- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0 #1408 üzenetére
Most épp nem vagyok otthon de kikeresem neked. Az hogy a régi készüléket ingyen függetlenítik az teljesen más tészta. Dátumot nem tudok de függő készüléket attól az időponttól nem adhat egy szolgáltató sem. Ugyan úgy mint pl Németországban. Bárhol veszel telefont az független. És azóta bárhol vettem telefont független volt 11 pro / 12 és most 13 Pro. De mint írtam utána járok nektek pontosan hogy mi és mikor
-
Inarus
addikt
válasz
T0rnad0 #1408 üzenetére
Semmilyen. Arról van rendelet, hogy “A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)”. A szolgáltatók csupán elkezdtek felhagyni a felesleges körökkel a függetlenítés kapcsán, mivel a legtöbb készülék már dual SIM-es. A Telenor nemrég még függő iPhone-okat árult, a 13 már független náluk.
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0 #1238 üzenetére
Ilyenkor azt kell csinálni hogy leírod hol laksz és keresel a közeledben ilyen tartó tulajdonost
.
Az enyémet Miskolcon tudod megnézni ha erre fele vagy
Én vakon vettem és féltem hogy mennyire lesz erős vagy sem de pozitív csalódás volt. anno ketten ajánlották ezt itt fórumon.
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0 #1230 üzenetére
Nekem egy régi 2002-es Audi A4-em van. Picit pattogós főleg nyáron de a tartó fixen kapaszkodik a telefonba. Szoktam olyan utakon járni hogy repült anno telefonom mágneses tartóról addig ez a kis nyavaja tartja elég erősen. És a vicc hogy nagyon speciális tok sem kell mert a telefon alapból tudja nekem ez a legpozitívabb. Ha otthon hagyom a tokom nem kell félni a kocsiban.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest