- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Themes
aktív tag
Elérhető az IOS 9.2 Béta 1
Ez hamar jött
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
sajby
senior tag
válasz Themes #16494 üzenetére
"Hivatalos függetlenítés
Az iPhone hivatalos függetlenítése az eredeti szolgáltatón keresztül történik, legtöbbször a hűségnyilatkozat lejárta után, de itt lehetnek kivételek. Ebben az esetben az eredeti előfizetőnek kell kérni a szolgáltatótól a függetlenítést, aki a megfelelő adatok ellenőrzése után a kérelmet továbbítja az Apple felé, majd amint az Apple a kérelmet visszaigazolja, az előfizető otthon összeköti az iTunes-szal a készülékét, ami a tényleges függetlenítést megcsinálja.Ehhez általában elegendő az, ha egy olyan kártyát teszünk a készülékbe, ami nem az eredeti szolgáltatóhoz tartozik, majd így dugjuk rá az iTunes-ra, de néhány esetben restore is szükséges lehet. "
-
RAMb0
tag
Na ezek után tényleg nincs több kérdésem xD
-
lolal
senior tag
A "fórumtudomány" jelenlegi állása szerint egyenlőre csak iOS 6-ra lehet downgradelni. 7.1.2-re semmiképpen. De idővel elképzelhető ez is elérhetővé válik
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
Tudni eltudsz csak nehezen. GSM lehúzó boltban meg rákel fizetned. Az meg már másik történet hogy a te makulátlan készüléked helyett lehet kapsz egy szart. Ezt mérlegeld. Én a helyedben a szolgáltatónál függetleníteném. Nem nagy történet , pénzben ugyanott vagy.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
ZeTE
tag
Üdv!
Szerintetek el tudok cserélni egy Tmobilos 4S-t
Szőr-szőrbe egy vodásra? Szép jó semmi baja csak vodás vagyok."Ha másokat felvidíthatok attól vagyok én is igazán vidám...." ZeTE Krónikája
-
Adikosa
tag
-
Themes
aktív tag
Akkor most a 8.4 vagy a 8.4.1 vissza lehet majd varázsolni rá?
-
sajby
senior tag
Vártam a 9.1et,addig nem frissitettem a rendszert.PÁr napja megtettem.Új készülékként beállitva.Továbbra is értelmesen használható telefont kaptam.NIncs itt semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Ha te ezt igen komoly "személyes sértésnek" veszed akkor ott valami baj van.
A Szakmai indoklás meg : stabilabb rendszer , egy gyorsabb készülék és végül de nem utolsó sorban egy , elégedettebb felhasználó. De nyugodtan kóstolgass még engem / minket.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
ZeTE
tag
válasz d@minator #16478 üzenetére
Irtam az elozo gazdajanak. Koszonom a valaszt.
Masik kerdes:
Ugye irtam hogy mind 2 i4s wifi bajos na most suftni tuning meghajszaritoztam mind kettot es az egyik jo is lett de a masik nem reagal. De van hogy gondol egyet es mukodik fel orat teljesen random. Elkepzelheto hogy szoftveres? Mar toltom a 9.1 et mert 8.4 van rajta. Szerintetek?"Ha másokat felvidíthatok attól vagyok én is igazán vidám...." ZeTE Krónikája
-
ZeTE
tag
Hali! 2 kerdesem lenne.
1. Van ket darab wifi hibas (kiszurkult) 4S em.
Stabil/normalis megoldast vagy szakembert tud valaki?2. Az egyik 4S en csinaltunk csajomnak egy uj ID t de azt irja h a maximalisan letrehozhato ID-t ellőttük... valaki esetleg tud ra megoldast hogy hogy tudnank rendesen hasznalni ezt az uj felhasznalot?
"Ha másokat felvidíthatok attól vagyok én is igazán vidám...." ZeTE Krónikája
-
Dovloran
senior tag
Nyár óta mióta van a módszer azóta egyetlen brick-elt iPhone-t sem jelentettek itt és akiknek megcsináltam ők sem jelentettek semmilyen jellegű hibát. És a kamu rambo-t meg az építő jellegű kritikát inkább hanyagoljuk...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
aaadicsek
csendes tag
Na így már tisztábban látok. A droidokat hagyjuk, olyanok amilyenek. Tehát aztmondod, hogy a mezei user, aki mindenféle netről összeharácsolt útmutatók alapján (nem Dovloran leírására gondolok) akar downgradelni egy olyan verzióra, ami már nem támogatott, nem tudja hazavágni a telefont? A 6.1.3. az egy dolog, arra megvan a kiskapu (ehhez is elég sok idő kellett) és ugye többeknek sikerült, de vajon a többi verzióval is ilyen biztos a módszer? 7.1.2re gondolok, amivel most próbálkoznának itt.
Amúgy igazad van, én tényleg nem értek ilyen szinten a telefonokhoz, én is csak a témában olvasgatott infókkal gondolkozom. De mindenképpen óvatosan szórakoznék az ilyenekkel, meg ha nem sajnálnám a telefont.[ Szerkesztve ]
-
RAMb0
tag
válasz Themes #16462 üzenetére
Ó igen? Ezt olvastad?
#16392Különben is, akinek inge, az vegye magára, pont nem Rád gondoltam, de látom az "off" használata most sem megfelelően működik
Na magyarázd el, hogy mivel kötöttem kibe. Szó szerint idézve..
1.: Nem személyeskedtem
2.: Ti nem vettétek jó néven, hogy véleményt nyilvánítottam a fél legális műveletről.
3.: Szakmai indoklással, (mp-ek méregetése nem ér, azt egy ovis is tudja) nem tudtátok alátámasztani a Ti véleményeteket, így nem értem miért vagytok felháborodva még mindig. -
Noxy
veterán
válasz aaadicsek #16465 üzenetére
Mezei usernek nem fog menni, de egy bot logó cserével már igen, de ehhez qrvára ismerni kell, hogy mit, mire kell át írni, és hol lehet ezzel bele piszkálni az iOS-be.
Amúgy meg sok brickelt iPhone van, úgy hívják hogy iCloud záras.
Ez nem zöd qka, ami egy elb.. rottolás után a fekete kukába landol.
Amúgy te már láttál brickelt iPhone-t?
Mert én nagyon sok hazavágot qka droidot igen.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz aaadicsek #16456 üzenetére
Most ha csendben maradsz, okosabb maradtál volna.
iPhone-n nincs olyan hogy brick.
Utoljára a 3GS-t lehetett birickelni, ha valaki nem nézte, vagy olvasta el a felugró abalakban az üzenetet. (Sorozatszám, amiben ott volt a gyárt... időpontja)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Nemo1001
aktív tag
tud valaki mega linket 7.1.2 es ios i5c hez?
-
aaadicsek
csendes tag
Nem akarok teljesen vészmadár lenni, de kíváncsi leszek, hogy ki fogja először brickelni a telefonját a nagy kísérletezések közben.
-
bgyg1
aktív tag
Dovloran szerinted mi az amit Nemo1001 linkelt, mennyire lehetséges, mert ott tényleg azt írják, hogy támogatja a 7.1.2 visszarakását.
-
Alex91
félisten
[link], azoknak, akik vissza szeretnenek terni egy regebbi rendszerre!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Nemo1001
aktív tag
itt az oldalon elvileg támogatja a ios 6.1.2 vagy a 7.1.2 [link]
de lehet hogy nem jól értelmezem -
bgyg1
aktív tag
A 7.1.2 visszaállítása engem is érdekelne.
-
Themes
aktív tag
-
SPF
senior tag
Mindenféle fólia nélkül mennyire karcolódik a kijelző nektek?
-
viperabácsi
addikt
9.0.2 de a hívásbug nem szűnt meg teljesen
(B)(#16434) Themes (/B) Én is keresek olyan embert aki szegedi és megcsinálta magának.Szeretném a segítségét kérni , hogy csináljuk meg az enyémet is 6 ra.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Themes
aktív tag
Nekem fent volt a 9.0.2 de a hívásbug nem szűnt meg teljesen amúgy
Gondolkodtam hogy megnézem a 9.1 hogy milyen, mert annyian mondjátok hogy milyen jó lett....
De mikor megnyitom a telefonom a 6 tal rögtön elvetem az ötletet
Egyszerűen annyira jó a 6[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz viperabácsi #16431 üzenetére
A hívásbug pedig 9-en megszűnt.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
d@minator
addikt
válasz viperabácsi #16431 üzenetére
Én a gyári levelezőt használom. Ott hozzáadtam a Google fiókot (Gmail felhasználónév+jelszó). Utána a "Beállítások / Mail, Kontaktok, Naptárak"-ban a Gmail-t választva be tudod állítani, hogy mit szinkronizáljon. Itt kiválaszthatod a leveleket, jegyzeteket, naptárat és a kontaktokat is külön-külön.
Ha Appstore-os Gmail appot használsz ott nem tudom mi a helyzet. -
viperabácsi
addikt
Az előtte lévő utolsó verzió , de nekem eléggé akadozó a teló és van egy olyan , hogy ha felveszem mikor csörög akkor egyet még rezonál a fülemnél.
(#16430) d@minator " A telefonkönyvem pedig szinkronban van a Gmail címtárral " ezt hogy csinálod?
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
d@minator
addikt
&(#16424) fradi81: Örülök. Nekem, mint mondtam gyorsabb, mint a videon. Csináltam egy gyári visszaállítást 9.01-nél és úgy, hogy még az iTunest is töröltem a mappáival együtt. Szóval újra felraktam az iTunest és utána "beállítás újként" telepítettem a telefont. Majd a telefonon beléptem az AppStore-ba és visszaraktam az alkalmazásaimat egyenként (valaki írta ezt a módszert korábban). A telefonkönyvem pedig szinkronban van a Gmail címtárral így amikor beállítóm a Gmail fiókot már ott is vannak a kontaktok.
-
Edi77
őstag
válasz viperabácsi #16427 üzenetére
Szívesen
Én nem bántam meg, hogy 9.1-re frissítettem, jobb lett. Neked mi van most fönt?[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz viperabácsi #16427 üzenetére
Beállítások-általános-kisegítő lehetőségek
-
viperabácsi
addikt
-
buci30
addikt
8gigas 4s telefonon ha lefrissitik 8-ról a 9.1re akkor az nem foglal sok helyet nagyon?
Plusz 4s nem lassítja be érdemes frissíteni még ezt? Ártani nem fog szerintem amíg támogatja gondolom.Aki így frissített írjon véleményt. Köszi
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Themes
aktív tag
válasz fradi81 #16415 üzenetére
Szerintem 3 mp is borzalamas
Más: Most olvastam a szifonon hogy kiderült a facebook app miatt sokkal jobban merülnek az iphonok (emiatt merül nagyon ) azt javasolják hogy töröljük ki az appot és a szafariból facebookoljunk.
Én töröltem tegnap és a szafariból nyomom most már. és tényleg észrevehetően megnőtt az akku időm
+ még magyar isPlusz tipp: a facebook.com oldalt ha lementitek a kezdőképernyőre behúzza a gyári FB app ikonját is, szóval a megjelenéssel nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
-
gbal65
aktív tag
válasz d@minator #16377 üzenetére
Van snapdragon s410-es telom
Gyorsnak gyors, de a masfel gigas ramjaval hozza azt a szintet multitaskingba, amit az i4s tud. Nem hiaba csereltem le ipod touchra a giga ramos androidom. Huzamosabbam hasznalva keves az 1giga memoria.iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
d@minator
addikt
A tegnapi videoban is szaggatott a srácnak az Extrák és most is. Nekem teljesen folyamatosan jön be megpakolva is akkor is ha bekapcsolom a mozgás csökkentését.
(#16411) bgyg1: Szia! Nekem így van:
Mozgás csökkentése: Be
Spotlight keresés: Ki
Alkalmazásfrissítés a háttérben: Ki
Kontraszt növelése / Átlátszóság csökkentése: BeItunes-on keresztül raktam mindegyik 9 OS-t és azt hiszem a 9.01-et vagy 9.02-t úgy, hogy új telefonként állítottam be. A 9.1-et csak simán iTunes-on telepítettem.
Nem mondom, hogy gyorsabb lesz ettől a tiéd de az enyém lényegesen gyorsabb, mint a videokban. Közelít a 7-eshez kivéve az App Store megnyitást az 7 alatt sokkal gyorsabb. -
Diokhan
addikt
válasz Themes #16408 üzenetére
A hatos mindig is jobb lesz sebessegben! Nekem van egy 3GS iOS 6.1.6-al es egy iphone 5 iOS 8.1.4-el es az előzőt jobban szeretem
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
tibi970307
tag
válasz Themes #16401 üzenetére
Egyébként tényleg sokkal gyorsabb a telefon IOS 6-tal, biztonsági szempontból meg nincs akkora fejlődés. Na meg egy Windows rendszerhz nem lehet hasonlítani, ahol hetente jönnek ki biztonsági frissítések. Amiben szegényesebb a rendszer, azok az újabb funkciók (pl.: timeshift a kamerában, vezérlőpanel hianya). Aki az ilyen funkciók nélkül sem szenved hiányt, az mindenképp jól jár az IOS 6 rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- LED világítás a lakásban
- CES 2025: Hatezer madárfajt ismer fel a Birdfy etetője
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 8/256 GB
- Üdv! Eladó fekete iPhone 14 Pro Max 128gb független készülék! Hibátlan működés, nagyon szép állapot!
- Eladó/cserélhető új állapotú Samsung S23 Ultra, 8/256, Samsung gari 2026.08.16 + gyári tok
- Csak kipróbált Pitaka tok, Iphone 15 Pro Maxhoz!
- Iphone 12 Pro Max Kiváló állapot nincs se karist se ütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest