- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamy
tag
válasz Dovloran #16598 üzenetére
Gondolkodom most már én is, hogy visszateszem
Ha így lesz, írok privátban.
De lenne 1-2 kérdésem, ha nem gond, mert nekem a jb valóban teljesen kínai. Mi változik meg tőle a telefonon? Van-e vmi hátránya?
Amúgy nekem 6osom se volt, mert 7essel kaptam meg anno a vodától, de én azt nagyon szerettem Azt nem lehet visszatenni rá?
És amúgy ha visszateszem a 6ost, és mégis meggondolom magam, már csak a 9esre lehet váltani?
Ne haragudj/ne haragudjatok, ha hülyeséget kérdezek, de tényleg nem tudom ezeket Nekem tökéletes volt a 7essel, semmit se akartam rajta változtatni. -
Dovloran
senior tag
Elég szépen elmondtam szerintem kedves fórumtagok, hogy bárkinek segítek visszatenni az iOS 6-ot elvégre én találtam meg a módszert és már vagy 4 készüléket hoztak hozzám, hogy tegyem rá vissza az iOS6-ot és mindig sikerült (és online is itt segítettem már egy pár embernek) szóval lehet privit írni aztán, ha beszélünk egy időpontot akkor felmegyek Skype-ra vagy bánom is én hova és segítek visszatenni a 6-ost éppen akinek kell
UI.: A célom az, hogy kerüljük el a vitázást.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Themes
aktív tag
Én sem vagyok nagy telefonguru de sokan még az alapokat sem tudják ezért kérnek segítséget.
Ami neked egyértelmű az lehet másnak kínai
Ezért kell segíteni aki tud
Arról nem is beszélve hogy ha valamit elcsesz akkor nézhet a telefonjára a vitrinbeApple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
bgyg1
aktív tag
Szia! Mint írtam nem az volt a célom, hogy valakit, valakiket megbántsak. Azért mutattam rá bododani régebbi hozzászólására, mert egyre többen kérik, hogy valaki rakja már vissza nekik az Ios 6-t. Ha valaki azon írás alapján nem tudja megcsinálni, akkor bele se vágjon. Ezt szerettem volna sugalni. Ezer bocs, ha valakit hozzászólásommal megbántottam.
-
-
bgyg1
aktív tag
Előre szólok, Bocsi a kiemelésért, de nem bírom olvasni az ilyen jellegű hozzászólásokat, hogy nincs valaki aki visszarakná nekem az Ios 6-t !!!!!
Egyszerű, én annak idején erről a leírásról tettem vissza:
(#15028) bododani
Ha ezt alaki nem érti, tényleg ne kezdjen bele.
Ettől jobban szájbarágósan nem lehet leírni!
Bocsi ha valakit megbántottam ezzel, de nem mai téma az egész.
[ Szerkesztve ]
-
ntomi0730
senior tag
Nincs köztetek olyan, aki Szombathely környékén lakik, és megtudná csinálni 6-ra a 4s-t?
-
Themes
aktív tag
Ne félj tőle, én nem vagyok nagy telefon guru de minden nehézség nélkül megcsináltam a jb et
bgyg1: biztos nem fogod megbánni mert tökéletes!
Ha így marad, szerintem még évekig nem fogok váltani
A jót, ami tökéletes azt felesleges lecserélni!!
És elég sok ismerősöm küszködik az 5-5s el, de a 9 még a 6-6s is megtréfálta egy két dologban, ahogy olvasgatom a fórumokat.
Azért 150-250 e Ft ért legyen már legalább olyan mint a 4 éves iOS 6!![ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Blamy
tag
válasz viperabácsi #16581 üzenetére
Ugyanez :/ nekem is cserélték, és az új telón már a 8as virított... kár, hogy nem lehet reklamálni ilyenkor.. igazából senki nem kérte őket, hogy cseréljék ki a készüléket, nekem tökéletes lett volna, ha megjavítják, amit leadtam..
Na mindegy, ez nem kívánságműsor -
execute93
őstag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy a kontaktokban az utónevet veszi az ABC-be.
Pl.: Kiss J., itt a J szerint rendezi be. Ötletetek van?Szerk.: megoldva, azért köszönöm!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
zolax
tag
Terjed az IOS6, az első százalék már látható
[ Szerkesztve ]
-
Themes
aktív tag
válasz viperabácsi #16583 üzenetére
Nem mert amint fel rakod a 6 ot, nem lesz rajta jb, és bármikor frisitheted a legújabbra.
Mondjuk nekem most a 8.4.1 ajánlja fel.ntomi0730: Írtam privit, de csak ajánlottam én is egy illetőt aki nekem is segített
Vele kell megbeszélned, de szerintem segíteni fog[ Szerkesztve ]
-
Themes
aktív tag
válasz viperabácsi #16581 üzenetére
Hát nem tudom.... Egyre szarabb a 9 de meglátjuk hátha jobb lesz majd.
De privátba írtam mit tegyél hogy fel tudd rakni a 6 ot
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Themes #16580 üzenetére
Igen csak mint írtam egy jó (7.1.2 szoftos ) telót adtam le gariba és kapok helyette egy akadozó bugos xart
Egyébként meg akik meg akarták venni a 6 , 6 plus 6S telefont azok meg megveszik úgy is. Én meg ez miatt nem fogok kiadni 2k + -t inkább keresek más gyártót és bevállalom az Android hibáit.
Valahogyan csak meg kell oldanom a 6 os rendszert mert most van egy 1 év garos telefonom amit lassan útálok használni
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Themes
aktív tag
Szerintem a 9 meg felfele már sosem lesz jo a 4s re sajnos!
Bár inkább ne legyen igazam, de eddigiek alapján szerintem sajna így van.
A 8 is egy förtelem volt, egyedül az új rendszerből 7 ..... Ami elfogadható volt ezen a vasonviperabacsi: azért nem nem engedik visszarakni mert akkor mindenki visszamenne a legstabilabb verzióhoz és hát akkor ki venné meg mindig az új készülékeket?
Mindenki ellene évekig a készülékével és senki nem vásárolna csak kb 3 évente! Ez persze nem jo az applenek.
Mondjuk elég gusztustalan üzletpolitika, de még lesz sok olyan idióta aki minden egyes évben kiad 250 ezret egy pár kis újjitásért, addig csinálhatják bátran[ Szerkesztve ]
-
zolax
tag
Ma reggel tettem fel a 9.2 beta2-t. Majd írok hogy milyen....
-
viperabácsi
addikt
Mondjuk szerintem elég inkorrekt hozzáállás apple-tol hogy nem lehet visszafele frissíteni , hiszen ŐK mis tudják , hogy ezeken a vasakon " röcög " a 8-tol felfelé lévő rendszerük.Én úgy kerültem bajba , hogy hangszóró hiba miatt cserélték gariban a telót ( 7.1.2 ) és az újon már 8 as rettenet volt , így menekülnöm kellett felfelé.Most számomra a leg idegesítőbb , ha cseng a telefon felveszem és még egyet belerezeg a fülembe
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz Themes #16576 üzenetére
Üdv
Szerintem nagyon sokan nem merünk nekifogni a 6-os telepítésének.( én saját androidos telóimon használtam főzöttm romokat , de még így sem merek nekifogni magamban) Elég bonyolultnak tűnik az egész menete.
Többször átolvastam mi lenne a teendő és elég elriasztó mikor ide -oda parancssorokat kell irkálni.
Még azt sem értem , ha mindenki szerint a legjobb 7.1.2 volt akkor miért a 6-ost oldották meg visszatenni?
-
Themes
aktív tag
Megkérdezem.
Miért nem rakod rá a 6 ot?
Nekem 23 alkalmazás van rajta kb vagy 50-60 kép, egy pár videó ( nem hosszú ) és most van rajta 2,7 gb szabad még.Ha valakinek lesz tapasztalata a 9.2 béta 2 ossza már meg léci lett e valami változás gyorsaság terén. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Blamy
tag
válasz Themes #16573 üzenetére
Esetleg nem tudsz rákérdezni attól, aki megvette tőled, hogy hanyas ios van rajtuk?
Mert ha 7-es, akkor én lecsapnék egyre!Nekem a mostani 8 gb-os és eszméletlenül szenvedek, mert a voda rátette a 8as ios-t :/ szóval se sebesség, se tárhely.. viszont a 4st imádom és nem szívesen cserélném le..
-
zolax
tag
Kijött a 9.2 beta 2
-
Themes
aktív tag
Ja amúgy 16 gb mindegyik
Másik: vettem én is a neten ilyen akut, hát egy forintot nem ér, ráadásul bementem Gsm üzletbe utána és nem sokkal volt drágább az eredeti sem. Szóval n érdemes venni csak azért mert olcsó
[ Szerkesztve ]
-
sajby
senior tag
Minek is az iMessage
Persze egy készülék restart megoldotta.
[link][ Szerkesztve ]
-
wincmd32
tag
Na ezért kérdeztem, beigazolodott a gyanu, koszonom a gyors valaszokat!
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok iphone 4s tulaj, androidrol valtottam
Eddig tetszik de az akku ugy nez ki az evek alatt elfaradt, nagyon gyorsan merul.
Vennek hozza masik akkut, keresgeles kozben tunt fel h a kinaiak arulnak a gyaritol allitolag erosebbet is:Kerdesem esetleg valaki probalta-e mar ezt a fajtat? Vagy felejtos. Esetleg link hogy honnan erdemes rendelni mert megbizhato..
Koszonom! -
Themes
aktív tag
Szerintetek bontatlan 16 GB 4s el lehet adni 45000 Ft ért? De több darab lenne (15db)
-
tomyka74
senior tag
válasz Diokhan #16555 üzenetére
lilás elszineződő kijelző,kamera problémák,home gomb problémák, kb ilyenek!
meg,hogy akinek 4S van annak nem éri meg váltani mert nincs annyi többletkülömbség, hanem akkor inkább már 5S! kb ilyeneket olvastam!
mellesleg meg van még a 4S -ed? mert én készülök egyet venni és ios 6- al főnyeremény lenne! -
Diokhan
addikt
válasz tomyka74 #16553 üzenetére
En 4s-rol váltottam 5-re, nem rosszabb, csak a 6-os iOS hiányzik! Kamera vmivel jobb, kijelző nagyobb, jobb proci, kétszer annyi ram!
Kiváncsi lennék, mi rosszat hallottál az i5-rol...?!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
tomyka74
senior tag
üdv!
tanácsot kérnék! ha most szeretnék használtan iphone-t venni akkor 4s vagy 5 ? melyik jobb,stabilabb?
az 5 -ről elég sok negatívumot hallok de inkább kérdezek!
köszi a segítséget!
( jelenleg is van egy 4s-em de sajna használhatatlan lett,ugyhogy most a telóm egy sony z3compact, de szeretnék venni egy iphont megint de ár függvényébe ez a két tipus jön szóba! )
köszi a help-et! -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Viber alkalmazásnál a video telefonálás működik Ios 6.1.3 alatt?
-
Blamy
tag
Halihó
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetséges, hogy a telefonom szinte sosem engedi, hogy fotózzak, mondván nincs már hely a memórián, de közben az itunesban azt jelzi, hogy még 500mb szabad helyem van?
Másik nagyon idegesítő dolog, hogy 3-4 kép készítéséhez legalább 20-at ki kell törölni. Ez normális? Nincs vmi trükk erre, hogy ne legyen erre szükség? Képek minőség/méret csökkentés nem létezik, úgy tudom.
Viszont ami valóban rejtély számomra, hogy ezt a telefont 2 hónapja kaptam a vodától, mert az előző hibás volt és cserélték. Ugyanazokat a dolgokat visszatöltve nulla helyem maradt zenére, holott az előzőn volt vagy 10 album! Mi zabálja fel ennyire a tárhelyet? ok, már az újabb ios-t rakták rá (mérges is voltam) az foglal ennyi helyet?
Tudom, sok a kérdés, de megköszönném, ha segítenétek -
takessz
senior tag
Sziasztok srácok Végleg megváltak az útjaim a szeretett 4s-emtöl most már a 6 fórumot erősítem köszönöm a sok helpet sziasztok
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
snooze
veterán
sziasztok!
nektek megy a cydia adatbázis?már akinek fent van..köszi.[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
fradi81
veterán
Youtube alkalmazásban nem lehet átváltani a másik felhasználóra? Gépen a böngészőben ezt a jobb felső sarokban lehet ugye és 1 klikk.
moto g72, Ninebot d28e
-
Themes
aktív tag
válasz Summer Boy #16535 üzenetére
És neked az 5 ben minden olyan app megvan amit felsoroltam hogy a 6 ban van?
-
Vgabor92
tag
válasz Summer Boy #16535 üzenetére
azért azt is nézd, hogy több funkció van az ios 9-ben mint az 5-ben..persze, hogy több mindent lehet(kell) javítani benni.
-
Summer Boy
csendes tag
válasz Themes #16530 üzenetére
Igazad lehet, sajnos... Ha csak azt nézzük, hogy az iOS 5 a teljes ciklusa alatt az 1.1-ig jutott módosítások tekintetében, a 9 meg már most a 2-es bétánál tart... Amúgy mindig szemügyre vettem az újabb kiadásokat, de egyik sem tetszett annyira mint az 5-ös. Nekem pl sokkal jobban bejönnek az un. 3D-s ikonok, valahogy sokkal kidolgozottabbak, szebbek voltak mint ezek a mostani, leegyszerűsítettek. A 6-osban az nem tetszett az 5-öshöz képest, hogy pl fehér lett a tárcsázó háttere a sötétkék jobban bejön. Nyilván vannak sokan akiknek meg az új tetszik és az 5-ös ódivatú. Ízlések és pofonok A hardverrel is meg vagyok elégedve, 3 és fél éves, de ha nem nyúzom nagyon még most is elmegy két napot, szal egy darabig még biztos nem válok meg tőle. Mondom ezt úgy, hogy volt már a tulajdonomban i6 is, de az i4S nekem még mindig jobban bejövős
Viszont vodásokhoz volna egy kérdésem is: pár hónapja nem működik az sms kézbesítés értesítő. Eddig ha egy "-" karakterrel kezdtem az üzit, jött az értesítő, de mostanában nem küld a rendszer értesítést a kézbesítésről. Tudtok erről valamit, vagy sms-ezni is csak én szoktam már?
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Már nem lehet visszatenni az Ios 9.0.2-t ? Esetleg 9.1-re tud valaki jailbreak-t?
-
lolal
senior tag
válasz Summer Boy #16528 üzenetére
Akkor te már igazi öreg motoros vagy
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Themes
aktív tag
Hát biztos nem lehet összehasonlítani se a 7-8-9 sem! Alázza mindet az már biztos
Nekem is a 6 úgy bejött hogy biztos egy darabig nem cserélem le, max akkor ha valamelyik 9 verzió jó lesz.
De sajna erre nem sok sanszot látokApple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Diokhan
addikt
Az igen
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Summer Boy
csendes tag
Akkor én abszolút őskövületnek számítok az i4S-emmel a mai napig az iOS 5.1.1-gyel használom. Stabil, megbízható és nekem megjelenésre még mindig ez tetszik a legjobban
-
Themes
aktív tag
Ezt azoknak akik azt mondják hogy nincsenek a 6 hoz appok, csak egy pár amit használok:
Viber, Skype, messenger , Facebook , Origo , whatsapp , shazam, Vlc player, gmail, chrome, drive, igo szüliapp, jofogás, YouTube , Szifon.com, Raiffeisen , AcePlayer, mobile.de, stb....
És ezek csak a főbb appok amiket napi szinten használok, ezen kívül még természetesen rengeteg van!![ Szerkesztve ]
-
zolax
tag
Pár óra használat után az a tapasztalatom a 9.2 beta 1-gyel, hogy jobb lett a multitask része. Azok az alkalmazások amiket már betöltött a memóriába kb 1 sec alatt indulnak, még akkor is ha egyszerre kb 20 app van a feladatkezelőben. A telefonkönyv, a messenger és a safari sem vacakol annyit... de csak akkor jönnek be hamarabb ha az ember nem lövi ki őket folyton
-
V-I-D-A
aktív tag
Ios 9.2 public beta 1 elérhető
-
sacaboy
tag
válasz gainwardgs #16516 üzenetére
Szia!
4S-re jelenleg csak a 6.1.3 rakható vissza, abban az esetben ja előtte jailbrake-eled a telefonod!
Itt egy kis segítség hozzá...
Üdv:
Saca
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
gainwardgs
veterán
4sre hogyan lehet visszarakni régebbi ios verziót.
Lett egy ilyen telom de nem igazán jön be a 9.0.
Egy részletes leírás jól jönne.Köszönöm
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Elhagyom a topicot, mert a szeretett i4S-emről átváltottam egy i5-re. További jó 4S használatot!
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
ZeTE
tag
Hali!
Szerintetek hogy tudnam a leggyorsabban eladni 30-35 korul 4S em? Semmi baja gyari tolto + headset Tmobilos 16 gigas Bocsi az offert de hatha tudtok valami okosat. Fent van itt is meg jofogason is.[ Szerkesztve ]
"Ha másokat felvidíthatok attól vagyok én is igazán vidám...." ZeTE Krónikája
-
Mágus2
Közösségépítő
Amióta 9.1 van, kétszer is eldobta a mobil hálózatot, most visszatettem a 9.0.2-őt. Eddig jó. A régebbi verziókkal soha nem volt ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
Akinek lenne nem használt/felesleges iphone 4s doboza kérem írjon nekem privátban!!
Köszönöm, bocs az OFF-ért -
iTomi81
tag
Hello Mindenki. Tegnap frissítettem a 9.1re és keresem benne az új funkciót a WI-FI assist-et. 5S-en megvan de a 4sen nincs ott ahol lennie kellene? Miért van ez?
-
vrgn
csendes tag
Sziasztok. Tegnap frissítettük a feleségem iphone 4s készülékét az új, 9.1-es ios-re. A frissítés után a készülék másodpercek alatt tölti be a tárcsázót, a névjegyeket, a fényképezőt, stb. A korábbi betöltési idő sokszorosára emelkedett. A telót wifin frissítettük, gyári beállítások visszaállítása nem volt még. Az a kérdésem, hogy érdemes-e legyalulni a telót és újként indítani, vagy ez sem javít a betöltési időn? Hallottam, hogy készül a 9.2, ami gondolom némileg javítja ezeket a hibákat. Vagy rosszul gondolom?
Lumia-m van, ezért az Apple termékekkel hadilábon állok, ezért is fordultam hozzátok. Olvastam régebbi fórumbejegyzéseket, de eléggé megoszlanak a vélemények. Van, akinek nem lett lassú és laggos a telefonja, másoknak meg igen. Sajnos mi is az utóbbiak táborába tartozunk tegnap óta... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tippmix
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest