- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Az első és leggyilkosabb % terén az az, hogy miközben töltöd használod a telefont. hiába nem meríted 30 alá hiába nem töltöd 90 fölé ha közben használod gyilkolod az aksit. főleg ha gyors töltőn van közben.
én minden este rajta hagyom az 5w-os töltőn a telefont 1 hónap múltán még mindig 100%
-
totopad
senior tag
-
corran9
tag
Tapasztalatom szerint -ami iphone-t eddig láttam - mindnek alapjáraton kicsit sárgára/melegre van kalibrálva a kijelzője.
Ez alapvetően nem feltűnő, ha mindig is iPhone-t használtál, vagy nincs mellette egy droidos készülék kijelzője. Ha van, akkor egyből látod a különbséget. Köszi, hogy írtad, hogy átállítottad, mert el is felejtettem, hogy lehet ilyet (még vásárlás előtt olvastam, hogy meg lehet csinálni, de kiment a fejemből), de most én is hűvösebbre állítottam a kijelzőt.
-
pepetech
őstag
Már írtam egyszer. De leírom mégegyszer. Járj utána és ne nyugodj bele. Mert senki sem lesz hibás miattad példának okán eladásakor... Ha máshol nem olyan mint a tiéd szervíz de ha időben vagy csere. Ne törődj bele. Ha több készülék is olyan mint a tiéd akkor a hiba benned van és hozzá szokattad magad a rosszhoz. Ha mindenhol olyan mint a tiéd volt alapból akkor kapcsold normálra a kijelzőt a kék fény úgysem tesz jót a szemnek...
-
pepetech
őstag
És fehér kép esetén is sárgát látsz? Mert ha igen akkor küld vissza / vidd vissza ahol vetted. Tudom hogy hiány cikk de inkább csere mint hibás telefont használni. Vagy ha ismeretségben van másnak is akkor hasonlítsd össze vagy olyan boltba menj be ahol ki van helyezve és hasonlítsd össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?