- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Bocsi, eddig bírtam szó nélkül. Ha valaki véletlen pozitív dolgot állít jelen esetben pl. a címadó telefonról, vagy csak úgy általában az iPhone-ról, egyből érkezik 3 droidos és próbálja cáfolni, vagy önigazolni. Vagy pl. ha bevezetnek valamit, ami normálisan megvan csinálva, rögtön jön a kiigazítás, hogy ez és ez a kínai telefon előbb csinálta.
Kíváncsi lennék amúgy fordítva is így van e?Erre reflektáltam, úgye szabad? És nem flame-keltés volt, hanem szarkazmus…
Még csak nem is rád irányult. -
Navaren
aktív tag
Badarságnak lehet, hogy badarság így általánosítani, de ha kétségbe vonod, akkor illik alá is támasztani valamivel, hogy miért, nem csak a levegőbe kinyilatkoztatni, különösen úgy, hogy többen is kérték már, hogy mondd el, hogy konkrétan mire alapozod a véleményed.
Aztán persze lehet, hogy én gondolom rosszul.Egyébként lehet, hogy van valahol valamilyen strapandroid telefon, 10000 mAh-s teleppel, amelyik tovább elketyeg, de a jelenlegi csúcstelefonok között - tudtommal - nincs olyan (és ez pár éve már így van), amelyik tovább elmegy egy töltéssel az iPhone PM-nál azonos használat mellett. Ettől még ugyanúgy vannak lenyűgöző, bőven több, mint elég SoT-okat hozó droidos gépek is, és ez full jó.
Sok marketingömlengéssel átitatott hülyesége van az iPhone-nak, meg ott vannak az általános felhasználás kapcsán felmerülő kérdések is, az idétlen fájlkezeléstől kezdve (ökoszisztémán kívül) a kompatibilitési parák mellett a szegényes beállítási lehetőségekig (ebbe beleértem a testreszabhatóságot is), stb., de 2019 óta nagyot ugrott pont az akkuidő, érezhetően nagyon fókuszban van a téma Almáéknál, és ez látszik.
-
szaszimi
tag
de, szeretnek nagyobbat is. akkor lenne tenyleg tronon a telo. a jobb a konkurenseknel nem feltetlenul jelenti azt vagy egyenlo azzal, hogy a legjobb. ennyi penzert, amibe ez kerul, en elvarnam a nagyobb, de min konkurensekkel megegyezo aksit. ha azzal masfelszer annyit menne mint a jobb droidok, szerintem ott kezdodne az ideal. de kinek mi
-
mtcob
senior tag
Valóban nem ver mindent.....
......de azért nem hiszem hogy annyira szó szerint kéne az ilyet venni.
Az elmúlt idők csúcsmodelljeit (főleg AOD-t lekapcsolva) simán hozza, sőt...
1,5 napot nagyon aktív nyomkodással lazán hoz, kicsit lazább használattal a 2 naponta töltés is lehetséges eddigi tapasztalataim alapján, ami elég meggyőző üzemidő -
nozs23
addikt
Egy mai okostelefon belsejében minden négyzetmm érték. Egy ilyen motoros mechanika sokkal több helyet vesz el, mint a jelenlegi megoldás. Nem beszélve a por és vízállóságról, leejtés eseti strapabíróságról.
A kijelzo moge rejtesrol meg ne is beszeljunk, valoszinuleg nem igenyelne ez sem fekete magiat.
Ez még mindig gyerekcipőben jár. Vannak a piacon ilyen megoldások és sok kompromisszummal jár: rossz képminőség, illetve még mindig látható a kijelzőn. Az Apple esetében meg nem egy kameráról van szó, hanem kamera+dot projector+infra kamera. Ha egy mezei kamerát nem tudnak jelenleg értelmesen megoldani, akkor nem hiszem, hogy a maradék két egység is problémamentes lenne.
-
dptrsk
addikt
Annyira azért nem rétegigény 2022-ben:
szerződéskötés(bank, stb), okmányokhoz fénykép készítés, kapcsolattartás rokonokkal, munkahelyi megbeszélések, stb...Szerintem pont most értünk el oda, hogy van értelme az előlapi kameráknak.
Abban egyetértek, hogy lehetne "rejtett", de szerintem a rétegigényen bőven túlmutat az előlapi kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dinamikus szigettől hangos a start, de a hardver és a kamera oktat.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest