- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Pegasus?
https://www.bleepingcomputer.com/news/security/newly-found-zero-click-iphone-exploit-used-in-nso-spyware-attacks/
Ott volt olyan exploit, hogy egymás után több üzenet érkezett. Mondjuk nem hinném, hogy ez az lenne. Azzal nem lőnek vaktában és nem lenne látható nyoma. De lehet, hogy valami exploitot tesztelnek vagy csak félre sikerült spam üzenet küldés rossz configgal...
CF és utána pedig görög betükkel ΛΦ azaz LF
CF = capture the flag?
LF = Line Feed?D0
CF
which is visually suggestive of the word "DOCFILE0"Btw én sajnos nem kaptam, pedig ha tudnám szét elemezném
De sajnos IOS Digital Forensics-re nem vagyok még felkészülve.
-
-
cH1
aktív tag
-
iSonic
addikt
iCloud-on keresztül, ha megnyitod, akkor is szaggat (tehát ha böngészőben nyitod, mert ott pl nem kéne). De megnéztem most a 6200u procit és a leírásában ott van, hogy H265/HVEC Decode kompatibilis.
VLC-ben meg a hardveres gyorsításra panaszkodnak, hogy azt ki kell kapcsolni, mert lehet megoldja a lejátszási problémát: [link]
HEVC codec install: [link] -- de itt is van egy érdekes dolog: (including those with an Intel 7th Generation Core processor and newer GPU to support 4K and Ultra HD content)
Ha ezt felteszed a Microsoft Store-ból, akkor a sima Media Player állítólag gyönyörűen lejátssza. Bár találtam pár oldalt, ahol azt írják, hogy a Skylake architektúra 6th genes Intel CPU-k nem nagyon szeretik a HEVC-et ( [link] ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest