Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Apple garival 53890Ft egy 8GB-os az árukeresőn. Ahogy nézem 60ezer alatt nem nagy a választék. Inkább Lumiák vagy kínai Androidok és egy-két márkás Android. Pl. szaggatós LG G4C. Ezek is tartozék nélkül általában német menüvel.
Szerintem ha jó áron tudod megvenni akár a 16GB-osat vedd meg. -
Themes
aktív tag
Sziasztok. Sajna leejtettem a telót és összetört az eleje de amúgy a kijelző tökéletesen működik, minden funkciója, tehát az érintő panel nak semmi baja. A kérdésem az lenne hogy lehet külön előlapot cserélni vagy érintő panelel együtt lehet csak.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
párom kapott céges telefonnak egy iphone 4s készüléket 3 hónapja. Eddig nem igazán volt semmi baja, de mostanában megszaporodtak ezek a hibák:
- valaki küld neki üzenetet imessage vagy viber etc akkor neki nem jelzi ki. Ha ő küld akkor pedig a másik fél nem kapja meg.
-hívták és neki nem jelezte ki a hívást, viszont a másik oldalon kicsörgött.iOS 8.4.1 van rajta.
Sim kártya kb 2 éves vagy még annyi sem.
Valaki tud rá valami orvosságot?
Köszönöm
-
Danny750
őstag
válasz
Koda #1
üzenetére
Persze ,hogy nem bírja az oregecske hardver ,de ha ilyen szinten akkor ne adjak ki... Komolyabb játékokkal meg nem is probalkoznek, egyszerűen a laggok szunjenek meg es az alap dolgokat nyissa meg gyorsabban ... Ennyi ,senki nem var itt csodát!! Ha sebesség kell i6/6s ,sok meg az i5 is bőven használható

Viszont egyszerűen kell egy i4s, nem tudom miért ,de kötődöm hozza... Talán ,mert Steve utolsó munkája es ez az elpusztíthatatlan érzés
-
hyrex
tag
Köszönöm a válaszokat!

-
hyrex
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.A jövőhónapban szeretnék, egy ilyen készüléket venni (lehet jó árban kapom.)
Ideiglenes telefonként lenne hasznàlva, mert már szemezgettem az 5S-el, csak drágának tartom egyenlőre. Alapfelhasználásra(Facebook,E-Mail,Messenger, néha lőnék egy-két kêpet), meg egy kissebb játékra(HayDay) lenne használva, na meg mobilnettel (ritkán vagyok WiFi kozelben). Olvasgatom itt a fórumot és tanácstalan vagyok egyenlőre, hogy megérné e. Egyébként Androidos vagyok, de volt már a kezembe pár iPhone (meg windows phone is de nem tetszik) Megéri ideiglenes telefonként? válaszotokat köszönöm!
-
Koda #1
tag
válasz
Danny750
üzenetére
Bocs kicsusztam a szerkesztesbol. Igen a Sanpi mellett elszaladt a vilag, de O maga rohant gyorsabban, mint ahogy a laba birta
. A mai napig egy A6 es A8 kozott keves a kulonbseg,ha alap dolgokra hasznalod, ahol nincs GPU igenyes melo. Tapasztalatbol mondom es nem geekbench es antutu pontokbol
de egy A5 es A6 kozott iOS 8 alatt a kulonbseg baromi nagy. Ezt meg csak tetezi a RAM kozotti dupla szorzo. A 4S iOS 6.1.3.-mal a mai napig epic, fokent annak aki a Skeuomorphic designt szerette. -
Koda #1
tag
válasz
Danny750
üzenetére
Ugyanannyi ideig volt hivatalosan forgalmazva, mint az egymagos 4. Harmadik evben csak a 8gb-s verzio. 2013 vege ota nem gyartjak (marcius 2014 az APR-eknek kiszoras. Itthon 90-80 k-ert. 2014 szeptemberben 9.-en vontak vegegesen vissza.) a sima 4 is ennyit futott.
Talan csak jobb lesz: a remeny hal meg utoljara
Egy 1GHz-es Ketmagos ARM Cortex-A9-es SoC-ra es egy PowerVR SGX543MP2-re fog optimalizalni minden alkalmazasfejleszto es az apple is akinek ebben a modellben van a profitja?
NEM. Jo lesz az iOS 9, az AP-kI kevesebb helyet haszanlak majd nativba, de csodat ne varj. Szagatni fog, mint elotte ha nem jobban. Letezik 5+ eves termektamogatas, az apple megmutatta, de a harver korlatai miatt ez csak tessak, lassek dolog. :/ DE ERTHETO IS.
Lehet kontrazni ra, majd szeptember 9.-en ugyis minden kiderul
En is felteszem az iOS-- et baratnom 4S-ere (32gb-s modell) de csak siras lesz belole. Nem baj, mert amugy is csak para telefonkent tartja, de realisan nezi o is 6.1.3-7.1.3-8.4.1 utan.
-
Danny750
őstag
válasz
Koda #1
üzenetére
Mar nem gyártják ,de akkor is a legtovább forgalmazott / gyártott termék.. (Valószínű nem évek óta álltak le a gyártásával)
Senki nem állította ,hogy a mai napig csúcskészülék ,de meg használható es talán csak jobb lesz.... (Sajnos a mai világban mar egy fel éves csucshardver is elavultnak számít ,nem hogy az optimalicazioval törődnének
) -
Koda #1
tag
válasz
Danny750
üzenetére
"Aha igen ,es ezt honnan veszed ?? Hmm
Mese habbal"
"A 4S-t sem gyartjak mar reg ota. Azert aruljak meg, mert baromi sok maradt keszleten a viszonteladoknal."Nem, nem mese... már NEM gyártják. Amiket árulnak azok, mind készleten maradt modellek. Az apple meg egyáltalán nem árulja őket, de ha nekem nem hiszel akkor a hivatalos hazai apple termékek forgalmazójának is írhatsz egy email és megkérdezheted tőlük
: [link]A többi meg elég evidens...
"Neked nem jött be ,de a többségnek nagyon
"Ide viszont igaz a válaszod: Aha igen ,es ezt honnan veszed ?? Hmm
Mese habbal
ha visszaolvasod a hozzászólásaim, akkor rájössz, hogy ilyet nem állítottam. Volt vele szop*s rendesen, de a kedvenc modellem VOLT. (4-3 éve, amikor még a konkurenciához képes kiemelkedő volt, és iOS 6.1.3 alatt pedig szakított, mint az állom. Mára kiégett a fénye, a design megmaradt szépnek, de az idő és technológia vasfoga megrágta és kiköpte szegényt.
) -
Koda #1
tag
válasz
Themes
üzenetére
A 4S-t sem gyartjak mar reg ota. Azert aruljak meg, mert baromi sok maradt keszleten a viszonteladoknal. Az i5C/i5S/i6 mellett kevesen vettek. Szerintem ennek nem olyan prozai okai vannak, hogy azert aruljak meg, mert mennyire jo, hanem egyszeruen azert mert ez a legnyomottabb aron adhato. Kozep-europaban ahol tobb az arerzekeny vasarlo el lehet adni, mert az erzes megmarad, hogy van egy iPhone-od de olcson vetted. T-mobile is erre fekudt ra anno a rekalmnal. A viszonteladok meg pont a nyomott ar miatt vettek anno belole sokat pl.: MM, de nem ugy fogytak a keszletek a tobbi modell mellett, mint remeltek es most megy a gyors kiszoras nagy reklam hadjarattal mielott jonnek szeptemberben az uj modellek es meg lejebb kell vinni az arakat. Meg akkor mar kevesebben is vennenek meg egy 4 generacioval regebbi telefont, fokent a sok negativ online media cikk miatt, amikben ment a lehuzas mennyire belassult a 4S iOS 7-8 alatt.
-
Themes
aktív tag
Az ötöst meg az 5 c már nem árulják pedig újabb telók. Kiváncsi vagyok melyik szifon fog megérni ilyen hosszú pályát mint a 4 s

-
Koda #1
tag
válasz
bododani
üzenetére
Igen, minden gyartonal vannak problemak. Senki nem gyarotott meg tokeltes telefont. Ami az apple-t itt kiemeli a tomegbol viszont, az a korrekt support, ami sok gyartonal az apple altal nyujtott minoseg felet sem eri el. Addig ameg a jogos panaszokhoz es hibajelensegek kezelesehez a gyarto igy all a vasarlohoz, addig nekem nincs panaszom az apple-re. Anno mikor volt Samu Note-om es kiegett a pentile amoled panel, szervizeltek es eleg gany modon tette vissza a panelt a muszeresz a keretbe. Mikor szova tettem, meg nekik allt fejebb es csaknem elkuldtek melegebb eghajltara. Amikor mar meguntam, hogy vasarlokent en vagyok lehulyezve es elkuldve a busba , kikertem a panaszkonyvet. Nem kell mondanom, hogy egybol megvalltozott a hangnem, de azert szintiszta poenbol a bekelteto testuletnel is kikertem egy targyalasi datumot, amire trollkodaskent nem mentem el, hanem otthon fekudtem masnaposan

-
bododani
senior tag
válasz
Koda #1
üzenetére
Nekem még csak 2x volt iphone-om, de egyikkel se volt bajom, lehet megvagy átkozva az apple cuccokkal vagy nem tudom, hogy kifogod ezeket, amiknek baja lesz
Használtan vettem mind a 2-t.
Igazából ahogy írtad lutri az egész, nem mi tehetünk róla hogy valaki pont jót fogott ki, és semmi baja,és így ír véleményeket, hogy hú semmi bajuk nincs, valakinek meg pont a "rosszakat" fogta ki és ő meg úgy ír véleményeket.
Szerintem egyik cég sem gyárt tökéletes telókat. -
Koda #1
tag
Nem kotekedek es nem csak a negativumokat emeltem ki a modellel kapcsolatba. Egy forumtars kerdezte, hogy most meger-e 60 ropit ( az uj modellek megjelenese elott, mikor az 5C, 5S ara is bezuhan majd). Szerintem nyugodtan irhatok ide is leven: Van 4S-en 5-om es 6-on, iPad minim is. Volt sima 4-em is. Mindet a magyar megjelenes utan 2-4 honapra vettem es soha nem hasznaltat, semilyen muszaki cikkbol es ugy kompletten soha semmibol nem vettem, veszek hasznaltat. (Lakas, kocsi kivetel
) Az eddigi osszes cserem APR-be: 4=1x kijelzo sargulas miatt ami a ragasztas miatt volt. 4S 3X ott is volt kijelzo sargulas miatt csere a legelsonel az eslo nap utan rogton. Egyszer wifi miatt, egyszer meg a SIM card reader romlott el. i5=1X kamera lilas folt hibaja miatt, de a fokapcsolo is kezdett mar haldokolni 6=4X minden esetben a kilelzo illesztesi hibaja miatt amin az also dokkcsatlakozonal levo csavar meghuzasa sem segitett.
Mint irtam igen alap dolgokra eleg a 8Gb (FB, messenger, minimal zene es fenykep, es alap alkalmazasok es egy ket aktivabb email leszinkronizalasa.) nekem keves lenne. Most lepucolva van szabadon ~55 Gb-om. (Igaz em m4a lossless formatumba tolom fel minimum a zeneket 320kbs-be. Az, hogy kinek mekkora tarhely eleg teljesen felhasznalo es egyenfuggo. A forumtarsnak aki a keszulek vasarlasrol kerdezett is ezt mondtam.A hibak amiket irtam a 4S szeriahibaikent meg letezo dolgok. Nezz utanna kicsit, meg itt MA-n is volt rola cikk, plusz APR-es szervizvezetovel beszeltem meg anno egy 4S cseremnel (almarium, es ok itthon az egyettel premium minositesu szeriz, ill. tenyleg ok a legjobbak.) es O is elmondta, hogy a felsorolt dolgokkal tenyleg sok a hiba a 4S szerianal. Neki meg el is hiszem leven naponta tobb 4S-t latnak/lattak, mint Mi egy ev alatt. (Pedig en rengetek apple cuccal talalkozom napi szinten, mivel a kornyezetem 80%-a apple termeleket hasznal.

Lehet, hogy tamadonak tunk amit irtam, de nem annak szamtam. Egyszeruen realisan allok az apple cuccokhoz is, ezek is csak muszaki targyak es napi hasznalati eszkozok, amiben mint mindem ilyenbe vannak hibak. Ki lehet fogni egy jo sorozatot es lehet kifogni egy vacakot is (neha egymas utan akar tobbszor is, lasd az en "szerencseimet"
) igen ebbe van lutri, pedig mindig kivarom a megjelenes utani 2-4 honapot, hogy a nagyjat ezeknek a sorozatoknak elketuljem. -
Danny750
őstag
Nincs itt feszko, ha nem lenne egy kiváló készülék akkor nem árulnak mar négy éve egyhuzban...egyedülálló telefon a 4s
-
Szerintem nem kötekszik a mondandójával,lehet kicsit indulatosabb,mert sok bosszúság érte,de semmiképp nem kötekedő."Szerintem".Én nem érzem annak.
Inkább most Te kezdtél el személyeskedni egy kicsit,valószínűleg azért,mert félreérted amit mond.
Nem kell ekkora ügyet csinálni belőle,ugyanis nincs ügy.
Szóval,kicsit több odafigyelést,ha kérhetem,csak beszélgetünk.Ne csináljuk már a feszkót.
Ok?
-
lolal
senior tag
válasz
Koda #1
üzenetére
Ahogy olvasgattam a hozzászólásaidat kolléga , eléggé negatívan nyilatkozol.
De , hogy egy kicsi pozitívumot is mondjak. Én több mint egy éve birtoklom ugyan azt a 4S -t . 8 GB-set . Igen jól olvastad az általad "gáznak" titulált szériából. Ja ?! , és nekem semmi problémám nem volt idáig vele.... ráadásul el is fért 132 darab zene , 287 darab kép a készüléken mellette 1-2 játék , közösségi appok stb és még mindig van 2-2,5 giga helyem. Ennyit erről. A kijelző sárgulás meg tipikusan 5-t hiba , úgy hogy eléggé nagy ordenáréságokat hablatyolsz. 4S-nek egyedül a WI-FI - antenna meghibásodása volt a széria betegsége. De nyugodtan varj rá másokat amik egyáltalán nem jellemzőek. Másrészt szabad ország , szabad világ , nagy büdös demokrácia stb... de ahogy látom te egy büszke 6-os tulaj vagy. Akkor minek is jöttél ide fikázni a 4S-t ?
De lehet csak én érzem kötekedésnek a szavaidat ...
Peace

-
Themes
aktív tag
Na akkor privibe tud vki segíteni hogyan raktam vissza az ios7 et?

-
Noxy
veterán
válasz
Koda #1
üzenetére
Nem fitymálod, csak valótlan dolgokat állítasz.
I4S-re abszolút nem volt jellemző a sárgulás. Az i5-re meg egy-két 5S-re viszont igen. 4S-re semmilyen visszahivás nem volt az Apple részéről. A wi-fi problémát meg leírtam hogy miért jön elő.
Az i5-t, én még bottal sem piszkálnám. -
Igaz...

Az elmúlt egy évben,kb. 20db iphone-om volt.4s-5-5s-6.
A hibákról csak annyit,hogy mindegyiknél más,de valami mindnél előfordul.A legtöbbet az 5-tel voltam szervizben,de a 4s is problémás volt,a 6-tal is van gyári gond,pl.első kamera elé becsúszó lapocska,lötyögő csavar alul,ezért mozgó kijelző.Ami volt 6-tom,mindnél ez volt.Az 5-nél alaplap hibáim voltak,az 5s-nél rezgőmotor hibák,a 4s-nél az összes gomb,wifi,rezgőm.,hibák voltak.(A 20-ból 15db vadi új volt.)
Azt kell mondjam,nem jobb,de nem is rosszabb más gyártó készülékeinél.Anyaghasználat és op.rendszer,amiben különbzik.Összeszerelési minőségben,ugyanúgy van jó is,meg rossz is köztük,pont mint más márkáknál.
Ezen felül még 40 másik készülék volt párhuzamban nálam.
Ja,és mind használtam is persze,teszteltem őket.
Koda:
Egyetértek.
Az 5c nekem is bejövős. -
Danny750
őstag
Nálam 60k ért is a legjobb vétel a moto g-vel együtt...
Ha azt nézed meg mindig +40%az i5c felára ,ennyit szinten 8gb al nem ér meg...
Viszont mindenképp megéri kivárni a 6s megjelenését ,mert jótékony hatással lesz a jelenlegi árakra
-
Koda #1
tag
Nem celom lefitymali a keszulek tipust. A sok hibaja ellenere is szerettem, mint emlitettem korabban design szempontjabol abszolut kedvenc volt az i5 mellett, de ma mar azon a gartyastechnologian es komponenseken eljart az ido. Az en igenyeimet es felhaszanoi szokasaimat nem tudja kielegiteni, masodtelefonkent gondolkoztam rajta anno, de inkabb az i5-omet tartottam meg erre a celra. Viszont van esely arra, hogy a kesobbi 4"-os meretben visszaterjen 16-ban a 4S designja, mert Marc Newson az Applenel kezdett dolgozni, es anno a 4S formavilaganak megalkotasaban o is reszt vett. Ha ez megtortenik es modernizaljak a hardvert akkor vevo lennek ra kapasbol.
-
thegaben86
csendes tag
válasz
Adorjanksz
üzenetére
Szia!
Köszi, de végül is úgy döntöttem, hogy nem veszek 4s-t.
-
Koda #1
tag
Nem keverem... i5-nek felso szalagkabel, homegomb (mint minden maualis gombos iPhonenal) kopas ( csak a feketenel)fokapcsolo gomb hibaja (erre csereprogram is indult) es kezdetben kamera hibaja volt (lilas folt jelensege, erre is volt csereprogram). Ezeknek a hibaknak a nagy reszet javitottak az i5C-bem. i5-S belsoleg meg elegge mas elrendezesu, plusz a hibakat produkalo ellemek nagy resze mar mas.
A sargulas a 4S-re sokkal jellemzobb volt a ketretegu ragasztott panel miatt, de ez altalaban kijott elso toltesnel es melegedesnel vagy az elso nyaron. Homegomb szerkezete rossz a 4S-nek, kb. mint a sima 4-e csak szigetelve lett, de a szerkezet nem javult sokat, ez az 5/5C-ben jobb lett. A SIMcard reader is serulekeny volt a 4S-be, IC kabellekkel is sok hiba volt, a Wifi ugyszinten problema forassa lehetett sok keszuleknel. DE 2011-ben ezek a hibak elenyeszoek es szamuak voltak sok droidos konkurencia termekeihez kepest az is igaz. -
Koda #1
tag
Bocs kicsusztam a szerkesztesbol.
Igen HASZNALHATO alap dolgokra, kb. az integralt Apple cuccok korrektul mennek, FB-re, viber/whatAPP es tarsai. (En ezeket mondjuk amugy is nagyon ritkan hasznalnam, mert a kornyezetem 80+%-a iOS-t hasznal es marad iMessage meg Facetime.) Tovabba alap jatekokra, de tobbre nem kielegito mar, egyszeruen el jart felette az ido. Igaz ha valaki most vesz ujonnan 4S-t az mar csak 8GB-s vertiot kap, ott meg a tarhely determinalja a felhasznalasi lehetosegeket. Ha van egy aktiv ceges mail beallitva es egy ket privat, plusz kontaktok, jegyzetek, stb akkor az iTunes altal egyeb adatokba sorolt cuccok egy ev alatt siman levesznek 1,2-1,8 Gb-t a szabad 5,8-bol. Plusz engem zavarna, ha az FB, messenger, stb appoknal a felhalmozodo "chash" miatt torolgetnem kene az appot es ujra visszahuzni, mert a dok. es adatok folyamatosan duzzad. Persze ezzel egyutt lehet elni, csak zavaro tud lenni a hely szuke. Az 5C-be is ez a legnagyobb gaz, pedig a 8Gb memoria talan mar dragabb is a beszerzonek, mint a 16Gb
-
Noxy
veterán
válasz
Koda #1
üzenetére
Te sztm kevered a 4S-t az 5-l.
Mert ha volt széria hiba, az az 5-nek volt.
Bekapcs.. gomb, aku, kijelző sárgulas, home gomb, kopás, stb..
4S-n a wi-fi hiba a kunsrtukcióból adódóan jött elő úgy, hogy ha valaki előtte a jobb felső sarkára ejtette és megsérült a wi-fi antenna vagy a chip.
Más egyebet nem tudok elmondani. (by szalacsi) -
Koda #1
tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Ha a kulsosegeket nem vesszuk figyelembe, akkor az is. Pl.: 8gb 5C EU-s garival ami ugyan ugy jo az APR-ekbe 98000, de sokkal kevesebb a szeria hibaja es az uj funkciok nagy reszet az 5-os szeria meg is kapta. Egy retegu jobb kontrasztaranyu kijlezo, nagyobb direkt fenyerovel. Dupla meretu RAM ami kell is az iOS-nek, jobb fogyasztasu es teljesitmenyu SoC es GPU. Erosebb wifi es BT. Lightnig kabel, ergo tobb tartozek kompatibilis hozza. (4S-hez nem art venni egy atalakitot.) Plusz a csonagba az earpod, ami meg mindig nem egy premium fules, de a 4S-hez csomagolthoz kepes sokkal jobb. Ha valasztani kene 5C-t vennek szeptember 19 utan , mikor kijonnek az uj modellek es a megmaradt keszleteket az 5C-bol is kiszorja mindenki, mint most a 4S-bol. De a mostani 40e plusz is a megeros kategoriaba sorolja. (Kulsosegeket nem vettem figyelembe az izles egyeni preferencia)
-
Koda #1
tag
Nem azt mondom, hogy az osszes 4S vacak, mert tenyleg van akinel hosszi eveket leszolgal, de van vele eleg sok panasz. Eddig ket Apple termek volt amivel baromis sokat szivtam, az egyik a 4S a masik a 6 amit marcios eleje ota, mar 4x kellett cserelni, mert a panel illesztesi hibas es mozog, nem kicsit. Holnap ez is amirol most irok is megy vissza almariumba, mert ennel is elojott ket hete ez a hiba. Szal a kulonbseg, hogy szivas mind a ket modellel volt, de a 4S legalabb tetszett is.

En dijjaznam a legjobban ha visszaterne a 4S dizajna egy 4"-os meretben. Gorilla galss 4 elo es hatlappal. Most, hogy Marc Newson atjott az Appelhoz talan esely is lesz ra. -
Themes
aktív tag
Azóta rendbe jött, csak kiváncsi voltam hogy járt már igy valaki.
A másik. Én szivesen Visszaraknám a 7 iost ha valaki privibe részletesen leírná hogy hogyan kell, de tényleg úgy mint egy hülye gyereknek mert sajna annyira nem értek hozzá, na jo azért annyira hülye sem vagyok

-
Themes
aktív tag
Üdv. Ma egy olyanra lettem figyelmes hogy nem lehetet megnyitni az értesítés központot felülről, meg a vezérlő központot sem alulról csak zárolt képernyőnél. Ezen nem segítet csak az újraindítás. Valaki járt már igy, vagy tudja valaki hogy miért csinálta?
-
tibi970307
tag
Én 2011-es androidról váltottam 4s-re , mondanom sem kell, hogy ég és föld a különbség. Még simán bátyám Xperia SP-jétől is gyorsabb, ami 1 éve volt 80eFt...
-
Adorjanksz
tag
válasz
thegaben86
üzenetére
Hello!
Lattam keresel 4st! Van egy istyleban vasarolt garban cserelt keszulekem. 1 ev gari plusz 8 ho biztositas. Erdekel esetleg?
-
Edi77
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Hát, ha valaki nagyon keresi a hibát, az meg is találja..nem azt mondom, hogy minden hibát el kell fogadni, de eléggé szkeptikusan állok ahhoz, hogy egy személy mindig csak hibásakat fogjon ki. Ha nekiesnék tüzetesen a telómnak, biztos, hogy én is találnék benne hibát, nagyító nélkül is, de emellett látom és tapasztalom a jó oldalt és az Apple igyekezetét. Elsők között tettem fel egy éve a 8.0 szoftot, és akkor a hajam valóban égnek állt, ment is vissza a 7-es. Kb 1 hete tettem fel újra a 8-ast, és hát, ég-és föld a különbség a két 8-as rendszer között. De sokan az utóbbi időben csak lehúzni tudják ezt a készüléket (tisztelet a kivételeknek). Nem személyeskedés, általánosan nézve a topicot.

-
válasz
Koda #1
üzenetére
Ez így van.
Mondjuk 3 év után hibák...semmi sem tart örökké...
Te meg sajnos rossz szériát fogtál ki.Ez is van mindenhol.De cserélték nem?Jó persze,az embernek teli lesz a ....
és megunja,de akkor is. 
Edi77:
Sok öröm nincs benne,ha kifogod mindig a hibásat.Mégis minek örüljön?
Hogy milyen jó anyagból van?
Mert kb.már csak ennyi a pozitívum...
-
válasz
Danny750
üzenetére
Zolar:
Én ugyanígy vagyok vele,mint Te.
A 4-től kezdve,ami nem most volt,igenis minőségi az anyag használat,szerintem.Ebben az elsők.Viszont a 930 pl.jól össze van rakva.Danny750:
Simán jó önvédelmi fegyvernek is.

Egyébként ami még zavar,hogy a 8-cas os óta...nem javították ki a bejövő hivásnál a hibát,lezárt képernyőnél.5-5s-6-nál is van.Volt,hogy nem tudtam felvenni,mert lefagyott,ráadásul meg tovább csörög.
Nektek mi a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? -
Koda #1
tag
válasz
Danny750
üzenetére
Szepnek szep, de annyi szeriahibaja van, mint egen a csillag. Baratnome 3 es fel eve mukszik, de a home gomb mar halldoklik. O szerencses volt. Nallam anno kapasbol kijottek az alap hibak. Elso telonal kijelzo sargulas elso nap elso toltese utan. (Ragasztasi gebasz.) refourb telo csere. Annal a wifi es a BT volt rossz. Harmadik csere. Fel ev utan meghalt a SIM card reader. (Persze a gari lejarta utan ket hettel. :/ ) szal nallam atlagba fel evet 8 honapot birtak rendesen, utanna meghalt bennuk valami. Maszivnak maszivak, baromi sokat estek ki kezembol betonra, egyik kijelzoje sem tort be, de ott meg a 6 retegu alaplap ugy megtud repedni, mint a szell. (Meg ha tokban ejted el akkor is) es utanna jonnek az alaplap serulesebol kovetkezo gebaszok. A forasztgatas meg nem megoldas altalaban, vagy max ket-harom honapig. Alaplap cserenel meg tobbe kerul a leves, mint a hus.
-
Koda #1
tag
válasz
thegaben86
üzenetére
Igenyektol fugg. En mar nem vennem ma meg. Tul sok a szeria hibaja a keszuleknek a 8gb meg kb. semmire nem jo, foleg iOS 8 alatt. Ez iOS 9-el valltozni fog, de szignifikansan ott is a 16gb-s modelleknel lesz ertelme. iOS 8 alatt irto lassu a rendszer, nekem is megvan meg a 4S-en ami mar nem mukodik es a baratnomnek is megvan a regi 4S-e, es ahogy nem reg nyomogattam agyf***-t kaptam az alando app-okbol levo kidobalastol. Az 5C-t sem gyartjak mar szal az ara sem fog nagyon lejebb csuszni, de ha igen akkor inkabb szeptember 19 utan azt vedd, bar a 8gb ott is kinszenvedes. iOS 8 es 9 ala is kell az 1gb RAM es a 45nm-es SoC sincs baratsagban az uj OS-el. Tul sok hasznos funkcio nincs tamogadva 4S-nel, igy nem javasolnam. Sima telonak meg draga 60 ropi egy lassan 5 eves modellert.
-
Danny750
őstag
válasz
thegaben86
üzenetére
520-hoz képest persze ,hogy előrelépés es szerintem a mai napig megéri azt a 60k-t..lehet, hogy vesztett a sebessegebol ,de a fényébol nem

Szuper kis készülék ,sebessegen kívül mindenen előrelépés lesz ,a minőség pedig prémium!!
(Egy spotify mellett a 8gb-is kibírható ...) -
thegaben86
csendes tag
Helló!
Tanácsra lenne szükségem, mégpedig, hogy érdemes-e beruházni egy ilyen telefonra (60k-ért szórják)?
4 éve adták ki, az azért kicsit régen volt. Jelenleg lumia 520-at használok, szeretem, wp rendszer bejön, csak ugye az alkalmazások (konkrétan van olyan amire 8 hónapja várok, h megjelenjen rá, de kb esélytelen).
Tehát egy 520-hoz képest visszalépés egy i4s vagy azért előre inkább?
Vagy inkább várjak még, amíg lemegy az i5/i5c ára elfogadható szintre?
-
Danny750
őstag
-
Eljárt felette az idő,valljuk be.
Volt egy jópár darab 4s-em is,most is van kettő a családban,gyönyörűek,hibátlanok,de már a nejemét is és a lányomét is újra kellett indítanom egy párszor.A vételi ereje is gyenguszka,még újkorában is...és a laggolás...
Amiért veszek megint egyet,az az,hogy 6-tos os van rajta és 3 évig egy tulaja volt,nem kell mondjam,hogy makulátlan,hiánytalan.
Félreértés ne essék,nem fikázom,hanem tapasztalat,de annak ellenére,hogy öreg,attól még a szívem csücske marad.
-
zzola
titán
válasz
d@minator
üzenetére
Lumia 640XL volt nekem, mobil hálózaton a nyomába sem ér az Iphone. De erről felesleges beszélni! Jó készülék a 4s, csak sajnos az Apple lerontotta egy hulladék rendszerrel (sebesség)!
(#15528) Danny750
Benéztem a wi-fi-t és szégyellem is magam, több Lumiám is volt, még a 735 is volt kiszemelt áldozat...

-
d@minator
addikt
Nem ugyanaz de WP-n az alapja mindegyik böngészőnek ugyanaz. Pl. Mediamarkt egyiken sem jön be.

Kipróbáltam az Időkép weboldalt is az is fogja rendesen a hardvereket. Pl. a TV-met. Itt is a i4S nyert. Explorerrel és Chrome-mal ugyanaz a helyzet WP-n. Meg is állt hosszú időre gondolkodni.LTE hálózaton a PH-t próbáltam csak. Ott a 735 nyert de nem sokkal, mert a PH oldala nem nagy falat. Amúgy LTE-n nagyon pörgött minden szinte, mint wifin és gyorsabb a 735. A kijelzője gyönyörű. A böngészés vele nem olyan jó. Szenvednek, elfehérednek néha az oldalak keresés közben mint aki nem tudja mit akar. Az i4S jobban szól. Összességében az i4S profibb használhatóbb telefon. Jól összetákolták ezt az iOS-t.
-
-
d@minator
addikt
Tegnap csináltam egy wifi-s böngészőtesztet. Lumia 520, Lumia 535 (4mag, 1GB RAM), iPhone 4S. A tesztoldal a Telekom weboldal volt. Találjátok ki a sorrendet?

-
Themes
aktív tag
Média markt ; 59900
-
Joker88
őstag
ha jól látom már a Telekom nem is forgalmazza a 4s-et ?

-
Danny750
őstag
Attól függ mi maradna ki
az appstorebol biztos talalnal bármire!
Jerusalem: nekem is volt mind i6plus on kívül az összes , es ios6 al valóban a 4s a csúcs ... Nem hiszem el ,hogy nem tudnak megoldani normálisan! Szerintem csak nem akarjak ,sajnos
Mindenki vegyen újat ,de akkor meg nem értem ,hogy a mai napig miért lehet meg ujan megvenni... Pff -
válasz
Danny750
üzenetére
Teljesen igazad van.Csak sajnos van egy olyan érzésem,hogy nem lesz jobb,hanem rosszabb.5-5s-6 ezek mind voltak,de a legjobban a 4s-t szeretem.Azért is veszek mégegyet,hogy legyen.Lehet használni,de már nem olyan,mint az ios 6-tal.Amit veszek,azon az van,kipróbáltam...hát hasít,mint az i6-tom.Komolyan.Villámgyors és stabil.Annyira kár érte.
-
-
Danny750
őstag
Sajnos ,bár ahogy elnézem nem túl biztatóan futnak az ios9 betak sem 4s en...

Se az négy sem a négy s nem ezt érdemelne ,amit az Apple művel ,egyáltalán minek ezek a frissítések ha csak rontanak a helyzeten?? Értem en ,hogy váltani kell, de ez a régi rendszerrel is bekovetkezne ,mivel az alkalmazások is megkövetelik .... -
Danny750
őstag
Valóban az ,de sztem a tobbsegnek elég lenne egy ios6 tudás is az új kinezettel... Sok minden külső programokkal helyettesíthető lenne.
Viszont hozna egy értelmes szintet...mert most meg két programot sem igen tud a ramban tartani ....
Senki nem várhatja el ugyanazt a tudást/sebességet (i6) ,egy ilyen gyenge hardvertol...ha mar kiadják legyen használható ,de kompromisszumokkal
-
Danny750
őstag
válasz
Themes
üzenetére
Én hiszek az Apple -nek.. Annyi a dolga ,hogy sok felesleges dolgot legyalul a rendszerről ,így simán pöröghet meg a 4s normálisan ... Mert sajnos bárki bármit mond ,meg 841 el is tud óriási laggokat produkálni ,ha az ember nem csukogat be minden appot! Nem ezt szoktuk meg

Amúgy meg meg mindig imádom ezt a készüléket ,hiába négy éves modell
(Pedig nem rossz telefonok társaságát élvezi / élvezte ) -
Themes
aktív tag
Nagyon kíváncsi leszek rá hogy az iOS 9 el valyon fel fog-e egy kicsit pörögni a 4s.😀😁
Mondjuk én a 8.4 is meg vagyok elégedve, szerintem nem olyan vészes mint sokan írják.
A lényeg hogy nem fagyogat le, és nem akadozik 😅 -
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Tesóm első iphone 4s tulaj és gondok vannak az aktiválással, tudtok segíteni? Címszavakban leírtam pár szót amit telefonban mondtak, most nincs rendszer a telón mert itunes nem tudja visszaállítani vagy valami ilyesmi, mivel kellene, lehetne próbálkozni?
címszavak:
em tudja visszaállítani magát se frissíteni
ios 7re vissza lehet tenni elvileg ezt olvasták --> nem 3194 hibakóddal eldob winbe belenyúl úgy sem jött össze
dfu módban sem jött össze
visszaellenőrzésnél eldobez így trudom hogy marha kevés, de szerintetek mit lehetne megpróbálni? vagy pesten tudtok valakit aki meg tudja ezeket csinálni?

-
Noxy
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Neked nem hiszem hogy megéri a 6-s, mert semmilyen új app-t nem tudsz rá leszedni.
Csak annak jön le régebbi verz.. app, aki már az iOS 6-l, is használta.
Nyomj a telón egy teljes visszaállítást. Gyári IOS6 állapotba áll vissza, de után rögtön JB-ni kell, mert ujra lejön a 8.4.1 ha nincs JB. -
válasz
Dovloran
üzenetére
Szia
A héten tervezem venni egy 16gigás verziót,első tulajtól és még a 6-tos verzió van rajta.Szerinted hagyjam úgy,vagy érdemes frissíteni?Használható így is,vagy idejét múlt?Szintén le van töltve a 8.4.1,de nincs telepítve.JB-vel akkor el lehet tüntetni?
És tényleg visszarakható régebbi verzió?Azt olvastam,hogy nem.
Bocsi a sok kérdés miatt..

-
aaadicsek
csendes tag
Meg ha előtte iTunesszal letöltöd az appot, vagy ha már volt telepítve az app a telefonon. A lényeg, hogy csatolva legyen az ID-dhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
ha visszaolvasod a hozzászólásaim, akkor rájössz, hogy ilyet nem állítottam. Volt vele szop*s rendesen, de a kedvenc modellem VOLT. (4-3 éve, amikor még a konkurenciához képes kiemelkedő volt, és iOS 6.1.3 alatt pedig szakított, mint az állom. Mára kiégett a fénye, a design megmaradt szépnek, de az idő és technológia vasfoga megrágta és kiköpte szegényt.