Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok77
tag
válasz
FіkuszKukіsz #3357 üzenetére
Fizikai sim em nincs. A másik simen (multi sim) iphone7 esben van fizikaiként. Arra se jön. Iphone 11 ről váltottam. Ott fizikai sim em volt és megkaptam az sms eket
-
oil120
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #3145 üzenetére
Köszi,
Az tök jó, hogy mind a 800 kontaktnál egyesével állíthatom be. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #3045 üzenetére
Úgy értem a gyári töltőjét még nem is használtam.
-
pepetech
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #1417 üzenetére
Jogos! Amikor változott a 2020-ban az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabálya abba nem került bele. Viszont az érdekes hogy ezzel egyidőben az Európai parlamentbe beadtak egy olyan törvényjavaslatot ami pont arról szól, hogy csak hálóztfüggetlen telefonokat értékesíthetnek a szolgáltatók.
Németországot tudom fix-re hogy ott ez életbelépett illetve az Egyesült Királyságban is életbe lépett ez a törvény és fokozatosan minden szolgáltató vált át a hálózat független telefonokra.Magyarországon a Telekom kijelentette, hogy minden készüléke 100%-ig hálózatfüggetlen lesz. Telenorról nem tudtam olvasni semmit viszont a vodafon furcsa nekem. Mert vásároltunk onnan jó pár telefont és mind hálózatfüggetlen volt. Persze iPhone nem volt köztük. Családba került Huawei, Samsung, Xiaomi a vodafontól már a Samsung S10+ is függetlenül lett vásárolva megjelenéskor. Most fog jönni testvéremnek és unokaöcsémnek (ha odaérnek a várólistán) és akkor kiderül mert pl unokaöcsém voda/telekom kártyát használ most is az S10+ ba.
A magyar hírközlési módosítás ténylegesen csak azt írja le hogy hűségidő után köteles a szolgáltató díjmentesen függetleníteni.
De nem tudom hogy ami az EU-ra vonatkozik, hogy nem tud elérni kishazánkban mondjuk sokminden így van sajnos nem csak ez a szabályozás.
De szerintem lassan a Vodafon is rá fog állni arra, hogy minden független lesz. Telenorosok vannak itt? Ott mi a tapasztalat?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #137 üzenetére
Eléggé érthetetlenek a kommentjei. El kell engedni.
-
válasz
FіkuszKukіsz #130 üzenetére
Tudom azért írtam, hogy valami nagyon nem kerek ott, ha tényleg így gondolta..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest