- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
Ringman
félisten
Ezek nagyon szemelyes dolgok. Tok oszinten az egyik leghajteposebb dolog az iPhone-ban nekem az, hogy nem tudtam beallitani, hogy rezzenjen meg a telefon, amikor a hivott fel felveszi. Ez valami miatt nekem szemely szerint fontos, es megorjitett, hogy nincs. A masik meg az autocorrect.
ezt kiegészíteném a szánalmasan rövid híváslistával, ami intenzív használatnál pár napig elégaz autocorrect az magyar nyelven szar (angolt nem próbáltam), a legjobb billentyűzet meg továbbra is a windows phone-é volt, minden másnál több elütésem van valahogy.
-
7Heads Drago
veterán
-
Gicz
addikt
Én úgy tudom valami régi mechanikus órában volt ez ennyi mechanikai limit miatt. És így maradt.
Amúgy pl synologyn beállítasz egy olyat h adott mappába dobott .torrent-et kezdje el leszedni, akkor telón leszeded a filet böngészőből, majd a synolgy appal ahol eléred a nast, feltöltöd az adott mappába a torrent filet és elkezdi. Szóval nem akkora szopó ez arra a 2 alkalomra évente amikor épp "kell". - szerintem
-
Gigabites net korában 8 percet tudok várni mire lejön a film
"rezzenjen meg a telefon, amikor a hivott fel felveszi." Na ilyen még eszembe se jutott soha, hogy telefonban keressem. Szundit meg sose használok, megcsörren, felkelek. Az autocorrect amit elsőként kapcsolok ki mindenhol. De hát mindenkinek mások az igényei, ezért jó, hogy ennyiféle teló van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged