- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
TheBikerider #1010 üzenetére
az óriási kamera bump-ot hogy tünteti el úgy, hogy vékony marad ? asztalon billeg cserébe ?
Nekem most egy Spigen ToughArmor van, meg aliról rendeltem ilyet-olyat, mert képről tetszett, vagy jó fícsöre van (kamera eltakaró, ami lefele mozog, nem oldalra), és ezekből perpill egyiket sem használom -> a kamera takarós kamera takarója kegyetlen nehezen mozog, a gombokat meg lehetetlen megnyomni -kib@szott erősen kell-, a másik tok pedig olyan vékony, hogy kiáll belőle a kameraviszont eszeveszett jól néz ki, és a gombokat is élvezet benyomni rajta -nem használom a kilógás miatt)
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
TheBikerider #1004 üzenetére
Gyorsan dobjad ki,fujjj!
-
iSonic
addikt
válasz
Eddig 3 nap a rekord.. kegyetlen az aksi idő.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Gariban vidd vissza, az vállalhatatlan.
-
T0rnad0
addikt
válasz
TheBikerider #1002 üzenetére
Nekem 1-2x előfordult, hogy jobban merült, az újraindítás segíteni szokott.
-
iSonic
addikt
válasz
TheBikerider #997 üzenetére
dehogynem.. aliexpress-es tpu tok
annál vékonyabbat nem találsz. De mellesleg a normál Apple tpu tok is iszonyat vékony, de ahogy írták is előttem a sárgulás nagy ellensége, annak.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
TheBikerider #994 üzenetére
Persze biztos jò tok lehet. Sok helyen olvastam, hogy ajánlják.
Nekem a telò formája tetszik, nem szeretem eltakarni. Csak átlátszò tpu-t használok. Abbòl szoktam valami jobbat keresni, ami nem sárgul be gyorsan. Nillkin pl tök jò tapintású, de pár hònap után besárgul. -
*Mukeey*
addikt
válasz
TheBikerider #989 üzenetére
Az árát elég húzósnak érzem, 15-17k egy tokért erős. Persze a telefon árát nézve még be is lehet nyelni, kérdés, nyújt-e minőségében ennyit. Sztem nem.
-
iSonic
addikt
válasz
TheBikerider #986 üzenetére
Egyébként megkérdezhetem mitől olyan jó a Pitaka? Volt Spigen, UAG tokom és mindegyik tökéletes volt. Most a i13pm-en egy gyári szilikon magsafe tok van és ez is tökéletes. De persze ízlések és pofonok.
-
totopad
senior tag
válasz
TheBikerider #986 üzenetére
sehol sem irtam, hogy lenne olyan, mint a Pitata...
by the way, lehet, hogy jó anyag, meg tartós, de én is túlzásnak -nem is kicsit- érzem az árát.
Az ilyen "nem minőségü" tokokkal esett már teló 1-2 métert, pofával, háttal. Volt, hogy bukfencelt és mindegyik túlélte eddig.
Egy biztositással többre menne, mint egy ilyen tokkal. -
BadStyle
csendes tag
válasz
TheBikerider #975 üzenetére
Tessék ? Mi az hogy "fícsör" ?
Most akkor hiba, vagy nem hiba ?Légyszives magyarul beszélj !
-
bucsher
őstag
válasz
TheBikerider #957 üzenetére
Kijelző hibás, csere lesz.
-
BadStyle
csendes tag
válasz
Én is vissza fogom küldeni, mert ez nem normális, hogy beszürkül a kijelző alsó 3/4 része . .
Nem segített nekem sem a visszaállítás, egy darabig jó volt, utána megint előjött. Újraindítás után semmi baja, de amikor rárakom a töltőre, kb 5 perc után újra beszürkül . .
Hétfőn jön a futár, küldöm vissza gariba, valami csak lesz. Viszont fogalmam nincs, hogy sw / hw probléma . .
13 pro max . . -
totopad
senior tag
válasz
TheBikerider #963 üzenetére
https://www.amazon.de/s?k=iphone+13+pro+max+magsafe+case&sprefix=iphone+13+pro+max+mag%2Caps%2C108&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_3_21
-
totopad
senior tag
válasz
TheBikerider #963 üzenetére
random szoktam keresni, amit árban jónak találok, megrendelem, most is igy történt
-
bucsher
őstag
válasz
Az lesz, köszönöm!
-
bucsher
őstag
válasz
TheBikerider #955 üzenetére
Nem tudom, mert újraindítás után semmi baja az első képernyőzárig. Inkább valami sw hibának tűnik, de annak meg elég makacs.
-
iSonic
addikt
válasz
TheBikerider #938 üzenetére
igen az sem másodlagos
-
Rotyi
aktív tag
válasz
TheBikerider #942 üzenetére
Nem vettem egyből használatba, meg nem volt időm rá az év végi rohanásban. Lehettem volna körültekintőbb is igaz, de nem gondoltam, hogy pont a kamerájával leszek bajban. Ünnepek alatt meg beltérben aztán…
Nem egyértelműen szembetűnő, de összehasonlítottam az előző telefonommal, meg a nejemével és ott látszik, hogy szerintem baj van.
[link]
Nem vagyok benne biztos, hogy nem user hiba azt is elfogadom, de nem kell a többi kéznél lévő készülékkel ennyit próbálkozom, hogy legyen értékelhető eredmény.
A családtagokról még nem sikerült értékelhető képet csinálnom ezzel a telefonnal. -
Rotyi
aktív tag
válasz
TheBikerider #940 üzenetére
Köszönöm
-
iSonic
addikt
válasz
TheBikerider #936 üzenetére
Tutira nem fogsz azon meglepődni, ha azt mondom klasszisokkal veri mindkettő üzemidejét
-
GoldhandRent
őstag
válasz
TheBikerider #719 üzenetére
igen, ez most jött be. remélhetőleg opcionálissá teszik majd.
bár SAJNOS nem sok embert látok panaszkodni amiatt, hogy milyen ökörbarom ötlet ez.kipróbáltad amúgy, azt hallod, hogy eltrozítja a hangot így térhatást (vagymit) keltve ?
#722ΞΔGLΞ
ez más lesz. felvételnél torzít.
3x nél, ha beszélsz, olyan mintha messziről beszélnél (mert a képhez képest tényleg messze vagy...a telefon mögött :') )
Widenál ilyen fura,
UW-nál pedig olyan amilyennek lennie kell, mert közvetlen a telefon vagy te -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TheBikerider #706 üzenetére
Nálam teljesen f@sza a sztereó hangzás. (pro max)
-
GoldhandRent
őstag
válasz
csinálj egy videót, ahol váltogatsz az UW, Wide és 3x között. Van különbség a hangban, és szar. Lehet ezt a szar hangot hallod sima videónál.
Nem csinál semmi különlegeset a hanggal, csak eltorzítja... -
pepetech
őstag
válasz
Tok probléma nem lehet? Próbáld meg tök nélkül hátha
-
despitz
csendes tag
válasz
TheBikerider #496 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ
-
válasz
TheBikerider #491 üzenetére
Másba nem tudott belekötni, ebbe próbál
-
petya2012
őstag
válasz
TheBikerider #448 üzenetére
Hali
sajnos valószínű visszakűldöm a telót,sajna hiába másolom át ezen az itunesen vagy min a telefonon nem tudom megnyitni
-
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #458 üzenetére
Ezt mindenki maga tudja, érzi, mi a jobb neki. Viszont, a maszkban jól megszívatott.
-
válasz
TheBikerider #458 üzenetére
Mi kényelmesebb benne?
(Nem kötekedésből) -
kengyel
nagyúr
válasz
TheBikerider #456 üzenetére
Ez nálam is kihívás volt, de mivel nagyon gyorsan történik minden, így hamar megszoktam.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
TheBikerider #448 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy nem lehet🤪
Csak nem úgy, mint mondjuk droidon. -
petya2012
őstag
válasz
TheBikerider #437 üzenetére
Hát igazából ez az első iphone-om,eddig mindig droidom volt-de akartam már egy hosszú távon támogatott-jó üzemidejű és szuper kamerás telót
Sok mindent keresek amit droidon megszoktam pl a vezérlőközpontban a kapcsolókat-pl a helyszolgáltatás nekem csak akkor volt kapcsolva ha valamihez kellett-ezen pl nem tudom hol kell be-kikapcsolni.Sok mindent pl fogalmam sincs mi.Face time,.Siri,itunes.Kipróbáltam már az apple pay-t tökéletesen működik.Rendeltem most egy kábelt,hogy tudjak átmásolni pár zenét(amit csengőhangnak beállíthatok-ugye itt lehet ilyet? )stb.A teló ugyanúgy meghajtóként jelenik majd meg,áthúzom és kész?
köszi a segítséget -
petya2012
őstag
válasz
TheBikerider #437 üzenetére
bemásoljam ide?
-
petya2012
őstag
válasz
TheBikerider #435 üzenetére
pm ment,ha van időd válaszolj légyszi
-
petya2012
őstag
válasz
TheBikerider #426 üzenetére
-
petya2012
őstag
válasz
TheBikerider #418 üzenetére
Hali
köszi a válaszokat
3utools-ezt kifejtenéd bővebben ha megkérlek-köszi
azt látom,hogy le lehet tölteni de hogy rakom rá a fájlokat a gépemről a telefonra?
bár inkább rendeltem kábelt [link]egyébként a telón rákerestem erre,de hiába nyomok a letöltére nem csinál semmit
-
Gubu0101
veterán
válasz
TheBikerider #288 üzenetére
Van min csiszolni az biztos.Vegul is csak az iphoneok voltak fuggok,minden mas fuggetlen.
-
Gubu0101
veterán
válasz
TheBikerider #286 üzenetére
13-as szeria,most ugy nezki a telenornal is fuggetlen,joparan irtak mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest