a városomat még egyszer, telefont is újraindítottam már, de semmi változás. Valaki, ötlet?
-
ozeviktor92
tag
Hello. Maximumhoz kozeli hangeron csengohangnal es zenenel is normalis, hogy torzit az also hangszoro? Nem olyan mint IC hibanal.
-
jjozsef
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
-
Teewine
tag
válasz jjozsef #17319 üzenetére
Az alábbi oldalt tudom neked ajánlani. iPhone 4S-hez innen szoktam rendelni alkatrészt, ha bajom van. Magam csinálom. Nem nagy dolog kicserélni 1-1 alkatrészt. Legutóbb bekapcsoló gombot cseréltem, tökéletes lett. Az alkatrészek cseréjéhez nagy segítség a Youtube.
http://www.mobilehome.hu/Termek_kategoriak-Keres.html?Honnan=0&Mitkeres=iphone+4s&x=0&y=0
Emotiva
-
jjozsef
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nagyjából 3-4 hete jött elő az alábbi probléma a telón: rendre eldobja a már csatlakozott wifi hálózatot. ha megpróbálok újracsatlakozni, szinte soha nem talál egyetlen hálózatot sem, sőt ha kikapcsolom a wifit, majd be, a gép egyszerűen lefagy, ilyenkor csak a home+főkapcs gombos újraindítás után lesz működőképes a rendszer. a teló kártyafüggetlen, legújabb rendszerrel, kb. 3,5 éves.
Szerintetek mi történt vele, megoldható a probléma? -
A@am
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e venni még 4s-t? (Még soha nem volt Iphonom)
Lenne pár kérdésem:
-Hogyan viselkedik a legújabb rendszerrel?
-Elég lenne-e a 8gb-s ? (netezésre, instagramra, facebookra használnám, Max.:1 játék NFS No Limits)
Ti mit javasoltok? -
aelod
veterán
Sziasztok!
Használt kártyafüggetlen teló vásárlása előtt állok (soha nem volt még almám) mire kell figyeljek mielőtt megveszem? Honnan tudom, hogy gyárilag független e és nem mókolt? Mik a buktatók?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Honnan tudnék rendelni, eredeti, fekete iPhone 4/4s hátlapot (akufedelet)?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
senki66
senior tag
válasz senki66 #17309 üzenetére
Megvan, ezzel nem kell az mp3 fájlokkal bűvészkedni, ha valakinek még kellene.
[MP3 to iPod and iPhone Audiobook Converter] -
senki66
senior tag
Üdv,
Hangoskönyvet hogyan tudok rátenni a telóra. Alapból ugye a zenékhez töltődik fel, utána kell bűvészkedni, hogy átkerüljenek a fájlok pl. mp3-ak a hangoskönyvek közé, több a neten talált leírást is próbáltam, de egyikkel sem működött. Tud valaki egy kipróbált , biztos módszert? -
hacsa
tag
Sziasztok. Eredeti fülest tudok beszerezni ebayről 4s-hez?
-
fradi81
veterán
Hello
Hogyan tudok gmail app-ban egy emailhez dokumentumot csatolni? Próbáltam hogy gdrivre-ra feltöltöm a fájlokat, és onnan csatolom, de ekkor is csak a linket küldi el, nem fizikailag a doksikat.
moto g72, Ninebot d28e
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Nálam mostanában két furcsa hiba jött elő (IOS 9.2.1):
- Zenehallgatás közben, egy idő után egyszer csak újraindul a telefon (csak egyszer csinálja, utána minden rendben...)
- A frissítések nem települnek rendesen. Ezt úgy értem, hogy mondjuk elérhető 3 alkalmazás frissítése, ebből egy rendesen feltelepül, kettő meg megáll. Az alkalmazást nem tudom megnyitni, az App Store-ba pedig újra rá tudok nyomni az update-re, de megint nem telepíti őket. Csak egy újraindítás oldja meg a helyzetet.Nemrég csináltam egy teljes visszaállítást, hogy hátha az megoldja (igaz, nem új készülékként, hanem backupból) de semmi..
Valakinek hasonló hiba, esetleg megoldás ezekre?
-
nagyfejü
őstag
válasz univerzita #17302 üzenetére
köszönöm , igy sikerült. nem értem hogy közvetlenul miért nem
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Miért nem enged az appstore letölteni? Kiválasztom a letöltést és csak forog a folyamatjelző , és nem történik semmi.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hálózati / IP kamera
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest