- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nem találok lehetősége arra,hogy a 7.0-t JB-jem.Ami van Pangu,stb,azok csak 7.1-től vannak.7.0-t nem találok.Evasi0n nem engedi,mert valszeg OTA frissített a teló.
Valakinek valami ötlet?[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
törölt tag
Na, kicsit lenyugodtam a Moderátor múltkori kitilása miatt...imádom mikor valaki ekkora nagy értelmű, fel sem tettem a kérdésem hogy mit szeretnék de ő már kapásból WAREZ-ra gondol!...Nos azt kérdést tettem volna fel,lehet-e sim nélkül kativálni, de a Moderátor azt hitte hogy Illegális függetlenítéssel kapcsolatban tettem volna fel, mivel US Sprint függő Nos Tisztelt Moderátor, most jelentem ki hogy akkor sem, és most sem ezzel kapcsolatos! Azt idővel magánban megoldom!
A kérdésem, illetve segítség kérésem akkor is meg most is ugyan az lenne.
Azt hallottam meg olvastam hogy állítólag lehet már érvényes sim nélkül is aktiválni, igaz ez?Jelenleg úgy használom hogy tele van felesleges dolgokkal amit ugyebár alap user nem tud törölni, de nem merek gyári visszaállítást csinálni mert nincs Sprint-es sim kártyám, meg még az se áll rendelkézemre hogy itthon használni tudjam...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
russodeby
csendes tag
Röhej, majdnem annyiba kerül, mint a telefon értéke. Az a bajom ezzel, 4és fél éves már a teló és ki tudja mennyi van vissza neki.
-
veterán
-
russodeby
csendes tag
Sziasztok!
Szolgáltatón kívűli függetlenítés létezik? 15000Ft-ért akarják függetleníteni a készülékemet. Köszi -
veterán
-
sajby
senior tag
Teljesen megvagyok elégedve a készülékemmel,azt kell,hogy mondjam
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zambozoli
aktív tag
-
MK VII
veterán
válasz laszlolczka #16982 üzenetére
Ez most komoly?
Mert, ha semmi probléma nincs vele akkor frissítek..
Csak nem akarom, hogy a jó kis 7.1-em feleslegesen frissítem le, mert gubanc lesz...
Esetleg egy két nap használat után írnál még pár sort, hogy mik az észrevételeid?
Előre is köszönöm! -
Dovloran
senior tag
válasz MK VII #16979 üzenetére
Mindenképpen érdemes feltenni a 9.2.1-et. Az összes készüléken gyorsított. Nem sokat, de észrevehető mértékben!
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
MK VII
veterán
válasz laszlolczka #16976 üzenetére
Esetleg, ha lesznek észrevételeid a 9.2.1-el kapcsolatban akkor kérlek írd le, hogy milyen a rendszer vele..
Köszi!(#16978) Dovloran
Illetve Te is légyszíves, mert faternak pont 5S-e van és, hogy feltegye-e![ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
válasz laszlolczka #16976 üzenetére
Igen, én is most szedem le! Rakom is fel az 5S-re.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Dovloran
senior tag
Pedig direkt ezt linkeltem neki, mert a Pangu hivatalos oldalán meg nem volt kint a 7.1 előtti verzióval való kompatibilitás. Érdekes.
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz TheBikerider #16973 üzenetére
Ha OTA (telefonon nyomtál frissítést) frissíttetted előzőleg iOS 7-re, akkor felejtős. Ha pedig iTuneson kersztül csináltad, akkor a Pangu-l lehet JB-ni.
Figyelmessen olvasd el, főleg dátum és idő átállítását JB előtt.
http://icuccok.hu/2014/07/11/pangu-ios-7-1-2-jailbreak-kiprobaltuk-igy-mukodik/http://en.7.pangu.io (Mega linken meg találod)
Dovloran
Én Panguval JB az összes 7-s iPhone-t iPad-t.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
Dovloran
senior tag
válasz TheBikerider #16970 üzenetére
Ezt szedted le és így sem megy? Ez furcsa.
-
Dovloran
senior tag
Beállítások-->Általános-->tárhely és iColud használat-->Itt megjelenik egy lista. Az összes appod és mindened van itt. Ha ezek között nem jelenik meg a szoftverfrissítés törlésére a lehetőség akkor valszeg nincs is rá mód. iOS 6-on sem lehet pl letörölni. Én egyes egyedül csak a 9-en tudtam ezt így ebben a formában megcsinálni.
-
veterán
-
MK VII
veterán
Inkább azt mondjátok meg pontosan kérlek benneteket, hogy, hogy tudom törölni a telefonra letöltött 9.2-es frissítést, hogy ne legyen rajta?
(#16956) Noxy leírása alapján nem találtam... -
veterán
-
veterán
Próbáltam JB-ni,de megállt állandóan.
Evisi0n 7 app telepítését nem tudta megcsinálni.
Az mitől lehet?HARLEY-DAVIDSON
-
Dovloran
senior tag
válasz aaadicsek #16965 üzenetére
Igen, ezért nem kell az iTunes-al kockáztatni csak magán a telefonon. És úgy néz ki, hogy sajnos nem jelent meg a 9.2.1...érdekes.
-
Dovloran
senior tag
válasz aaadicsek #16963 üzenetére
Támogatom! Viszont elég valószínű, hogy ma jelenik meg az iOS 9.2.1 talán azt még meg lehetne várni. De, ha jól tudom akkor ő iOS 7-en van (mázlista )
-
MK VII
veterán
Na mondom letörlöm én is a frissítést, de nekem ott nincs semmi.. Illetve van, de az online tárhely előfizetés módosítása.. Ennyi.. Sehol nem találom azt a frissítést..
Vagy hova van dugva?Más.:
- A hétvégén 3x indult újra a telefon minden ok nélkül illetve azt vettem észre, hogy írásnál akad nagyon..
Már megírtam a mondatot mikor a telefon még csak a mondat közepénél tart és be kell várnom mire végez vele.. WTF? Ez a stabil, akadásmentes szifon működés amiről állandóan ódákat zengenek a szifonosok? -
nagyfejü
őstag
Hali!
Vajon mikor várható a 9.2 re J.B. ??
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz TheBikerider #16955 üzenetére
JB nélkül nem.
A letöltött frissítést viszont törölheted.
Beáll.., általános, használat, tárolóhely, tárhely kezelése.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
Azt meg lehet oldani,hogy ne töltse le az újabb ios-t és ne legyen ott az 1-gyes?
Undorító,hogy letöltötte az engedélyem nélkül,foglalja a helyet és a pofámba nyomja állandóan,hogy frissítsem.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz TheBikerider #16950 üzenetére
SPOTIFY, VIBER van 7-re, HERE CSAK 8-ra.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
-
Noxy
veterán
válasz TheBikerider #16948 üzenetére
-1 Nem
-2 Ez miért kérdés? Ott az AppsStore és megnézed.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
Sziasztok
Adott egy 4s,amin 7.0 van.Fel lehet frissíteni 7,1,2-re?És nem tovább?
A másik kérdésem,hogy a 7-tes számú szoftveren van SPOTIFY,VIBER és az ingyenes HERE maps?
Ezeket használom a legtöbbször.Vagy ha nincsen,akkor rá lehet valamiképpen telepíteni ezeket?Köszi előre is a választ.
HARLEY-DAVIDSON
-
Dovloran
senior tag
válasz tibi970307 #16946 üzenetére
+1!!!
Így van
-
tibi970307
tag
-
-
Dovloran
senior tag
válasz tibi970307 #16943 üzenetére
Ráadásul az iOS 9 még szar is.
-
tibi970307
tag
válasz Dovloran #16941 üzenetére
Igen, ezt ismerem. Nekem arra lenne szükségem, aminek nincs korábbi verziója.
Viszont gondolom nincs ilyen lehetőség, google segítségével sem találtam semmit.Mindenesetre nem fogom feláldozni az IOS 6-ot. Ma összehasonlítottan haverom iPhone 6-jával (9.2) és bizony a 4s a gyári alkalmazásokat gyorsabban megnyitotta.
Csak az olyan külsős megnyitása volt lassabb, mint pl. facebook, instagram, shazam, stb. -
Dovloran
senior tag
válasz tibi970307 #16938 üzenetére
Van egy trükk, hogy iTunes-on keresztül hozzáadod azokat az appokat a fiókodhoz amiket le akarsz tölteni és így már mindenképpen fel fogja ajánlani az AppStore a régebbi verziót az iOS 7 előttit HA van.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Adott egy IPhone 4s készülék.
8.1.3 szoftver verzió van rajta és nem működik a WiFi.
Gyári beállítások vissza lettek állítva mégsem megy.
Meghalt volna a WiFi vevője?
Sosem használtam IPhonet ITunes lefrissíti a 9-es verzióra?Mert a tulajnak nincs számítógép,de elhozná,hogy megcsináljam neki.
Itt hogyhogy nincs téma összefoglaló?
Kellene egy leírás frissítés és ilyenekről.ITunes,hogyan szuperál Windows 10-en?
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
IOS 6.1.3 Jailbreak-el megoldható az olyan alkalmazások telepítése, amelyek csak ios 7-től elérhetőek? -
MK VII
veterán
Üdv.
Én a helyedben vennék egy alaplaphibás itthoni készüléket és abba áttenném a panelt. Slussz... Sokszor megszívtam már ebay-os utángyártott cuccokkal... Utoljára komplett kijelző plusz érintőt vettem egy Lumia 820-hoz és két nap után kezdett elválni az üveg a kerettől... Szóval az ilyen utángyártott cuccokat kerüld.
Illetve kézügyességed és szerszámaid legyenek, mert elég komolyan össze vannak rakva ezek a 4S-ek. Egyik nap cseréltem beszédhangszórót.. Nem volt egy leányálom pedig finommechanikai müszerész vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
Hát a teljes hátlapot ki kell cserélni az tuti. Aztán, ha a digitizer még működik és a teló érzékeli az érintést akkor azt nem kell csak az üveget, gondolom én. Illetve remélem a gombbal minden rendben van a törés ellenére is és akkor azt sem kell cserélni. Van itt MO-n is pár jó hely a cserékre pl.: Space, iSamurai. Viszont itt azzal kell számolnod, hogy az alkatrészek valószínűleg után gyártottak ami persze nem baj, ha az megfelelően működik.
[ Szerkesztve ]
-
hacsa
tag
Sziasztok. Rokoni csereberéből a húgom kapott egy 4s telót. Mivel pókhálósra tört a hátlapja és az előlapi gomb mellett is van egy repedése gondoltam besegítek neki a felújításban. Nekem személy szerint nem volt iPhone-om. Elegendő csak eredeti előlap és hátlap csere (vagy az előlapnál már digitizer csere szükséges?). Esetleg valaki dobna egy ebay-es linket ahol jó áron be lehet szerezni hozzá eredeti cuccokat? Ha lehet még egy headset is kellene, de az ebay-en barangolva nem nagyon tudom megkülönböztetni a gagyit a gyáritól. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dovloran
senior tag
-
wesaaa
aktív tag
De a videóban itt van h 8.4et jailbreakel
A 9.2t meg nem lehet jbzniOLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
Dovloran
senior tag
válasz wesaaa #16927 üzenetére
[link]
Itt vannak a hacker videói amiket megcsinált. Na ezek alapján kell neked is megcsinálnod a visszafrissítést. Az iTunes természetesen továbbra sem működik.Illetve Windows felhasználóknak: [link]
-
Dovloran
senior tag
válasz Summer Boy #16918 üzenetére
Respect bro
-
Dovloran
senior tag
válasz wesaaa #16919 üzenetére
Hát reméljük majd az is jön. Egyelőre csak a 6 és a 8 van. De hála Istennek legalább van ilyen <3
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Amióta s4 em van nem kapom meg az mms üziket. A múltkor volt egy visszaállitás , utána kaptam meg 1 4 napos mms t. Most megint küldtek és nem kaptam meg. be van állitva az mms fogadása.Kell még mást is beállitani?
üdv
-
jazzkifli
tag
Engem is nagyon csábít az IOS6, de félek, hogy nagyon hiányoznának a már megszokott feature-ök...
Aláírás
-
Summer Boy
csendes tag
Ezeket a hozzászólásokat olvasva még biztosabb vagyok benne, hogy nem frissítem a 4S-emen az iOS 5.1.1-et!
-
MK VII
veterán
Olvasgatom itt a negatív véleményeket a iOS 9-ről. Most már örülök, hogy 7.1 van nekem rajta..
-
Dovloran
senior tag
válasz bgabi727 #16909 üzenetére
Ugye mennyire gáz...
És én is beállítottam újként meg minden felesleges dolgot letiltottam és így is akad...hát komolyan mondom én tényleg nem akartam elhinni. De ez van. A pofám leszakad. Steve Jobs, ha még élne rendet rakna...
[ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
-
wesaaa
aktív tag
válasz Dovloran #16908 üzenetére
Hat hallod nekem egy évig i6 volt de ott is voltak bajok az ios 9el
De visszaváltottam i4sre ezen meg egyszerűen szörnyű az ios 9
Sztem 6.1.3 lesz rajta majd
reflexx:
Nem ajánlom a 9et rátenni
Én örülnek ha az emyimen ios7 futhatna[ Szerkesztve ]
OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
reflxx
aktív tag
válasz bgabi727 #16909 üzenetére
Sziasztok,
Egy ismerősöm iPhone 4s tulaj, 7.0.4 fut a telefonján, viszont nem mer 9.2-re frissíteni, úgy hallotta nincs jó híre a 4s tulajok körében. Mire érdemes frissíteni?
Illetve ha a mostani és a 9.2 közöttire érdemes, az hogyan kivitelezhető?
Sajnos nem tudtam sokat segíteni neki, mert nekem i6-on nincs ilyen problémám.Előre is köszi
-
bgabi727
csendes tag
válasz Dovloran #16908 üzenetére
Én mindegyik 9-es verziót próbáltam 4s-en, 5-ön és a saját 5s-emen is, és mindenenen akad időnként a főképernyő scrollozás, de számomra elfogadhatatlan hogy még egy 5s-en is időnként beröccen a safariból kilépés a home screen-re animáció, folyamatosan akad ha lehúzással megyek a spotlight keresőbe, a control center olyan mintha 10 fps-el mozogna, a notification center ugyanez...ilyen azért 8.4-ben még nem volt. És újként lett beállítva 1 hónapja amikor vettem, azóta ugyanilyen..szóval nem a mentés csinálja..
-
Dovloran
senior tag
válasz wesaaa #16907 üzenetére
Az iOS 8 lassabb, mint a 7 viszont jobb, mint az iOS 9. Sőt az iOS 9-nél minden jobb. Még az Android JellyBean is...Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy akadozik az 5S-em az iOS9-től, pedig azt csinálja. És amúgy a 6S is akadozik tőle. Az iOS9 véleményen szerint egy rakás szar. Az Apple eddigi legnagyobb félrelépése. Ha az iOS 10 nem hoz változásokat akkor tudok én nagyon korrekt Androidos telókat is. (Bocsánat kicsit elszálltam )
[ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
válasz wesaaa #16904 üzenetére
6.1.3-ról OTA frissítésként a 8.4.1-et ajánlja fel. De, mint mondtam külön is célzottan a 8.4.1-re is vissza lehet térni. De sajnos a sokak által kedvelt 7-es verzióhoz nincs lehetőség és reméljük, hogy csak egyelőre.
-
Dovloran
senior tag
válasz wesaaa #16901 üzenetére
Nincs ilyen módszer, csakis iOS 6.1.3-ra és 8.4.1-re lehetséges a downgrade. Én az iOS 6-ot javasolnám, mert az egy iPhone 6 sebességét hozza alap rendszer gyorsaságban. (És ezek is csak a várva várt 9.1-9.2 JailBreak után lehetségesek)
[ Szerkesztve ]
-
wesaaa
aktív tag
Szevasztok
Van egy i4s ios 9.2vel
Van lehetőség visszaállítani ios 7re hogy porogjon rajta a rendszer??OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Moduláris minigép Debiannal
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hálózati / IP kamera
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest