Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Kérdés, hogy melyik árát. :-)
(#16192) Storm1990: Igazából nem tudom, miért ragaszkodok a kisebb méretű készülékekhez...Lehet fel kéne adjam. A piac legyőzött.

Na jó a futáshoz nem ideális és vennem kellene akkor egy gps-es futóórát. Az meg megint csak méregdrága. -
viperabácsi
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ez azért nem így van. Nekem harmadszor lett vissza küldve gariba a 4s térerő hibával és mindig visszakapom ,hogy műödik. Amikor bekapcsolom 15-20 percig keresi a hálozatot, ha talál kb fél óránként eldobja.Apple szerint ez így FAXA. Hát gratulálok az édes An....nak.

Hozzáteszem T-mobile-os készülék, és már a szolgáltató , hajlandóságot mutat rá ,hogy beszámítja a készülék árát egy új másmilyen készülékbe. Ez viszont szimpi a t- részéről.
-
válasz
Dovloran
üzenetére
Na azzal a vízállósággal vitatkoznék, meg a garanciális ügyintézéssel is. Míg egy iphone-t szinte a legapróbb problémák miatt is cserélnek, addig a z3 compcat-ot akkor sem akartak cserélni amikor egyszerűen beázott 5 perc az állítólag vízálló telefon. Nálam a sony és a garanciális ügyintézése is egy nagy 0.
-
-
takessz
senior tag
-
d@minator
addikt
válasz
Dovloran
üzenetére
Csak akármelyik Androidos topikba beleolvasok elmegy a kedvem tőle. Gyenge térerő, bemelegszik akkor nem érzékel a érintő olyan jól kamera minőség csökken, újraindulások, fagyások és nem viccelek minden telefonnak van valami baja. Ha éppen nincs baja akkor nincs benne közelségérzékelő vagy LTE vagy gyenge az akksi, elfogy a RAM. Az iPhone-nal van a legkevesebb gond. A Z1C topik szintén ilyen. A Z3C meg gagyi hatású, gyenge a hangszóró és gyengébb képet készít, mint az i5S. De nem mélyedtem még bele.
i5S jó alternatíva lenne de a kijelzője egy nyújtott 4S.
Egy 4,5"-es i6 compact keskeny kávával ideális lenne egy 3000mAh-ás akksival és ha megcsinálnák, hogy lenne benne pl. wi-fi direct stb. kicsit nyitottabb lenne.
i4S egyébként jó telefon, mivel van PC-m, TV-m nem ezen élem az életem. Első zsebben hordom könnyen elfér futáshoz is ideális csak lehetne picit gyorsabb na meg lassan 2 éves lesz még "jó" pénzért el lehet adni.
-
manu75
aktív tag
Ott nekem azt írja tárolóhely 4gb szabad, és többek közt a kontaktok is be vannak kapcsolva, meg a fotó is. Csak a levelek, meg a jegyzetek nincsen, de abból szerintem nincs is.
Szóval ha akkor frissíteném iTunes-on keresztül a telefont, akkor innen visszamásolódnak.
Ma sokat okosodtam
köszi mindkettőtöknek a tippeket.Még egy gondolat, mivel a fotók is be vannak kapcsolva elméletileg a neten valahol meg tudnám nézni ha az iCoudba vannak? Meg mennyi az alap memória itt 5gb?
-
Dovloran
senior tag
-
Edi77
őstag
válasz
manu75
üzenetére
Szívesen segítek, ha tudok.
Én a kontaktokat gmailbe mentem, onnan, ha bejelentkezem, automatikusan visszaállnak telóra. Még droidos koromból maradt ez így. De fel lehet menteni iCloudba is.Zenét tudsz külsős progival, mint pl iTools, Syncios is feltenni, de arra ügyelj, hogy ha szinkronizálod a telódat iTunessal biztonsági mentés miatt, vagy appok frissítése céljából, a zenéket törli, így újra fel kell tenni a külsős progival. Ha ennyi macerát neked megér, akkor hajrá.

-
manu75
aktív tag
Köszönöm a segítségedet, mint mindig.
Képeket ki tudom másolni azzal nem lesz gondom az egyszerű, program csak egy navigációs van rajta amit még régen javasoltál nekem, semmi egyebet nem tettem fel a telefonra. Viszont van vagy 150 telefonszám elmentve, azokat hogyan lehet legegyszerűbben megoldani, hogy a telefonra visszakerüljön?Zenét a telefonra iTunes-on keresztül lehet csak másolni?
-
Edi77
őstag
válasz
manu75
üzenetére
Az én tapasztalatom szerint főverzió váltáskor (pl 8-as rendszerről 9-re) érdemes frisstítés után egy gyári visszát csinálni, mert a két rendszer "összeakadhat". Én már jártam így, belassult, FC-zett pár app, és nagyon merült az akksi. Restore után eltűntek a gondok. Érdemes a restore után újként beállítani, és újra belakni, mert ha mentést teszel visza, azzal a hibák is visszakerülnek. Ha iTunes-on frissítesz, az gyakorlatilag újrahúzza az egész telót, és alapból újként indul. Ha esetleg lesz módod, akkor inkább így frissíts, de mindenképpen mentsd le / fel vhova a képeidet, jegyzeteidet, mert ez a frissítési mód is mindent töröl!
-
manu75
aktív tag
Amikor felteszitek az új verziókat, előtte valami másolatot csináltok akkor a telón lévő adatokról?
Nálam ez az első "okos" telefon, nekem nem egyértelmű ám, ha csinálok egy gyárit akkor mi fog pontosan történni. Csak jött most itt a sok frissítés, amit én wifin keresztül csináltam meg, másképp nem is tudom, hogyan kell, és annyi féle mindent írtatok ki, hogy frissít visszaállít stb, hogy egy hozzá nem értőnek nem világos teljesen, ugyanakkor szeretném is jól megcsinálni, hogy sokáig jól használható legyen a telefon.
-
manu75
aktív tag
Tudnátok ajánlani ingyenes logikai játékot?
Más, ha gyári visszaállítást csinálunk a telón, akkor a rögzített telefonszámok, sms, fényképek is elvesznek?
-
takessz
senior tag
Nos srácok remek kis toppic volt de úgy néz ki jövöhétöl átpártolok a iPhone 6-ra most nagyon jó áron mérik a T-mobilba

-
Dovloran
senior tag
Egy módszer az app-ok régebbi verziójának megszerzésére
Számítógépen nyisd meg az iTunes-t menj az AppStore-ba és tölts le egy számodra olyan szimpatikus alkalmazást amit a telódon az AppStore nem enged letölteni, mert nem kompatibilis ezzel meg azzal. Miután rányomsz a letöltésre meg kell adnod a jelszavadat és már látni is fogod, hogy elkezdett az app letöltődni. Nem is kell ennél több pár másodpercig hagyod had jöjjön a gépedre aztán akár meg is állíthatod a letöltést, mert a gépre többet nem lesz szükség. Most nyisd meg a telefonodon az AppStore-t menj a frissítések részbe és ott nézd meg a korábbi appjaidat a megvásárolt appok résznél. Amennyiben a "Nem ezen az iPhone-on" kategóriában vagy már látnod is kéne az eleje felé, hogy bizony az app amit a gépre kezdtél el leszedni már ott figyel kis felhőcskével maga mellett. Neked már csak rá kell nyomnod és amennyiben van az appnak korábbi verziója azt azonnal felajánlja neked és elkezdheted leszedni az iPhone-odra. Nekem sikeresen települtek ezzel a módszerrel: Instagram, Asphalt 8, Shazam...sok sikert!

-
aaadicsek
csendes tag
válasz
Themes
üzenetére
Többeknél jelentkezik ez. Asszem az új iTunes-szal jött. Elméletileg az a pontos, amit a telefonon látsz.
Lehet az "others" kategória foglal. Bizonyos alkalmazások előszeretettel szemetelik be a tárhelyet ideiglenes fájlokkal, amiket van, hogy töröl a telefon, van hogy nem, csak mikor szükség van a helyre, akkor törli. Nekem is van majdnem 2giga, ami csak eltűnt az éterben, de nekem 16gigás kivitelben nem zavaró. -
Themes
aktív tag
Miért van az, hogy a telefon 1,7gb szabad helyet mutat, az itunes fos meg 2,48gb ot?
szildavid90: akkor neked hogy van 700mb több helyed? Ezt nem értem

-
Edi77
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Szuper!
Frissíteni meg csak akkor frissíts, ha te igényled az új funkciókat nagyon, vagy az appok kérik, amiket használsz/nál. -
atoth
aktív tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Nálam 2,3 GB foglalt, 2,8 GB elérhető (9.0.2).
-
-
szildavid90
aktív tag
Mert van az, hogy van egy 8Gb telefonom és azt írja, hogy 5Gb foglalt es 1Gb szabad? Ha mindent össze adok a használat kilistázásnál az csak 1Gb. Tehát több helyen kéne, hogy legyen szerintem.
-
Edi77
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ha régen csináltál gyári visszát, akkor kell, igen. Gyorsabb lesz és a felesleges "egyéb" is törlődik róla.
-
-
atoth
aktív tag
Azt tapasztalta már más is, hogy a mobilinternet megosztást (Személyes hotspot) nem lehet elsőre bekapcsolni? Belépek a Beállításokba, bekapcsolom, kilépek, majd visszalépek és azt látom, hogy nincs bekapcsolva. aztán második, harmadik alkalomra úgy marad és használni is lehet.
IOS 9.0.2 van fenn rajta. -
Edi77
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Maradj azon, ha nem kell sok appodnak a 8 vagy a 9, ill ha Neked nem kellenek az újítások. Nem olyan vészes sztem a 9-es, de a 7-es sokkal jobb.
-
Sziasztok! Iphone 4S-re melyik IOS-ig érdemes frissíteni? Most a 7.1 van rajta.
-
Dovloran
senior tag
válasz
togeti
üzenetére
Mert a kábeles kapcsolat még mindig sokkal stabilabb mint az OTA (Over The Air) és az iTunes mindig jól meg tudja csinálni. DFU-ba pedig úgy léphetsz be, hogy kikapcsolt állapotban bedugod a telefont a gépbe miközben nyomva tartod a home gomot amíg meg nem jelenik az iTunes jel a telefonodon. Viszont ez a módszer csinál a teljes visszaállítást is ergo az adataid is mennek.
-
togeti
tag
Sziasztok!
Vadi új(0.perces) független iPhone 4S miért nem tudja frissíteni magát 9.0.2-re?Letölti,majd kiírja,hogy nincs elég hely a telepítéshez.Semmi nincs még a telefonon,ezzel kezdtem volna...
Van ötletetek,hogy hogyan lehet megoldani? -
Dovloran
senior tag
válasz
bododani
üzenetére
Hagyjad, nem azért vagyunk itt, hogy megmagyarázzuk mindenkinek a módszert. Eleve kurva jó fej vagyok, hogy azon a napon amint elérhetővé vált ez a módszer nyáron rögtön behoztam ide a Mobilarena fórumaiba...de komolyan az ilyen emberekkel mit lehet csinálni?
Szerk.: Hogy ezzel ki él és ki nem az már egyéni szociális probléma...
aggressor... 
-
üszök
őstag
A gevey sim valami olyan megoldás mint a Turbo Sim volt valamikor?
Valaki felhomályosíthatna privátban erről,és egyéb szolgáltatói zár feloldásokról. -
Dovloran
senior tag
A JailBreak-nek sok idő kell amíg megcsinálják a nagyvilág számára főleg úgy, hogy egy "oneclick" megoldás legyen maga az egész JB folyamata ami nem kicsit bonyolult. Türelem kell hozzá. Főleg, hogy az Apple az iOS 8.3-óta még durvábban beszigorított biztonsági szempontból. Amúgy az iOS9-et már sikerült feltörni csak idő kell mire publikálják.
-
Teewine
tag
válasz
üzenetére
Nem.
Páromnak vagy 3 hónapja, amikor a T-Mobile kiárusítást tartott, vettünk egy 8GB-os verziót. Többször megpróbáltam rá visszarakni az iOS 6.1.3-at, de egyszer sem sikerült. Valami olyasmi hibával szállt el, hogy nem tudja a telefon serial-ját kiolvasni.
A több éves sajátomra pedig vissza tudtam rakni.
-
törölt tag
Ugye barmelyik i4s visszarakhato ios 6ra?
-
harsanyiz
aktív tag
Végre visszatettem az iOS6-ot az iphone 4S-re... Mintha vadonatúj telefonom lenne. MAx egy akkumulátort fogok benne cseréltetni.
Így tedd vissza a iOS6-ot az Iphone 4s-re
-
Themes
aktív tag
Na jó nem leszek akkor

Nem csináltam még mert nem volt rá időm, de a 9 el ma nagyon sokat nyúztam a telót (több órán át, viber, face, Safari stb...) és elégé meg voltam vele elégedve amúgy.
Lehet hogy összecsiszolódott??
Ha így van akkor most várhatók a 9.0.2 még összeáll. -
Themes
aktív tag
Wifin jobb frissíteni vagy itunesen?
-
jack982
senior tag
én csak azt vettem észre, hogy hirtelen lett pár száz mb szabad hely telón, remélem tartós lesz...
-
zolax
tag
Tegnap én is lefrissítettem 9.0.2-re, és mintha simább lenne és talán picit gyorsabb... bár nem írtak ilyesmit a fícsőrök között...
-
bododani
senior tag
Mit javít a 9.0.2?Bocsi a noob kérdésért közben már megvan: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(=iPhone 6 sebessége)
. Fog az még lejjebb esni szerintem.

van még bő 5giga helyem Nem aggódok, hogy meglepetésszerűen betelik.

Szerk.: Hogy ezzel ki él és ki nem az már egyéni szociális probléma...