- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gicz
addikt
válasz
autotaxmo #1083 üzenetére
Igazából egy dologra figyeltem, hogy 100% után ne hagyjam töltőn pl éjjelre. de amúgy nekem is töltőn van kocsiban is a magsafe tartó miatt. Meg random vol töltve teljesen, pl 80% on áltt de egy óra mulva el kellett mennem akkor felraktam had menjen 100-ra. Meg mondjuk havi 1X volt teljes lemerítés feltöltés csinálva vele, hogy újra megmérhesse pontosan hol van mindké végpont.
Igazából én RC modellezek, ahol 22.2V 5000mAh akksit 20Amperrel szokam tölteni, kész van olyan negyed óra alatt 30% ról 100%-ra. Szóval a gyorstöltés nagyonis reális dolog. Viszont kompromisszum kérdése az egész. Ha kisebb belső ellenállást akarsz akkor kisesbb lesz a kapacitásod is, cserébe jobban bírja a gyorstöltést.
Ez a teló gyártóknál is döntés kérdése semmi több, van egy méret ami fizikailag belefér a telóba, az lehet mondjuk 5000mah, de akkor max 20 wattal töltesz, vagy lehet 4000mah, viszont akkor mehet 100wattal is a töltés. Ugyanígy van RC-ben is, ez a 44,4V 5000mah akksi amit használok ez tud 300Amper kisütést is. 1,5 kilós. Van oylan változat ami ugyanígy másfél kilós viszont nem 5000 hanem 6-7000mah, viszont az csak 50Ampert tud mondjuk. Attól függ mit szeretnél, brutl teljesítményt, akkor kisebb kapacitás és mehet a 300 amper, vagy hosszabb repidt? akkor feladod a teljesítményt cserébe több a kapacitásod.
-
Gicz
addikt
válasz
autotaxmo #1081 üzenetére
Semennyire nem figyeltem. Még az opimalizált töltés is ki volt kapcsolva. Mindig gyorstöltöttem 20-27 wattal. Ezért is jó egy év után eladni, "nem kell" figyelni az akksira. Nekem sajnos kényszerem, hogy 100%-ra töltés nélkül nem megyek el otthonról. Vigyázni meg nem nagy cucc rá, irodában dolgozom, így nem lesz munka miatt koszos, poros stb. Szerencsére nagyon elejteni sem szoktam. Mondjuk utolsó amit törtem az egy iphone 4 volt 10 éve, szóval már érik
-
kchris78
veterán
válasz
autotaxmo #1075 üzenetére
ha már két éve megy akkor valószínűleg bírni fogja még egy darabig max az aksi lesz cserés
. Egy Andrdoidnál megnyekken a verziófrissítés utána szerintem nem kell senkinek... Annak a használt 300-nak az új ára meg 500, ezért veszik meg
. És még lehet 1 év gari vissza.
-
Gicz
addikt
válasz
autotaxmo #899 üzenetére
Iphone-on nem azt mérik. Van a "screen active", amikor görgeted a facebokot, youtubot nézel, messegerezel, böngészel stb. A másik a Screen idle. Ez az az idő amikor a kijelző ki van kapcsolva, de a telefon nem "sleep"-ben van. Pl youtube közben lezárod és lezárt kijelzővel hallgatod, vagy megy a zene spotify, music app, és lezárt telefonnal hallgatod.
A Te értelmezésed szerinti pihen az az asztalon és nem történik semmi az jelen esetben a "sleep" statusz, de azt nem mutatja a battery menüpont alatt, csak a fent említett 2 üzemódot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest